• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kanser olduğunu görmek

D

dygözdn

Kayıtsız
Misafir
Merhaba,sabah namazından sonra uyuduğumda rüyamda çok büyük bir diken tarlasının içinden geçtiğimi ancak dikenlerin bana batmadığını hissettim aşırı sıkıntılıydım,hava kahverengiydi,tarladan geçerken kanser olduğumu hatırlıyorum,sonra tarladan yola çıkıyorum annemle karşılaşıyorum sarılıyoruz ve ağlıyoruz,kanser olduğum için. Duygu ÖZDEN,27,öğretmen,HATAY,teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler Kardesim..Hosgeldiniz..
Allah korusun..Allah hayirlara cevirsin..sizi de Ruh ve moral halinizi ins. duzeltsin..Toplasin..
insanlar niye kanser olur biliyormusunuz..asiri uzuntu, stress, dert, gam, kederden dolayi..
Rüyada kanser olmak, kanser olduğunu görmek: umutsuzluk, keder, kendine acıma ve affetmemeye işaret eder.
Bu rüya ayrıca hayatınızın bazı alanlarının sizi duygusal olarak sıkıştırıp yaraladığını gösterir.,,
ve size bir uyari..bir nasihat..herşeyin hiçbirşey olduğu an parçası gelmeden
Kendine gel kendine hic kimse ve hic bir sey icin bu kadar uzulmeye degmez..
Kendine bak kendine der gibi Sizi uyarmaktadir..

İnsanlar ve olaylar üzerinde kontrolümüz olmadığını hissetmek ..
Baskalari sizin duygu ve hareketlerinizi kontrol etme iznini verdikçe siz daha cook aglarsiniz...
Baskalarinin sizi uzup, öfkelendirmesine, sinirlenip panik atak gecirmenize izin vermeyin bir soze bakin birde soyliyene degmez kardesim..
Hayirli, saglikli, huzurlu Gunler..
Allah a emanet olun..

nurgul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamin aleykum.

Ruyamda kanser oldugumu gordum. Ve ruyamda esimin beni kanser oldugum icin terkedecegini dusunup uzuluyorum.

Birde ruyamda gögsumden süt geliyordu sutun icindede pirinc vardi, bende o sutu esime iciriyorum.

simdiden tesekkur ederim.
Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum selam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada kanser olduğunu görmek ;umutsuzluk, keder, kendine acıma ve affetmemeye eşinize karşı güvensizlik hissi duyduğunuza işaret eder.
Bu rüya ayrıca hayatınızın bazı alanlarının sizi duygusal olarak sıkıştırıp yaraladığını gösterir.
bir an önce hayatınızdaki negatif bakış açısını değiştirip olaylara pozitif olarak yaklaşmanız gerektiğini göstermektedir...yoksa Kendinize de sevdiklerinize de yazık edersiniz..
Selametle...

nurgul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum, mevlid kandiliniz mubarek olsun. Yorumun icin cok tesekkur ederim ablacigim.. yorumun tamamen dogru. Evet esime karsi cok guvensizim. Esim cok zor bir insan ama rabbim sabrini veriyor bende rabbimden hayirlisini diliyorum.

nrdn85

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kanser olduğunu öğrenmek

merhaba, ben dün gece rüyamda kanser oldğumu öğrendim ve bu yuzden bacaklarım da tutmuyordu. ailem iyileşeceğimi söylesede ben öleceğimi biliyordum. kanser epey yayılmıştı vucudumda. okuldan hocam gelmiş ve bana sarılmış oturuyordu yanımda. ki hocam cok disiplinli bir hocadır normal hayatta herkes şaşırıyordu bana sarıldıgını görünce. daha sonra ben evlenecekmişim ama öleceğim evlenmem ben diyorum. sonra bir komsumuz geliyor ona dogru yurumeye calışıyorum fakat bacaklarım tutmadıgı için duvarlara tutunarak gidiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada kanser olduğunu görmek ;umutsuzluk, keder,stress,hayattan yorulma, kendine acıma ve affetmemeye ,kendinize karşı güvensizlik hissi duyduğunuza işaret eder.
Bu rüya ayrıca hayatınızın bazı alanlarının sizi duygusal olarak sıkıştırıp yaraladığını gösterir.her şeyi ve her kesi kafanıza takmayın...
bir an önce hayatınızdaki negatif bakış açısını değiştirip olaylara pozitif olarak yaklaşmanız gerektiğini göstermektedir...yoksa Kendinize de sevdiklerinize de yazık edersiniz..

Kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenin artık!!Selametle kardeşim selametle... Amaaann dikkat et kimsenin ayaklarına basma!Kendi ayaklarınızın üzerine basmayı öğrenin..
Selametle...

hayatım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda doktor tarafından göğüs kanseri olduğum söylendi. Ben annemden bile sakladım bu durumu, aynı rüyanın içinde timsahda gördüm rüyanın etkisinden kurtulamadım henüz, sizlerede danışmak istedim çok sağolun umarım rahatlatıcı bir şeyler duyarım sizlerden kolay gelsin.

YÖNETİM/EDİT: Kuralları okuyun lütfen.

Banu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kanser olduğunu öğrenmek ve ağlamak

Merhaba. Rüyamda, arkadaşlarıma eğer ölürsem beni neyimle hatırlayacaklarını soruyordum. "İnsanlara yardımınla hatırlardım." diyordu birisi. Daha sonra kanser olduğumu öğreniyordum. Tedavi artık cevap vermeyeceği için doktorların tedaviyi kestiklerini anlamıştım. Anneme öyle olup olmadığını, "Ölümümü mü bekliyorum?" diye soruyordum. Annem ağlayarak dayanamadı ve "Evet" dedi ağlayarak. Ben içten bir "Allah!" diye haykırdım gökyüzüne bakarak ve sarılıp annemle ağladık. Acaba bu rüya ne anlama geliyor? Saygılarımla, teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada kanser olduğunu görmek ;
umutsuzluk, keder,stress,hayattan yorulma, kendine acıma ve affetmemeye ,kendinize karşı güvensizlik hissi duyduğunuza işaret eder.
Bu rüya ayrıca hayatınızın bazı alanlarının sizi duygusal olarak sıkıştırıp yaraladığını gösterir.her şeyi ve her kesi kafanıza takmayın...
içinde bulunduğunuz negatif duygu yoğunluğundan çıkıp bir an önce hayat olumlu bakmayı öğrenmek gerektiğine yorumlanır.

Rüyanın devamında olanlar ise hayatınızda ani bir önemli değişiklik olacağını, bu olaydan sonra pek çok şeyin değişeceğini ve bu değişikliğin önceleri sizi zorlayacağını ancak arkasından gelecek daha küçük bir yeni değişiklikle her şeyin yoluna gireceğini ve bunlardan mutlu olacağını simgelemektedir.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenin artık!! Amaaann dikkat et kimsenin ayaklarına basma!Kendi ayaklarınızın üzerine basmayı öğrenin..

Rüyada ağlamak görmek;
büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak, duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...
Selametle...

L

lutfen yardim

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar bu saatte korkuyla kalktim size sorum bacak aramdan tasarcasina asiri derecede kan aktigini gordum kanser oldugumu hissettim.

ruyaruya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kanser olduğunu görmek

Rüyamda kanser olduğumu öğrendim çok üzüldüm tabi, zaten bu hastalıktan çok korkarım. Daha sonra saçlarım döküldü. Hastaneye yatirildigimda bi kızla ayni odada kalıyordum onun saçları dökülmüştü. Sonra yanıma komşumuz geldi ve çok üzgündü. Burda yorumları okuyunca zaten hastalık sorunu olanlar iyileşecek diyor ama bi yandan da aksattığı için sorun olacak diyor. Benim ikisi de sorunum, şuan bacağım ve benlerimden korkuyorum ama bacağım ve benlerim iyilesebilir de. Hep kafami buna takiyordum acaba cidden kanser olma ihtimalim var mi lütfen cevaplayın moralim, psikolojim çok bozuldu şimdiden teşekkürler. He birde bacağım uyandığımda çok şiddetli bi şekilde agriyordu annem psikolojiktir dedi.

YarenA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda kanser olduğumu öğrendim ve çok ağladım

Rüyada kanser olmak. Selamün Aleyküm. Rüyada kanser olduğumu öğrendim ve kesin ölecekmişim gibi sürekli ağlıyordum, her sevdiğimi görünce daha çok ağlıyordum ve uykudan kalktığımda da gerçekte de ağladığımı farkettim bu neye işarettir ?

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Merhaba rüyamda kanser olduğumu söylüyorlar ve çok üzülüyor içli içli ağlıyorum. Bir tane ünlü şarkıcı bana sarılıyor ve hadi saçlarımı kesicem senin için diyor, eşlik edicem sana diyor. Saçlarım dökülecekmiş tedavi görürken bana destek amaçlı saçını kesmek istiyor, bana sarılıyor ben de diyorum ki insanlar yanlış anlayacak ulu orta sarılma. O da insanlar istediği gibi anlasın umrunda olmasın diyor, sarılıp içli içli ağlıyorum adama. Öyle içli üzülmüşüm ki etkisiyle uyandım. Bu ne anlama geliyor acaba öğrenebilir miyim.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada kanser olduğunu öğrenmek

Selamün aleyküm rüyamda kanser olduğumu öğreniyorum ve yanlış hatırlamıyorsam rahim kanseriydi. Vücudumun her yeri morarmıştı, doktor artık yapıcak bişey yok demişti.

Üst Alt