• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karanlık gökyüzü görmek

glhn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada karanlık gökyüzü görmek, gökyüzünün kararması.
Selamün Aleyküm..Rüyama geçmeden önce şunu anlatmak istiyorum ; dün gece üçte ağlaya ağlaya Allah'a duada bulundum uzun süredir sevdiğim adamın beni sevmesi, onunla evlenebilmenin nasip olması için ve birbirimiz için hayırlı olmayı.Sonrasında uyumuşum rüyamda önce çok ama çok şiddetli bir sarsıntı oluyordu sarsıntıyla beraber dışarı çıkıyorduk.Dışarı çıktığımızda gündüz olmasına rağmen gökyüzünün karanlık olduğunu görüyoruz ve o karanlık üzerimize toprak gibi yağıyor ve yeryüzü karanlığa gömülüyordu. Allah'ım bu kıyamet olmalı kıyamet bile bu kadar vahim olamaz diye bağrışıyorduk ama bunu söylerken de yaşananın kıyamet olmadığını da içten içe biliyorduk.( Rüyadaki yer Çocukluğumda kalmış bir ev ve mahalle beraber olduğum insanlar ise Samimiyetimin olmadığı iş Arkadaşlarım) Bu karanlık çökmesinin ve sarsıntının aynı anda yaşanmasının duamla ilişkisi var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah hayırlara çıkarsın.
Boşa Koysan Dolmaz, Doluya Koysan Almaz en iyisi her şeyi ALLAH'A bırakmak. ALLAH'A tam güvenmek ve gerekeni yapacağına ,Hayırlısını yapacağına vereceğine inanmak..

Rüyada karanlık gökyüzü görmek;
Rüyada gökyüzü görmekte önemli olan gökyüzünü durumu, rengi ve neler olduğudur.
Genel olarak açık gökyüzü hayırlı gelişmeleri, kapalı ,karanlık o,siyah olanı ise ;gam, keder sıkıntıyı işaret eder.

gerçek hayatındaki;karanlık,korku ,umutsuzluk, olumsuzluk, ve endişeleri hakkında bilgiler verir.
Özellikle yoğun stres altında yaşadığınız, yalnız kalma, terk edilme,gelecek endişesi taşımak,kararsızlık duyguları taşıdığınız dönemlerde bu tür rüyalar çok görülür...içinde bulunduğunuz ruh halini yansıtmaktadır..selametle..

Allahım! Bana Değiştirebileceklerim için güç, Değiştiremeyeceklerim için sabır, İkisini ayırt etmek için de Akıl ver..Karanlık Gecede, Aydınlık Arayanlar sadece kendi kendini kandırabilir..... "

Sarı1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda mahallede komşularla beraber oturuyorduk sonra bir anda gökyüzü karardı,simsiyah oldu ve birşeyler belirmeye başladı. Ben rüyamda acaba kıyamet mi kopuyor yoksa savaş mi çıkıyor gökyüzünde beliren şeyleri Allahın gonderdigi yardımci melekler olarak algılıyorum. Sonra ayetel kursi okumaya başlıyorum, duayı tamamlamadan kendimi evde buluyorum camdan bakıyorum ortalık, gökyüzü karanlik arkadaslarimi görüyorum, mahalle telaşlı sonra uyanıyorum. Yorumu nedir acaba.

Üst Alt