• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karanlık orman görmek

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,

Ruyamda hayirdir insAllah,
Okulla orman gezisindeydik, orman cok karanlikti, bizde korkuyorduk onumuzu goremiyorduk.
Ay onumuzu cok az bir isikla aydinlatiyordu.
Sonra elimde bir fener vardi feneri yaktim pili bitmesin hemen diye kapattim.
Sonra herkez korkuyoruz dedi, bende ney icin korkuyorsunuzki korkulcak bisey yok dedim, sonra LA HAVLE VELA KUVVETTE ILLA BILLAHIL ALIYYUL AZIM DEDIM, bende korku kalmadi, sonra bidaha dedim ormanin icinde lambalar yanmaya basladi, arkamizi donduk arkadan adamlar kosuyordu ( kosucu antroman yapiyorlardi ) bakin dedim korkulcak bisey yok Allah var dedim.. Inanmadilar bu kosan adam sayesinde yandi lambalar dediler bende cok kizdim, ogretmene bagirdim oda bana bagirdi kizdi.
Biraz bagristiktan sonra gittim yanina birden sarildim ozur dilerim dedim sizi cok seviyorum dedim, boynunda bir suru kolye vardi hatta birtanesi ben birine aldigim kolye, ogretmende bende seni seviyorum dedi hadi gidelim sinifin yanina dedi.
Birden bire degisiklik oldu ben amcamla bi yere gitmisiz, para alcakmisiz vermezlerse mallarina el koycakmisiz.
Adamlar tabi para yok felan dedi bende bir kac mal alip goturcektim izin vermediler adamlar.
Biraz daha bekledik adam parayi getirdi verdi saydik tamam dedik cebime koydum.
Yine birden bire masada oturuyorum karsimda annem oturuyor bide iki tane kucuk kiz cocugu, ellimde haplar vardi aspirin felan ben onlari toplamaya cocuklardan uzaklastirmaya calisiyorum. Cocuklar cok aksiydi alip aspirinleri kucuk kucuk parca kesiyorlardi bende ellerinden almaya calisiyordum onlarda Kiziyordu bana. Topladiklarimi aliyorlardi onumden dagitiyorlardi. Bende cok kizmistim cook hafifce yanagina tokat attim.
Kizda babama diyecem dedi eger bir tane aspirin bana birakmazsan babama soylicem seni oldurur dedi, bende bi yer ariyordum birtane saklamak icin ve bulmustum, annemde oglum hadi gidelim bu aileden kiz alinmaz dedi cok uzgun sekilde bende haklisin anne dedim gidelim dedim. ( halbuki baska bir nedenden dolayi ordaydik saskn.. ) Bende uyandim..
Allah razi olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz ve HAYIRLI CUMALAR..kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyanız; kafanızın karışık olduğuna
bir meseleyi düşünerek çözmeye çalıştığınız halde isin icinden bir turlu simdilik cikamadiginiza...
kardesim olanlari oldugu gibi bir sureligine birakin ki aklinizin karışıkligi gecip durulana kadar..
Sabir,Dua ,zaman etrafinizdaki kasirgalarin durulmasi icin en iyi ilactir..

Boşver hayallerin gerçek olmasın once yeşersin!! yeter ki umut solmasın. Derde talip ol ki dertle ruhun olgunlassin...
Garibin gözyaşı günahın olsun! Olsun be aldırma Yaradan YAR'dır...
HER ŞEYİN BİR OLMA VAKTİ VARDIR . .

Asla kendinden şüphe etme...
Sen ne hissediyorsan O her doğrudur...
cunku icinin icine O Hissi naks ettiren RAHİM ve RAHMAN dir..
Dünyadaki bütün insanlar toplansa ve sana aksini söylese bile senin hissettiklerin SENIN için doğrudur...
Onlar farklı hissedebilir farklı düşünebilir ama bu senin hissettiklerinin yanlış olduğunu göstermez!!
sadece onlardan farklı olduğunu gösterir...
her kes her kes gibi hissetmek fikr etmek zorunda degil..
cunku her birimiz Rabbimin katinda farkli mekan ve hallerdeyiz....
buda bizlere Rabbimin bir nasip ve bereket ve Hikmetti..
Düşünmek düştüğün yerin farkına varıp düşmeden önceki yerinin düşünü görmek demektir....
Düştüğün yer burasıdır!.. Yükselişin de buradan olacaktır....
Her kes anca Düştüğü yerden tekrar Yükselir..

Yana yakıla çalmaktır dua kapısını dertli olmak.
Kapının ardında seni duyan bir sahibin olduğunu bilirsin ya...
O kapıda durmak bile garip bir zevk verir.
Birşeyi kaybetmiş olmak bir yeri ağrıyor olmak yüreği acıyor olmak var ya...
Sızlanmayı bırakıp duaya dönüştürmeyi başarabildiğimizde bize bambaşka şeyler söyleyen kelimelerdir.
Ama yine de baştan ayağa aciz olmanın kelamıyla dillenir''lütfunda hoş kahrında amma
lütfunla muamele kıl Allahım deriz''Afiyet ve gönül dinginliği duasıyla...

rüyada LA HAVLE VELA KUVVETTE ILLA BILLAHIL ALIYYUL AZIM söyledigini görse, rüya sahibi gercekten daralmis ve ardindan duasi kabul edilip
ferahliyacak seklinde yorumlanir...
Rüyada ilaç görmek, sifaya, iyilige yorumlanir...kardesim zor da olsa ,sabr edin..cunku her zorlukla birlikte bir genislik ve bereket gelir..

Yani ruyanizin ana YORUMU;Öfkenizi kontrol altina alabilirseniz.. hem cok sevilir ,hemde Severek Mutlu olursunuz...
Hayirli geceler...

ferahfezaulhak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada karanlık ormanda koşmak

Selamun Aleyküm

3 kişiydik karanlık bir ormanda birisi bir şeyler uğraşıyordu sonra 2 kişi bize doğru gelmeye başladı gördüm ama dibimize gelene kadar kaçmadım dibimize kadar gelince bir kızla beraber kaçmaya başladık daha kestirme yollardan kaçabiliyordu ormanın sonunda ise karşımıza bir duvar çıktı orman bitti bir adam kıza saldırdı kız ortadan kayboldu daha sonra ben kaldım perde gibi bir şeyin içindeydi adam ben perdeye girip adama bıçak salladım adamla yüzyüze geldik ve uyandım.

Rüyam neye işaret ediyor yorumlarınızı bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim
rüyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin...
kaçmak Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder...
kaçabilirsiniz ama kendinizden hic bir yere saklanamazsiniz...

Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğlediginize delalettir..
Rüyada bıçak görmek; ayrılmış olduğunuz sevdiklerinize kavuşmaya veya tamamen ayrilmaya delalettir..

Rüyada orman görmek işlerini yoluna koymak için bütün zorlukları aşmaya yorumlanır.
karanlık ormanda koşmak: bu sizin iç aleminizde olabilir..
içinizdeki yaşam gücü, gizli veya potansiyel enerjiyi kullanmadığınızı simgelemektedir..
buna bir son vermeniz gerektiğini, içinizdeki gücü farkedip, kullanmaya başladığınızda yaşamınızın çok daha güzelleşeceğini işaret etmektedir.

Rüyada koşmak ; sıkıntı ve ıstırap verecek şeylere işleri aceleye getirmeye ya da hırslı davranmaya delalet eder.

Bir zamanlar Şam'da yaşayan beylerden birinin güzel sesli bir kölesi varmış. Bey bu güzel sesli köleyi ne vakit alışverişe gönderse çarşı esnafı kolundan tutar zorla şarkı söylettirirlermiş.
Günlerden bir gün bey testi almak için kölesini çarşıya göndermiş. Yolda kendisini tanıyanlardan bazıları; Mısır'a gideceğiz bizimle beraber gel.
Hem gezer hem eğleniriz demişler.
Biraz saf olan köle teklife hayır diyememiş ve kabul etmiş. Beraberce Mısır'a gitmişler ve bir sene kadar kalmışlar.

Köle bir yıl sonra Şam'a döndüğünde efendisinin testi siparişini hatırlamış. Testiyi alıp koşa koşa efendisine giderken ayağı kayıp düşmüş ve düşünce testi kırılmış.
Köle ağzı burnu kan içinde kırık testiye bakarak "acele işe şeytan karışır" demiş.

Hayirli gunler..

Üst Alt