• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karanlık yol görmek

safak1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada karanlık yolda yürümek rüyada karanlık yol görmek rüyada karanlıkta yürümek
Merhaba ben rüyamda hergün evime giderken kullandığım yoldan bir arkadaşımla gece vaktinde yürüdümü gördüm. Heryer çok karanlıktı sadece arabaların lambalarının ışıklarıyla yollar görünüyordu. Tam bizim evin arkasındaki sokağa sapacakken oranın zifiri karanlık olduğunu gördük ve yolumuzu değiştirdik. Diğer yolda önümüze bir araba çıktı, ışıkları bize doğruydu bir anda onunda ışıkları söndü kapkara bir boşlukta gibiydim ve bir adam gördüm o karanlığın içinde, bana doğru koşmaya başladı. Çok korktum ve kaçmaya başladım, imdat diye bağırmaya çalışıyordum ama ses çıkaramıyordum. Yanımdaki arkadaşıma, benim sesim çıkmıyor hadi sende bağır yardım için diyorum. O hiç ses çıkarmıyordu, ben tekrar bağırmaya çalışırken uyandım. Uyandığımda kalbim çok hızlu çarpıyordu, çok korktum.. Etkisinde çıkamadım bu rüyanın.. yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun
aslinda bu rüyaniz içinde bulunduğunuz ruh halini yansıtmaktadır..
Yollar hayatımızdaki seçimlerimiz ve başarılarımızdır, aslında hayatın kendisi olan hayat yoludur.
İnsan iç dünyasında yol, bütün bir hayatı boyunca alacağı kararları ve kişinin kaderini ifade eder.

Kişinin rüyasında gördüğü yol ;
yolun durumuna ve şekline bağlı olarak değişik şeylere işaret edebilir.
karanlık yol görmek ;
Yaptığı hatalar, başarısızlıkları, tökezlemeler ,karanlik, umutsuzluk ,İçinizdeki karanlık ,korkular,negatif ve olumsuz düşünceler bunlardan bir an önce kurtulmalisiniz!!!

Rüyada karanlık görmek;
gam ve kedere, kasvette ic bunalmasina ,darlanmaya delalettir..

Rüyada Karanlık Bir Yolda yürürken gören;
kişinin inancından ayrılarak yanlış yollara sapacağına işaret eder. Yolun karanlık olması doğrudan şaşmayı yani hataya düşmeyi ifade eder.
yanlış yollar, sebep ve vesileler ile ancak daha da çıkılmaz yollara, psikolojiye girersiniz...

"ışıkları söndü kapkara bir boşlukta gibiydim ve bir adam gördüm o karanlığın içinde, bana doğru koşmaya başladı. Çok korktum ve kaçmaya başladım,
imdat diye bağırmaya çalışıyordum ama ses çıkaramıyordum."

Stress ve sorunlar altinda ezilen ruh haliniz olarak yorumlanir..

Yaşam üzerine biraz fazla geldiği zaman onun dikkine Gitme!!! hayat bazen dillenip konuşuyor anlamaya calis!!
Secdeye eğil, biraz mütavazi ol, zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gün anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!! Gelen nimette ermen icin hazir degilsin, bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
Sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır..

Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!

Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil, Sen hayat kader kismet ile beraber ak..
Kadere tas atmak akil mantik isi degil.. ÖNCE KENDİN VE KADERİN İLE BARIŞIK OL ...
Kader'in Sırrına akil erdiremezsin..
Kendileri için hazırlanmış kaderi izleyip yasarken, sabredip en güzel tavrı gösterenler hiçbir şey kaybetmez!!
Bilakis; ruh sağlığıni, dünya ve ahiretlerini, neslini ve nesebini malini ve aklini KORURLAR selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada karanlık yolda yürümek

Rüyada karanlık yolda yürümek...
Rüyamda bilmediğim bir yerde akşam vakti ailemle yürüyorduk. Etraf çok karanlıktı sadece yol görünüyordu. Ben biraz tedirgindim sonra arkamızdan biri gelmeye başladı biraz hızlı adımlarla, adam karanlıktan belli olmuyordu şapkalıydı. Yanımızdan geçerken bize bir şey yapıp yapmadığını anlayamadım karanlık olduğu için ama annem git burdan gibi bir şeyler söyledi. Daha sonra adam ilerleyerek kayboldu biz biraz daha yürdük sonra burdan yürümeyelim dedim korkmuştum bu yoldan ve geri döndük. Bir lokantaya gidip akşam yemeği yedik sonra. Sonrasını hatırlamıyorum. Rüyamın yorumu nedir?

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada karanlık yolda yürümek

Rüyada karanlık yolda yürümek...

Rüyamda bilmediğim bir yerde akşam vakti ailemle yürüyorduk. Etraf çok karanlıktı sadece yol görünüyordu. Ben biraz tedirgindim sonra arkamızdan biri gelmeye başladı biraz hızlı adımlarla, adam karanlıktan belli olmuyordu şapkalıydı. Yanımızdan geçerken bize bir şey yapıp yapmadığını anlayamadım karanlık olduğu için ama annem git burdan gibi bir şeyler söyledi. Daha sonra adam ilerleyerek kayboldu biz biraz daha yürdük sonra burdan yürümeyelim dedim korkmuştum bu yoldan ve geri döndük. Bir lokantaya gidip akşam yemeği yedik sonra. Sonrasını hatırlamıyorum. Rüyamın yorumu nedir?
Rüyada karanlık yolda yürümek, kişinin yanlış yollara girmesine işarettir. Karanlıkta adam görmek, adam görmek hayırdır, ama karanlıkta gizemli bir adam görmek hayır olmayabilir. Lokantada yemek yemek ise dünya malına işarettir.

Üst Alt