• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karda yürümek

hayat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
mrb bır gunde ıkıtane ruya gordum bırıncısı kar oluyor bıraz bırıkmıs bende yuruyorum uzerınde sonra beledıye otobusunde oluyorum cocuklu anneyle ınıyorum bıraz yuruyoruz heralde ayrılıyoruz ben bır evde oluyorum cocuk benı rehın almıs oluyor elınde de sılah oluyor ıkı tane ıkısını bır sekılde alıyorum sılahın, bırı buyuk bırı kucuk sılahı elımden almaya calısıyor ama alamıyor, ablamı arıyorum sevgılımı arıyorum ama hıc bırı acmıyor telefonu evımızı arıyorum, annemle konusuyorum, sonrada balkondan atlıyor her halde ıkıncı kat oluyor beynı parcalanıyor ve kan oluyor bırden kadın oluyor yanımda, sanırım onu korurken oluyor bu durum annem bana kızıyor polıs ne oluyor balkonda oluyoruz kadının kolundakı yarayı bırseyler yapıyorum, buyuka oluyor yara yanık yarası gıbı kırmızı gıbı annem kadınla bana salcalı ekmek getırıyor ben yıyıyorum o begenmıyor yemıyor anne m halıya su dokup suburuyor ıkıncısı ıse sevdım kısıyle bulusuyoruz baskasıyla evlenmıs oluyor bana dıyorkı mecburdum onla evlenmeye dıyor masada oturuyoruz orda gezen bı bayan oluyor onla anlatmak ıstıyor bırseylerı karsısında o bayan oturuyor bende bayanın yanında oluyorum sanırım cayda oluyor sımdıden tesekur ederım ıyı gunler:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz..
nickiniz cok guzel ama Hayat yerine AB-I HAYAT koysaniz daha uygun olurdu bence...
ÂB-I HAYÂT;İçene ölümsüz bir hayat verdiğine inanılan su.
Âb, Farsça'da "su", hayat ise Arapça'da "yaşam" demektir.
Buna, âb-ı hayat, âb-ı Hızır, aynü'l-hayat, nehru'l-hayat da denilir.
Anlamları; hayat suyu, Hızır suyu, hayat pınarı ve hayat ırmağı demektir.
Tasavvufta ab-ı hayat, Allah'ın el-Hayy isminin hakikattindan ibarettir.
Bu ismi öz vasfı haline getirenkimse, ab-ı hayatı içmiş olur.
Artık o, Hakk'ın "hayy" sıfatıyla hayatta olduğu gibi diğer canlılar da onunsayesinde hayat kazanır.
Bu mertebedeki insanın hayatı, Hakk'ın hayatıdır.

Hayırdır inşallah ..Kardesim bu ne karmakarisik ruya...
Sanirim celiskili, karisik ,endiseli, korkulariniz bir Ruh hali ve icinizdeki daginiklik disiniza da yansimakta...
Allah a siginin kardesim.. kendinizi bu kadar da dagitmayin.. Her seyin HAYIRLISI..

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada kar görmenin altı tabiri vardır:
1-Rızk
2-Yaşam/geçim
3-Fazla ve ucuz mal
4-Kalabalık ordu
5-Hastalık
6-Üzüntü

rüyada Belediye otobüs görmek:Bereket ve yeni devlet isi veya memurlugu ile Tabir edilir

Rüyanızda birisi tarafından esir alındığınızı görmek, sevdiğiniz bir işle uğraşacağınıza...
"SUN'İ" yapay yüzeysel olduğu gibi gerçeği de öyle yani kendisi aklı kalbi ve fiili ziyade yapmacık... kişilerden uzak durun...
Üzülmeyin Kaybettim sandıkların kurtulduklarındır belki...
şer dediklerimizde dahi bazen hayır vardır.
Hak şerleri hayreyler Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler...
Selamet ile hayra Kalin..

Üst Alt