• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kardeşini yakmak

Neşeren

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kardeşini yakmak, rüyada kardeşini yaktığını görmek nasıl yorumlanır?
Ben 16 yaşında bir lise öğrencisiyim, erkekim. Rüyamı anlatayım.
Evimizin salonundaydım kız kardeşimle. Kız kardeşim ikinci sınıfa gidiyor.
Rüyamda yanımızda bi yanan mangal var.
Ben düşünüyorum kardeşimi burda yaksam annemlere de ben yokken düşmüş derim diye. Sonra alıp içine atıyorum, kardeşimin yanarken yüzü çok değişik şekillere giriyor, sonra çıkarıyorum dayanamayıp yanan kısmına buz koyuyorum ve düzeliyor. Bu rüyada kardeşim diyorum kendi kendime ama o kardeşimiydi emin değilim. Ve daha bebek gibiydi ve ben sürekli kardeşim diyordum. Sabahtan beri aklımda ne olur cevap verin hocam.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Allah hayretsin. Rüyada kardeşini yakmak tabiri;
Bazan rüyalar göründüğünün tam aksine çıksa da, bu rüya biraz riskli. Muhtemelen sizin yapacağınız bir kaza ya da yanlış kardeşinize zarar verebilir. Rüyada kardeşinizi ateşe atmadığınızı kendi düştüğünü söyleme yalan planı da pek hayırlı değil. Dolayısıyla sadaka vermenizi tavsiye ederiz.

Kendi hayatınızı ve yaşam tarzınızı kontrol edin. Rüyada ateşe atılmak genelde yaşantınızda İslami olmayan bir takım hal ve hareketlerin olduğu şeklinde yorumlanır. Dolayısıyla namazlarınızı tekrar gözden geçirin. Namazlarınızı ihmal etmeyin. Anne ve babaya karşı daha dürüst olun. Kardeşinize karşı daha şefkatli olun.ondan sevgi ve ilginizi esirgemeyin. Onu kendi yaşınıza çıkartıp öyle muamele yapmayın. Küçük çocuklara çok fazla hata payı vermek lazım.

Kötü rüyalar çoğu zaman şeytanın vesvesesidir. Böyle durumlarda euzubesmele çekip sol tarafa 3 defa " tü tü tü" deyin. Eğer rüya şeytanın etkisi ise hükmünü yitirir.

Üst Alt