• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karınca görmek

emral

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm,
Rüyamda işyerinden arkadaşlarla yolda yürüyorum, benim ayağım çıplak yürürken ayaklarımın ağrıdığını hissediyorum, sol ayağımı kaldırıp bakıyorum birsürü siyah karınca ayağımın tabanını sokmuş ve öylece ayağıma yapışmış korkup ayağımı sallıyorum karıncalar dökülüyor. Sonra sağ ayağım daha çok ağrıyor onu kaldırınca onda da aynı şekilde karıncalar olduğunu görüyorum ama bu kez bitane de büyük karınca var ve onun iğnesi çok büyük ayağımın tabanından içeri doğru iğnesi giriyor iğneyi ben görüyorum canım gittikçe daha çok ağrıyor. ayağımı sallıyorum ama karıncalar dökülmüyor.. bende büyük karıncanın iğnesini kırarak çıkarıyorum büyük karınca ayağımdan düşüyor ama bakıyorum yerde yeniden ayağıma yapışıyori, yeniden cılız bir iğne oluşuyor karıncadan, ben korkoyorum ayağımı tekrar sallıyorum ama ne büyük karınca ne de küçük karıncalar düşmüyor, ayağımı suya tutarsam boğulup düşerler diye düşünüyorum sonra birden bakıyorum bi lavabo var onun musluğuna ayağımı tutuyorum karıncalar dökülüyor...
Şimdiden teşekkür ederim... Allah razı olsun....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim...
Hayirdir insallah...
Rüyada birçok karınca görmek; insanların çokluğu ile tabir olunur. Evinde çok sayıda karınca görenin, aile fertleri çoğalır.
Bir yemeğin veya malın üzerine karıncaların üşüştüğünü görmek; o maddenin azalıp, pahalanacağına delalettir.
Kirmani demiştir ki; Çok karınca; mal ve ni'mettir.

Cabir'ül Mağribi demiştir ki; Çok sayıda karınca, zayıf düşmanla yorumlanır. Hanesinde zarar vermeyen birçok karınca görenin, evlatları ve torunları çoğalır. Evinden karıncaların çıktığını görenin, nesli azalır.
Ismail'el Eş-as diyor ki: Küçük ve kırmızı karıncalar; zayıf insanlarla, iri ve siyah karıncalar; akraba ile aile fertlerini sembolize ederler..
Yani Kardesim Ruyanizin Yorumu Siz bilerek veya farkinda olmadan bu gunlerde icinde bulundugunuz gergin havadan dolayi Aile ve Akrabalarinizi KIRIYOR ve kendiniz de KIRILIYORSUNUZ..
Kendinize gelin ins.. yoksa bu ruhsal durumunuz sizi ve ailenizi maddi, manevi yonde olumsuz etkiliyecegini isarettir..
cunku Siz hic bir zorluk, SIKINTI cekmeden bir yerlere varmak istiyorsunuz..
Fazla hirsli olma yerine azim, gayret, Dua ve Sabir ile anca muradiniza erebilirsiniz..

"birden bakıyorum bi lavabo var onun musluğuna ayağımı tutuyorum karıncalar dökülüyor..."

ins olimlu bir sekilde degisip tövbe etmenize de yorumlanir Allahu Alem...

Sizin ile bu guzel Kissayi paylasmak isterim ..
herkes Siz de okuyun ve kendinizce kendi nasibinizce ins. hissenizi alirsiniz Hayirli gunler kardesim...

Süleyman bir karıncaya bir yıllık yiyeceğinin miktarını sorar. Karınca da, bir buğday tanesi yerim diye cevap verir.
Cevabın doğruluğunu kontrol etmek isteyen Hz. Süleyman (a.s) karıncayı bir şişeye koyar. Yanına da bir buğday tanesi koyar ve hava alacak şekilde şişeyi kapatır.

Sonra da bir yıl bekler. Müddeti dolunca şişeyi açtığında bir de bakar ki karınca buğday tanesinin yarısını yemiş, yarısını da bırakmıştır.
Hz.Süleyman (a.s) karıncaya buğday tanesini tamamen neden yemediğini sorar. Karınca da, "Daha önce benim yiyeceğimi yüce Allah (c.c) verirdi.
Ben de O'na güvenerek bir buğday tanesini yerdim. Çünkü O beni asla unutmaz ve ihmal etmezdi.

Fakat bu işi sen üzerine alınca doğrusu nihayet bu aciz bir insandır diye sana pek güvenemedim.
Belki beni unutup yiyeceğimi ihmal edebilirsin. O yüzden yarısını bıraktım der."

Rızkı veren Allah'tır... ve dünya Sultan Süleyman'a bile kalmamıştır.
Öyleyse neden hâlâ sudan sebepler üretip bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara fırsat veriyoruz?

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Görümce, karınca ve yeşil çekirge

Hayırlı cumalar olsun.
Aslında sabahları uymak istemiyorum ama bu sabah koltuğumda uyuya kalmışım bu arada birde 1 aylık bir kedimiz oldu, çocuğumun çok isteği üzerine ve o da üzerimde, rüyamda eşim ve görümcem(onlar şuanda Çanakkale-Bozcadadalar) eve gelmişler bize süpriz olmuş çok mutluyduk evde diğer görümcem Aysun abla ve Eltim Semra Abla v.s. buarada gelirken yanlarında salkımıyla sanırım domatesti onları yıkamak için mutfağa gittim ama ne göreyim tezgah üzeri karınca ama o kadar çoktuki birde pet şişe içinde yeşil yeşil çekirge vardı önce suyu açtım aksın gitsinler diye ama uçuştular, korkudan bağırdım oğlum bile duydu bağırtımı sesli bir şekilde bağırınca anne ne oldu dedi, yok birşey dedim.

Teşekkürederim, hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı cumalar ..Hayirdir insallah..
Rüyada birçok karınca görmek; insanların çokluğu ile tabir olunur. Evinde çok sayıda karınca görenin, aile fertleri çoğalır.
Bir yemeğin veya malın üzerine karıncaların üşüştüğünü görmek; o maddenin azalıp, pahalanacağına delalettir.
Kirmani demiştir ki; Çok karınca; mal ve ni'mettir.

"eve gelmişler bize süpriz olmuş çok mutluyduk "
meydana gelecek ilginç ve olumsuz şaşırtıcı gelişmelere ...

"pet şişe içinde yeşil yeşil çekirge vardı "
zarar verme fırsatı bulamayan düşmana..
Ne güzel demis Hz. Ali Efendimiz: “Söz ağızdan çıkana kadar senin kölen, ağızdan çıktıktan sonra sen onun kölesisin.”

Her yüzüne güleni Dost sanip SIRRINI verme!! O da SIRRINI Dost sandigina veririr.. ve arada kin,nefret kiskanclik olabilir..
Çekirge bir zıplar iki zıplar üçünçüde zipliyamaz misali..

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla…
"Velasri innel insane lefi husr
And olsun zamana ki insan gerçekten ziyan içindedir
İllallezine amenu veamilus salihati vetevasav bil hakki vetevasav bissabr.
Ancak iman edip de sâlih ameller işleyenler birbirlerine hakkı tavsiye edenler birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka..."

Hayra sebep olan HAYRI islemis gibi sevap alir kardesim..
hem kendinizi hem de sevdiklerinizi Allah a emanet edin..
Hayirli günler..

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için çok teşekkürederim.

Xaloo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada karınca görmek rüyada karınca sürüsü görmek rüyada karınca yuvası görmek
Selamun Aleyküm. Rüyamda yere bir karınca yuvasına doğru eğilip elimi uzattığımı gördüm. Kalktığımda etrafım karanlık olmuş gibiydi ama üstümü, vücudumu görüyordum, karın bölgemde karıncalar gördüm bu karıncalar giderek artıyordu, en son üzerimde özellikle karın bölgemde çok fazla karınca vardı. Hocam birde sizden dua istiyorum günahsız ağız ile dua edin deniliyor ama günahsız ağız yoktur. Bunun üzerine başkasından dua isteyin çünkü bir başkasının ağzıyla günah işleyemezsizin deniliyor, siz daha iyi bilirsiniz. Bu aralar duaya çok ihtiyacım var allah cümlemizden razı olsun inşaAllah ve Rabbim kimin gönlünde ne varsa onun için hayırlı kalıp nasip etsin inşaAllah. Selametle.

Yönetim/Edit;
Ve Aleykümselam, değerli üyelerimiz, rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur. Yani yorumlar, forumda aktif olan, katılım yapan üyelere yapılıyor.
https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Üst Alt