• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karpuz çekirdeği görmek

melekgündüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Salamun aleykum Gönül ablam insAllah iyisinizdir.

Ben rüyamda mardin deki evimizdeydim. Ayrildigim eski nisanlim, yaptiklarina pisman olmus ordaydi. Ikimiz bahcedeydik, bir cukur vardi, o cukurun icinde agzina kadar dolu bastirilmis (siyah veya kahverengi) karpuz cekirdekleri vardi.

Nisanlim eline kazma almis, o cukurdaki bastirilmis cekirdekleri kazmayla, birbirinden ayirmaya calisiyordu. Cekirdekleri karistiriyordu.

Gönül abla vaktiniz oldugunda yorumlarsaniz insALLAH.. Bize zaman ayirip rüya yorumu yaptiginiz icin gülsüm kardesiniz size tesekkür ediyor.

Allah razi olsun...acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam kardesim tabiki benim Gönül Dostum icin her zaman vaktim vardir..
Kardesim nisanlinizdan ayrildiniz..Hayirlisi nasip kismet degilmis..
ama bazi insanlar gunumuzde Sevgi, SAPLANTI,Sahiplenmeyi karistirinca öfke de isin icine girince seytana KAPI araladiklarinin Farkinda degiller..
ama Siz oyle degilsiniz Hamd olsun.. kaderinizi kabulenmis ve baskalarinin soyledikleri ile duygulariniza kapilip
hem dunya hem de ahirettinize zarar vermiyorsunuz..

hic kimsenin eski nisanlinizin bile sizi SIKMAYA, hasta etmesine veya sinirden delirtmesine izin vermeyin..
Siz izin vermezseniz Size Allah-in izni ile hic kimse zarar veremez..
Küçük ,degersiz Şeyleri kafaniza takmayin..
HUZURSUZ olmayın, SİNİRLENMEYİN.
insan ne yaparsa kendine yapar..Allah cc. cumlemizin yar ve Yardimcisi olsun..

Hayirdir insallah
Çekirdek kitlenmektir..TAKINTIDA takılı kalmaktır
Rüyada karpuz çekirdeği görmek;Gereksiz,sıkıcı ve çirkin amelerimizdir..
sarı karpuz çekirdeği; hastalığa
siyah karpuz çekirdeği; sessizlik ve sükûnete, gizliliğe işaret eder.
kahverengi karpuz çekirdeği ;Kişinin içinde bulunduğu hayat şartlarına ve ruhsal durumuna göre bir arayış içinde oldugunu simgeler..
Geçmişi bir cukur acip gömseniz ikiniz icinde Hayirli, bereketli olacagina delaletir..
Hayirli gunler..

melekgündüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun ablam..
insanin yasadiklari onu olgunlastirir.
Birkac sene önce böyle degildim isyanlarim olmustur Allah affetsin..
Ama simdi hicbir seyi zorlamak istemiyorum dualarimi ediyorum herseyi zamana birakiyorum..

Üst Alt