• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karpuz görmek

zahidenergis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler sayın ilgili, rüyada karpuz görmek neye işarettir?
Hayırdır inşallah, rüyamda bir kişiye tabak içerisinde dilimlenmiş, kesilmiş karpuz ikram ediyordum, hatta siyah çekirdeklerini gördüm. Bu kişiyi yeni tanıdım, resmini gördüm daha doğrusu. En kısa sürede eposta ile cevap verebilirseniz çok sevinirim. Allah Razı olsun.
Saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler sayın kardesim..
Hayirdir insallah..
Kesilmiş, dilimlenmiş karpuz görmek; taksitle ödenecek borca,zahmet ile gelen Rahmette yorumlanir..
herseyin bir taksimi vardir!!Giriş taksimi, ara taksimi, son taksim
Eğer Hak,dogruluk,adalet kapısında isen korkma,once ikram edersin sonra da ikram edilirsin.
bir de niyettiniz hayirli ve Samimi ise ikram etmekten korkmayin....ikram eden Allah-in ikramina erisir...
Rüyada karpuz çekirdekleri görmek; sevdiklerinizle geçirmek istediğiniz güzel günler ile yorumlanir..

Rüyanız, gerçek yaşamınızda yeni sorumluluklar, yeni roller üstleneceğinize ve bunun sizi mutlu edeceğine delalettir.
veren el alan elden hayirlidir...

Her birimiz büyük sanatçı, bilim adamı, sporcu, yazar vs. olmak durumunda değiliz, kastettiğimiz inkişaf bu değil.
Bizde ne varsa onun ortaya çıkmasıdır.
İçimizdeki şey bir elma çekirdeğiyse iyi bir elma ağacı olmaya çalışmalıyız.
Gül veya çınar olmaya değil. Bizi depresyona sokan, hep treni kaçırmış gibi hissetmemizi sağlayan işe yaramazlık ve yetersizlik duyguları ancak kendimizi tamamladığımız zaman dinecektir.

"Bir düşünce ekerseniz, bir davranış biçersiniz; bir davranış ekerseniz, bir alışkanlık biçersiniz; bir alışkanlık ekerseniz, bir karakter biçersiniz;
bir karakter ekerseniz, bir kader biçersiniz." Unutmayalım
hayirli gunler..

myliferror

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, rüyamda gariptir ki birisi bana normal bir karpuzun yaklaşık 5-6 katı büyüklüğünde hatta ve hatta deyim yerindeyse iki insanın zorla taşıyabileceği büyüklükte bir karpuz veriyor, karpuz oldukça büyük ancak karpuz yemyeşil olgunlaşmamış içini görmüyorum ama kelek olduğu sanki ayan oldu içime bilmiyorum. Arkadaşlar zor zamanlar geçiriyorum. Allah rızası için bu rüyayı bana birisi yorumlayabilir mi ? Çok teşekkür ederim Allah razı olsun şimdiden.

Üst Alt