• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karton görmek

solmaz1515

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yazılı karton görmek, rüyada karton görmek, rüyada karton kağıt görmek rüya tabiri.
Selamınaleyküm hayırlı günler. Vaktinizi alıcak belki ama ufacık bir sorum olacak, rüyamın yorumunu yaparsanız çok sevinirim. Rüyamda bir okulda stajerlik yapıyorum, okul müdürü bana üzerinde yazıların, mühürün ve imzanın olduğu bir karton veriyor, normal bir kağıt büyüklüğünde ama karton. Bu sırada erkek arkadaşım sürekli beni telefonla arıyor, açıyorum müsait değilim diyorum beni azarlıyor, bende okul müdürüne saygısızlık olmasın diye telefonu çekiyorum kulağımdan.. Daha sonra müdürün verdiği kartonu odasına koymak için okulun üst katına çıkıyorum ama odasını bulamıyorum heryer öğrenci kaynıyor. O kartonu yanımda eve götürüyorum.. Bu kadar rüyam yorumlarsanız çok sevinirim.. vakit ayırıp okuduğunuz için Allah razı olsun ..iyi günler dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler,Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada karton görmek; iki farklı yorum vardir..
- insanlara karşı çok kırıcı davranıyorsunuz, bu huyunuzu değiştirmeniz gerekir demektir
-Bipolar bozukluk ;bazen Kişiliğine özgü olmayan davranışlarda bulunmak, bazende Kişiliğine özgü olan davranışlarda bulunmak,
Ruh ve Duygu halinizdeki dalgalanmaya yorumlanabilir..

Hayattaki önceliklerinizi belirleyin yoksa kendinizi de Sevdiklerinizin de sinir sistemini yıpratırsınız....cddvb..
Sevginizi kalın bir kartonun üzerine yapıştır ki hemen yıpranmasın..vvcc.......selametle..

acilangul1

Üst Alt