• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kavga ettiğini görmek

memo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum. görmuş olduğum rüya şöyledır. Hiç tanımadığım bazı belirsiz kımselerle tartışma, kavga edıyordum. en son hatırladığım bir iskele uzerınde onlarla boğuşuyordum onları bertaraf etıkten sonra artık peşımı bıraktılar o anda kendımı bir duz ovanın içınde gördum. Çok değişık bu dunyaya benzemıyEn bir yerdı. Bahar havası gokyuzu değışık bulutları değişık birbirıne benzemıyorlardı. gök yuzu fazla yuksek değıldı yer hafıf çimenlı ama değişıktı. Ovanın çevresı dağlarla çevrılıydı. Aydınlıktı ama guneş bıldığımız yerde değıldı. Guneşı aryordum tam tepemde hıssedıyordum çok güzel çok ferah bir yerdı . Ovada ne insan canlı ne taş ne ağaç yoktu. önce allah ekber diyordum sureklı yuruyordum ondan sora bir kaç kere la illahe illalah dedım, ve muhameden resul allah dedım . Benım eşım duyuyordu sesımı çok yuksek sele soyluyordum eşım beni uyandırdı çok korkmuştu ben halen soyluyordum ve uyandırdı benı saat 3 e gelıyordu. aklımdan çıkmıyor acaba nasıl yorumlarsınız. allah razı olsun..
:selamunaleykum;acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Mehmet kardesim Hos geldiniz..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

Hayirdir insallah..
rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler...ayrica nefis ile Ruh duygu ile aklinda catismasini simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...

Rüyada dağ görmek genelde hayra yorulur.dağ; guctur kuvvetir destektir..Dost ve vefadir...
Rüyada ''La İlahe İllallah''Allahu ekber okuduğunu görmek iman kuvvetine dinde salâha takva ve hidayette delâlet eder.
Yine bu rüya maddî ve manevî rızka berekete ve hayıra işarettir.

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!
Unutma! Biz bu dünyaya Sahip olmaya değil Şahit olmaya geldik..
Ok gibi doğru olursan seni atarlar yay gibi eğri olursan elde tutarlar; lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın yay gibi eğri olursan elde kalırsın...

Düşünmek Vicdan sahibi olmaköyle güzeldir ki içiniz de insan olarak var olduğunuza ve insan olarak kalmak
adına savaşım vermeniz gerektiğine dair yüce bir his uyandırır.
Sevginize bakışınıza duruşunuza dostluğunuza ayrı bir derinlik katar düşünmek..

İnsanoğlu olarak bize düşen ALLAH (cc)’ın en büyük nimeti olan aklımızı iyi ve güzel yönde kullanmak O’nun emirlerini
yerine getirerek yasaklarından sakınmak bu şekilde dünya hayatında ki imtihanı başarı ile kazanarak ahiret yurdunun nimetlerine kavuşmaktır.
Allah Yar ve Yardimciniz olsun Selamet ile Hayra kalin...

Üst Alt