• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kaza yapmak

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm, rüyamda boş bir belediye otobüsündeydim, iki arkadaşım ile beraber. İkiside üniversiteden arkadaşım. Biri şöför koltuğundaydı, diğeri de koltuklardan birinde. üçümüz sohbet ediyorduk. Otobüsü normalde ben kullanacaktım. Ama şöför koltuğunda oturan arkadaşım, birden bire otobüsü çalıştırdı. hareket ettik, yol çok karanlıktı, sürekli hızlanıyordu. daha sonra farlarla oynamaya sürekli selektör yapmaya başladı. sonra yol ortasında 3-4 yaşlarında bir çocuk gördüm. arkadaşımı çok uyardım yavaşla diye ama umursamadı. sonrasında çocuğu ezip geçti. çocuğu ezdikten sonra ne yaptığını farketti ve pişman oldu. otobüs durduktan sonra iki arkadşaımı da otobüsün dışında sanki sırtından kılıçla öldürülmüş gibi gördüm. ikiside ölmüştü. rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam..
Kainatta cereyan eden hiçbir hadise manasız değildir. Her nesne ve hadise kendi diliyle bir mesaj vermektedir. Düşüp kırılan bardağın ve devrilen
çaydanlığın dahi kendine göre bir manası vardır.
İnsanın hayatında da yaşadığı güzellikler yaptıklarının karşılığı olmasa bile Allah’ın insanın yaptıklarına ödülleridir.
Kaza ve Ceza konusunda da aynı şekilde düşünmeliyiz.

başımıza gelen iyi veya kötü şeylerin sebepleri vardır.
Bu sebeplerin sonucunu yaşarken iyi bir şey kötüye de dönüşebilir kötü de iyiye.
İyi şeyler yaşarken şükretmek yani o fırsatı en doğru şekilde kullanmak kötü şeyler yaşarken de insana düşen
SABIR ve Teffekur ile işin sebeplerini araştırmak ve hatalarımızdan dönmek ve bunlarin da bir imtihan oldugunu fark etmemiz gerekli...

Hayirdir insallah.
Rüyada otobüste yolculuk yapmak iftiraya uğramak,gereksiz tadsizliklar, Yanlış anlaşılmalara da işaret eder ..
Rüyada trafik kazası görmek; Hayatın normal düzeni içinde olabilecek bazı hayırlı değişikliklere işaret eder. Olumlu ve faydalı değişiklik demektir.
fırsatlardan istifade etmeyi bilin...
Rüyada kan çıkmadığı taktirde kaza iyiye yorulur.

Fakat bazı durumlarda rüyada trafik kazası veya kaza geçirmek çeşitli olumsuzluklara veya istenmeyen durumlara da işaret edebilir.
(Bu tamamen rüyanın içindeki diğer unsurlarla beraber değerlendirilmelidir.
Yani tek başına trafik kazasının yorumu rüyanızdaki gerçek manayı ifade etmeyebilir.) Böyle bir rüya gördükten sonra bir süre temkinli olmakta fayda vardır.
Hayirli gunler...

Üst Alt