• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kedi köpek görmek

emremus

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, rüyada kedi köpek görmek ne demektir?

Rüyamda çok sefer köpek gördüm ama hep ısırıyorlardı. Bu sefer gördüğümde ise, açık kahve hafif sarıya kaçan renkte tüyleri vardı. Ağzı bir garipti yarısı kaymıs gibiydi. Yaz mevsimiydi. Arkamdaymış sonradan farkettim saldırcak gibi duruyordu yaklaşıyordu bana. Korktum ve elimdeki sopayla korkutmaya çalıştım ama vurmadım. Azcık uzaklaşıp öylece bakıyordu bana. Ne oldu niye bakıyorsun öyle dedim. Köpek yavaşca kafasını arkasına çevirip sanki bir şey gösterdi ve bana döndü bakıyor yine. Ne oldu dedim tekrar. Yine aynı hareketi yaptı, kafasını çevirdi ve o an gördümki köpeğin arkasında yarıdan kesik boş bir damacana var. Su İstiyormuş ve sanki ''SU'' değişini duydum. Aldım damacanayı hemen koştum çeşme bulup doldurdum. Hatta yolda blduğum birkaç şişeyi, poşeti v.s. alıp olarada doldurdum. Yükledim sırtıma gdiyorum. O ara eski çürümüş bir minibüsün içinde daha önceden bildiğim hamile bir kedi doğum yapmış ama nerdeyse 10 - 15 yavrusu olmuş. Topluyordu bir araya ama kedi bir arayış içinde etrafa bakıyordu. Bana baktı ve sanki yardım istedi. O ara bir yavru kedi bağrıyor. Anne kedide sanki onun bağrışını duyuyor ama nerde olduğunu bilmiyormuş gibi etrafı süzüyor. Bir baktım arabanın altından cıktı yavru bana miyavladı. Elime alırsam annesi saldırır diye korktum. Elimdeki suları kenara koydum ve annesine durumu nasıl anlatacağımı süşünüyordum. '' Pisi Pisi '' dedim. Bana baktı annesi. Elimle işaret ettim yavrun burda diye. Koştu geldi hemen çok sevindi ikiside. Sonra yavrusunu bana doğru ittirdi ve iç sesini duydum sanki onunda. Teşekkür etmek için '' Al bu yavru kedi senin olsun beslersin'' dedi. Aldım yavru kediyi kucağıma ve dödüm gittim.

Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
ruyaniza gecmeden bu guzel hadisleri sizin ile paylasmak istedim musaadeniz ile..

"Bir adam yolda, yürürken susadı ve susuzluğu arttı. Derken bir kuyuya rastladı. İçine inip susuzluğunu giderdi.
Çıkınca susuzluktan soluyup toprağı yemekte olan bir köpek gördü.
Adam kendi kendine: 'Bu köpük de benim gibi susamış.' deyip tekrar kuyuya inip, mestini su ile doldurup ağzıyla tutarak dışarı çıktı ve köpeği suladı.
Allah onun bu davranışından memnun kaldı ve günahlarını affetti."

Resûlullah'ın yanındakilerden bazıları:
"Ey Allah'ın Resûlü! Yani bize hayvanlar (a yaptığımız iyilikler) için de ücret mi var?" dediler. Aleyhissalâtu vesselâm:
"Evet! Her 'yaş ciğer' (sahibi) için bir ücret vardır." buyurmustur..

"Fâhişe bir kadın, sıcak bir günde, bir kuyunun etrafında dönen bir köpek gördü, susuzluktan dilini çıkarmış soluyordu.
Kadıncağız mestini çıkararak (onunla su çekip köpeği suladı). Bu sebeple kadın mağfiret olundu."
[Müslim, Tövbe 155, (2245)]

ruyanizin Yorumu Hayirdir insallah;

küçük gördüğümüz bir amel dahi insanın kurtuluşuna vesile olduğu ve küçük bir günahın da insanın cehenneme gitmesine sebep olduğu,
hiç bir amelimizi hafife almamalıyız.
Ayrıca Allah insanın tüm amellerini birlikte değerlendirecektir..
Bu dünyada güzel amel işleyenlere güzel bir mükafat ,nimet,lutuf,huner ,kismet ile nasipleneceginize delaletir...
Hayirli gunler...

zeynep seda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kedi, köpek

Selamünaleyküm, Rüyamda bir evin alt katında, kafeste küçük saldırgan köpek oluyor. yukarı çıkıyorum yavru kedi var, köpek kafesten kurtuluyor yavru kediyi öldürüyor. Çok üzülüyorum. Geçmişe dönüyorum o olay hiç yaşanmamış gibi sanki yaşanacağını rüyamda görmüşüm gibi. Tekrar aynı şey oluyor yukarı çıkıyorum aceleyle camı açıyorum kediyi camdan çıkartmaya çalışıyorum köpek gelmeden ama kedi çıkmıyor panik yapıyorum. Birde kedide kan olup olmamasını da hatırlamıyorum. Yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam ve Hayirli Cumalar Hayirdir insallah..
Bilindiği gibi rüyalar insanın iç dünyasının yansımasıdır.
Rüyanız çok karışık ve tutarsızlıklar, ile dolu...
Buradan, bu günlerde kafanızın çok karışık olduğu ve bir miktar yorgunluğu işaret etmektedir.

Bir kafeste küçük saldırgan köpek oludugunu görmek ;rakiplerinize ve korkularınıza üstünlük sağlayacağınız anlamına gelir. Ayrıca öfke ve kizgınlığınızı kontrol edebilme yeteneğiniz olduğunu ifade eder...
Öfke ile kalkan zarar ile oturur ..
ikide bir de Geçmişe dönüp orada TAKILSANIZ bile olanlari artik degistirmezsiniz seklinde ruyaniz yorumlanir..
Rüyada kedi görmek bağımsız ruh halini, kadınsı yaratıcılığı ve duygusal gücü sembolize eder...

"Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.
Gün gelip karlar eridiğinde;dağ yolunuzu
gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır. "
unutmayin Fazla Merak Kediyi Öldürür..
Hayirli aksamlar..

ermac_12

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kedi ve köpek görmek

Selamın Aleyküm,
Hayırlı günler dilerim.
Şöyle ki bir rüya gördüm fakat sitenizden baktıklarımla pek birşey bulamadım. Evde gördüm kendimizi anladığım kadarıyla yeni taşınmışız ve dükkan gibi biryerdi. Alışveriş merkezlerinin tuvaletleri gibi tuvaletleri vardı.Yanyana 4-5 tane ve evimizde bir kedi bir de köpek vardı. Köpeğin tüyleri çok güzeldi. Kedininde renkleri açık renklerdeydi ama siyah değildi. Kedi ikide bir kayboluyordu bende onu arıyordum miyavlamasından. Böyle bir rüyaydı. Bir yorumda gördüm erkeğe ve bayana göre değişiyormuş rüya tabirleri diye. Erkeğim bunuda belirteyim. şimdiden çok teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam,Hayırlı günler ,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada kedi ve köpek görmek;
zıt hayvanlardır,Ruh ile Nefis gibi bu yüzden zıtlaşırlar.
ikisini bir arada görmek kavga yada hayatınızdaki tutarsızlıklar olarak, yorumlanir.

kedi, dünyada kendisine hizmet ettirten tek köledir. istediğinde yüz verip istediğinde istediğini yapan bir kölelik sistemi vardır..her şeyin farkındadır. sinsidir.

köpek ise, hep minnettar kalan, her zaman bunun karşılığını safça ödeyen ve her şeye safça inanan, daima köle kalacak olandır. sisteme ve kurallara her zaman uyar. her zaman boyunduruk altına girmeye ve eğitilmeye hazırdır. saftır..selametle..

Üst Alt