• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kedinin muhabbet kuşu yakalaması

R

Rizeden Recep

Kayıtsız
Misafir
selamun eleyküm ismim recep ben rüyamda muhabbet kuşu gördüm kuş sanki benim kuşum ve kuşu bir kedi yakalıyor ağzıyla kuyruk kısmından ben bu olayı görünce hemen kedinin ağzından kuşu alıyorum ve seviyorum kuş sanki canını kurtardığım için bana öyle bir sevgi ile bağlanıyorki sürekli omzumda ve yakamda dolaşıyor hiç kaçmıyor.

Sonra beş altı kişilik bir topluluğa gidiyorum kuşta benim yakamda duruyor ve ben kuşu oyle çok seviyorum ki kimselere vermek istemiyorum yanına gittigim beş altı kişilik kalabalığı gerçek hayatta tanımıyorum ama rüyamda sanki tanıyormuşum gibi hissediyorum o insanlarla samimi muhabbet ediyorum bunlar benden kuşu istiyorlar ben vermek istemiyorum kuş da onlara gitmek istemiyor kaçıyor. Onlardan sonra tekrar bana gelip yakama konuyor.... uyandığımda nedenini bilmiyorum ama ben bu rüyadan çok etkileniyorum lütfen rüyamı yorumlarsanız memnun olurum çalışmalarınızda başarılar dilerim allah yardımcınız olsun.

Rize, 31 yaşında, dönerci, evli, bay

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hayirli ve Huzurlu Bereketli Mutlu gunler dilerim efendim..
Hos geldiniz misafir kardesim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..

Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]

Rüyasında birşeyler yakalayan insan kısmet alır. Yakalanan şeye göre de yorumlanır...lakin muhabbet kuşunu kedi yakaliyor cook ilginc...
Ruyasinda kediyi gormek kadin veya erkek ile yorumu farklidir...
Kadinlar icin hisli, Sezgi,hissederek fark etmek sevda ile ilgilidir...
erkekler icin :kardesim nasil bir SIKINTI yasiyorsaniz su an icinizdeki, ruhunuzun, yureginizin sesine kulak verin...her olay ve yenilikte iyi niyetli olun gerisi Allah kerim seklinde Yorumlanir Allahu alem...
Yani muhabbeti, sevgiyi, bereketi anca iyi niyet ve guzelik, durustluk ile hareket ederseniz ins. Allah-in izni ile istediginiz murada erebilirsiniz...
Tenkid etmek veya edilmek insana mahsus bir davranis..
heleki bir de yapici olursa.. ve din kardesini soyle kenara cekip sevgi ve samimiyet ile uyarilisa ..gozum basimiz uzre..
Selamet ile Hayra KALIN...

Üst Alt