• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kendi bebeğini emzirmek

F

Fatmnr02

Kayıtsız
Misafir
Selamunaleyküm
İyi günler. dün gece rüyamda evlenmişim ve kendi bebeğimi emzirdiğimi gördüm. Yanımda kocamda vardı. Bebek kız çocuğu ve küçücük yeni doğmuş bir bebekti. Ağlıyordu ama emzirip battaniyeye sardığımda yatırıyordum o zaman susuyordu. Pek hayıra yormadı annem o yüzden size danışmaya karar verdim.Teşekkür ederim.
Fatma öz
Konya
Bekar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
evet anneniz biraz Hakli ..ama her ruya kisinin O An icinde bulundugu maddi, manevi, ruhani medeni, moral ve hangi kararlar icinde bocaladigi sekilde de degisir..
Kiz Cocugu Emzirmek: Siz su gunlerde onemli bir Konuda karar verme gibi bir durumda iseniz..
Ruyaniza binaen acele etmeyin..
Biraz Daha Dusunun.. Hayirlisini isteyin..Bu Ruya biraz Gam, keder, SIKINTILI gunlerin habercisi...
ama hersey gecici bunuda unutmayin.. Her Gecenin bir de Sabahi vardir..
Hayirli gunler Kardesim...

mihrimah66

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kendi bebeğimi emzirmek

iyi aksamlar sayın yetkili ; ben evli 5 aylık hamile bir bayanım.bir kızım var bir kızım daha olucak..iki seferdir rüyamda kendi bebeğimi emzirdiğimi görüyorum..
ilk gördüğüm rüyada yanımda bir arkdaşım vardı o da bende doğum yapmıştım..onun kızı olmuştu ben bebeğimin cinsiyetini görmedim sadece yüzünü gördüm...bebeğimi sol göğsümden emziriyordum...hemde çok sütüüm vardı..fışkırırcasına.diğer göğsümde az süt vardı...ve birden sol göğsümünde sütü azalıyordu...

ikinci gördüğüm rüyada ise; doğum yapmışım fakat bebeğim yeni doğmuş değil ..5 - 6 aylık kadar..hatta dişleri falan var ama böyle dişleri çarpık çarpık..üstü başı temiz ama değişik bir kokusu var..bebebğim eesmer siyah saçlı kilolu bir erkek çocuğuydu..çok hareketli kıpır kıpırdı..çevremdekilere soruyorum ben yokken ne yedirdiniz die mama diyorlar..bende hemen göğsümü açıp veriyorum...o da hemen emiyor ve göğsümden bardaktan boşalırcasına süt geliyor...göğüslerim bembeyaz oluyor...ve bebeğim rahatlayıp uykuya daldı...

rüyamı yorumlarsanız sevinirim çok merka ediyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar kardesim Allah kurtarsin ne guzel kiziniza bir kardes geliyor kiz kardesler bir baska birbirine bagli olurlar..
Hayirdir insallah..
Rüyada bebek emzirmek bir kadının kendi evladını veya baska bir bebegi emzirdiğini görmesi evladının büyük mertebeye ve makama ulaşacağına işaret eder..kendisinin de Allah cc. katindan bir lutuf ile nimetlendirilmesi seklinde Yorumlanir Allahu alem...
Rizk Allah tandir.. hic kimsenin RIZKI hic kimsenin elinde degildir...
ikinci gördüğüm rüyada ise; ins bu 2. bebeginiz cok ozel, bereketli ileride Allahu alem erkek gibi guclu, basarili ve sizin sag eliniz olacak seklinde yorumlanir..
Benim de 2. KIZIM dunyaya geldiginde biraz erkek olmadi diye icten, ice uzulmustum.. ama Rabbim hakkimizda en hayirlisini bilendir..
su an onu 1000 oglana degistirmezdim.. evimin diregi, kalbimin sahibi en yakin arkadasim ve yardimcimdir.. erkek cocuklari Allah bagislasin ama biraz anne ye pek duskun olmuyorlar..
kendim kalp hastasiyim..genetik ailemden miras..dusunun kizim daha kucuk yastan buna oyle cok uzulurduki anne ben buyuyunce Doktor olacagim Seni iyiliestirecegim derdi..
su an KIZIM 21 yasinda ve TIP fakultesinin 3. sinifinda okumaktadir.. hamd olsun tesseturlu imanli, ibadet ehlidir..Annesinin gülüdür..

Her şey yarattığı üzere Allah'ı zikretmektedir.
İster susarak ister konuşarak. Niyet Hayr sa fiilde hayr vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir.
Selamet ile Hayra Kalin.. iyilikten Maraz degil sadece bereket dogar...
Hayirli gunler..

mihrimah66

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun bende kızım olacağı için biraz üzülmüştüm çünkü eşim erkek çocuk istiyor.Kızlarını seviyor aslında Allaha şükrediyor..Rabim bize bir evlat verdiğin için die ama gende bir oğlum olmasını isterim diyor..Ama sonra böyle düşündüğüm için Allaha bol tövbe ettim ve bebeğimi şimdiden çok merak ediyorum.Ama eşim bir bebek daha istiyor ve erkek olsun diyor..Ama ben korkuyorum Allahtan böyle bir şey isteyeme.Birde ya olmazsa die korkuyorum...Bunun için bana bir tavsiyeniz var mı?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden kardesim..dilediginizi Allah cc. dan HAYIRLISINI dileyin..Rabbim Gonlunuze gore HAYIRLI olani ins. versin..

"Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediği şeyi yaratır. Dilediğine kız (çocuk) ve dilediğine erkek (çocuk) bağışlar."
42 / ŞÛRÂ - 49

Adada

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kendi bebeğini emzirdiğini görmek

İyi günler,
Rüyamda yeni doğmuş çok güzel bir kız bebeğim vardı. Ve rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm. Bir de benim çocuğum olmayan fakat bebeğimin ikizi olan bir kız bebeği daha vardı. Bebek kafasını çarptı ve kafasında küçük bir yarık oluştu ve kusmaya başladı. Bu rüyanın anlamı nedir size sormak istedim. Teşekkürler.
Bekar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada kendi Bebeğini emzirdiğini görmek;
Evli bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi;
evladının büyük mertebeye ve makama ulaşacağına işarettir.

Evli olmiyan birisinin,bir kızın kendi evladını emzirdiğini görmesi;
hazır olmadığınız ,Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın,yoksa sıkıntı yaşayacağınıza alamettir..Bütün mesele hazır olmakta

Neden mutlu olmak varken mutsuzluğu seçelim..
Neden huzura kavuşmak varken huzursuzluğun peşinden koşalım.
Bazı şeyleri yapmak için bekleme,belki gecikebilirsin.
Mutlu olmak için mücadele et, mutsuzluğun hayatına girmesine izin verme. ondan her zaman uzak dur,sakın yaklaşma!Hadi!.. ne bekliyorsunuz, belki sizin telefonunuzu bekleyen birileri vardır. selametle..

Üst Alt