• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kendi kızını görmek

EMİNEELİF

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kendi kızını görmek, rüyada kızını görmek, rüyada evladını görmek.
Selamun aleyküm.. Daha önce de rüya yorumlatmıştım memnun kaldım Allah razı olsun. Annemin gördüğü bir rüyayı yorumlatmak istiyorum. Annem rüyasında beni görmüş, (kendi kızını) benim saçlarımı yapıyorlarmış parça parça ekmekler takmışlar saçlarıma. Annem de bir kaç parça alıp ağzına atmış. Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam rüyada kendi kızını görmek, evlatlarinizdan birini veya bir kaçini görmek, zenginlik ve bolluk isaretidir...

Rüyada Saç Yaptırmak;önemsiz ,gereksiz sorunlar ile başınızı ağrıtiğınıza delalettir..
annenizin rüyası, sizin hakkınızdaki endişeleri ifade etmektedir ...
Rüyada ekmek görmek hayra yorulur...

Yere düşen ekmeği yerden hızla alıp telaşla üç kere öpüp üç kere alınlarına koyan o çocuklar nereye kayboldular ?
O çocuklar..Güzeldi!!Çünkü ekmek öpen çocuk şükrederdi..Allah verdiği nimetlere karşı şükretmemizi istiyor.
şükredilmeyen nimetler kullarin vasitasi ile kaybedilir...

Hayat Puzzla benzer..bazen o kadar karışır ki,Sonunda ne çıkacağını kimse bilemez..
Ne kadar çok iman,Dua,Teslimiyet ve sabır eklersen yaptığına,
Sonuçta ortaya çıkan tablo o kadar güzel olacaktır..
Aslolan karmaşa sırasında hangi noktaya dokunacağını ,hangi parcayi ilk yerine koymayi bilmektir..
Ve sonucu beklemek için ne kadar Dua edip sabredebildiğindir.

Hayirli Cumlar.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada kizini gormek

Rüyada kendi kızını, evladını görmek.
Dun ruyamda kizim kamyon tekerlerinin arasinda kaldi. Ne olur bir soluk ver diye kizimi kurtarmaya calisiyorum. Sonra tanimadiklarim bana yardim etmeye calisirken uyandim aglayarak.
Bugun yine rüyada evladım evden oynamak icin bahceye indi ve kayboldu, onlari bulamadim cok sikinti icinde terle uyandim cok korktum iki gundur, rica etsem yorumlarmisiniz.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Rüyada kızını görmek, işlerin düzelmesi, nimet ve rızkın artmasına işarettir. Kendi kızını rüyasında gören kişi zengin olur veya mutlu bir haber alır. Yine kızını gören kişi yaşayacağı zorluk ve sıkıntılardan sonra feraha erer ve mutlu olur.

Rüyada kızını görmek, hayırlara işaret eder. Kız çocuğu, rüya sahibi için güzel ve mutlu günler, aile içinde huzur ve sakinlik, evlatlardan yana fayda anlamına gelir. Rüyasından kızını gören kişi, yaşadığı zorluğu arkasında bırakır, ağır olan yükü hafifler. Aynı zamanda gönül hoşluğu ve hane içinde zenginlik olarak değerlendirilir.

Rüyada kendi kızını görmek
, hayırlı ve olumlu şekillerde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine, maddi anlamda feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada kendi evlatlarinizdan birini veya bir kaçini görmek, zenginlik ve bolluk isaretidir. Evladinizin hastalandigini veya öldügünü görmek, onlarin uzun yillar ve mutluluk içinde yasayacaklarina ve sizin için hayirli birer kimse olacaklarina isarettir. Rüyada evladinizin sizin ellerinizi öperek duanizi aldiklarini görmek, onlara güzel bir gelecek hazirlamis oldugunuza tabir edilir.

Rüyada kız evladını, kızını görmek herşeyin yolunda gitmesi, maddi olarak genişlik olacağına işaretle tabir edilir. İstekleriniz için üzerinize düşeni yapın ve tevekkül edin. Hiç bir şey kendiliğinden olmaz. En doğrusunu Rabbimiz bilir.

Üst Alt