• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kendi mezarını görmek

cnkrn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ilginç bir rüya gördüm bugün;

Rüyamda kendi mezarımda toprağın üstünde, bir demir gibi birşeyin üstünde kafam vardı ve insanları izliyordum. Sadece kafam ve boynum vardı. Fakat yüzüm normal beden gibi değildi, daha şeffaf beyaz ruh gibiydim. Şaşırmış gibi etrafı izliyordum. Mezarıma biri 3 tane kırmızı gül koydu ve uyandım.
Kendimden başka kimseyi görmedim, gülü koyanın da sadece elini gördüm, kadın eli gibiydi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba evet cok ilginc bir ruya Hayirdir insallah...
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..
ic dunyanizin karışıkligi dis dunyanizi da etkiledigini biliyormu idiniz?
Rüyasında mezarlık görenin günahlarına tövbe edeceğine; kendisini ölmüş görenin ömrünün uzun olacağına delaletir.

kırmızı gül ise ;aile ,sevdiginin ve akraba tarafından gelebilecek sevindirici bir olaya veya habere yorumlanır..

Sevgi sevgiyle karşılık bulunca anlam bulur. İnsan sevdiklerinin değerini kaybetmeden bilmeli ki, sevgisiz kalmasın.
Sevgi önce “ben” yerine “sen” diyebilmektir.

ölüm geldiginde hayatta herşeyin nekadar anlamsız olduğunu düşündüm.
ne kadar boş işlerle uğraştığımı düşündüm ve yarın ölsem yada bugün ölsem rabbimin karşısına hangi yüzle çıkacağım diye düşündüm.

Eskiler "Allah seni toplasın "diye böyle dua ederlermiş hep
Ne güzel bir duadır bu ya Rabbi çağa karşı! …
Allah seni toplasın!” Gözünü.. Kulağını.. Aklını.. Yüreğini.. Hayalini..
Toplasın ağyardan.. Sana “el” olan sınırlardan..
Allah seni toplasın!” Toplanmazsan dağılacaksın çünkü..

Dağılanca da dağıtacaksın! İşte toplumlardaki kargaşaların sebebi hep bu “dağınıklık” Her parçamız bir yerdeyken
Ne kendimiziz ne de kendimizdeyiz.. Üstelik “biz”i bitirdiğimiz gibi “gayrımızı” da bitirmekteyiz..
İşin esası Tevhidanlayana..
Topla bizi ya Rabbi!” Elimizi dilimizi gözümüzü kulağımızı aklımızı hayalimizi Topla yüreklerimizi ne olur..
Vakittir dua olsun çağa karşı Hala diri kalan bir yürek yarımızdan…
"Teslimiyet yalnız inanılanadır."
Hayirli gunler..

Üst Alt