• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kendini evli görmek

eldalie

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Bekar birinin rüyada kendini evli görmesi, rüyada evli olduğunu görmek, rüyada kendini evli görmek, evlenmiş görmek rüya tabiri.
Selamun aleyküm hocam. Rüyama başlar başlamaz kendimi yeni evli buldum, ben bekarım ve ne zaman evlendiğimi, nasıl ve kimle evlendiğimi sorgular iken rüyada olduğumu farkına varmak demeyelim ama hissettim. Madem evliyim o şekilde devam edeyim dedim rüyamda.
Bir kaç gün geçti rüya içinde eşimle ve biz bir yerden eve dönerken, eşim bir hortumun çıktığını ve ısrarla kaçmamız gerektiğini söyledi. Ben hortumu görmek için ısrar ettim ve evimize gittim, eşim de benden ayrılmadı benimle geldi, sadece evimiz değil tüm şehir yıkık dökük haldeydi. Ben durmuş evimizin yıkıntılarından hortumu seyredip bunu nasıl durdururum diye düşünmeye başlar başlamaz rüya sona erdi. 25 yaşındayım, müfettişim. dediğim gibi bekarım. Evililik gibi düşüncem de yok.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kendini evli görmek;
Allah (c.c.) tarafından gelecek bir yardıma, yüksek bir makama geçmek için sarf edilen gayrete yorumlanır.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek;
ev yada iş,mevki, makam, medeni halini değiştirmeye ve maksadının hasıl olmasına tabir edilir..

Rüyada hortum görülmek;
aslında içinizdeki fırtınaları ifade eder. Sizin çok heyecan verici durum veya olaylar yaşamakta olduğunuzu ancak bu olaylardan
bir kısmının sizde büyük hayal kırıklığı yaşattığını ve yaşayacağınız anlamını taşır...

"Bazen hoşlanmadığınız şeylerde sizin için hayır, hoşlandığınız şeylerde sizin için şer vardır. Allah bilir,siz bilmezsiniz.."

Sağlıklı, Huzurlu, Mutlu, Afiyetli ,Helal bol Rızıklı, bir Hafta geçirmeniz dileklerimle. Selam ve Dua ile Selametle..

Üst Alt