• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada kendini gormek

BilgeKağan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum. Ruyam guncel degil ama hatirladigim icin yaziyorum. Salondaydim ve birden kapida kendimi gordum. Oldugumdan uzun boylu ve saclarimsa gozlerimi kapatiyordu. Korktum. Anne diye bagirdim ve uyandim. Korkunctu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah insan birden bire kendisini gorunce nasil da korkuyor degil mi? Ya ikiziniz olsa veya Ruh ikiziniz o zaman ne yapardiniz...?sırıtık.:,
kardesim bu ruya degil kabus sanki.. kendi kendiniz ile ne alip veremediginiz var anliyamadim gitti??
Siz zaten elinizden geleni yapiyorsunuz..Daha fazlasi icin bilge kardesime yuklenme yoksa korkarim ki yeme ,
icme ve uyku duzeni bozulur...deprasyona girer herseyi ikili gormeye baslar...

Beynimiz de kaslarımız gibi daha çok çalıştırılarak gelişir.
Hayatın zorlukları sıkıntıları engelleri bizi zekâmızı işletmeye zorlar.
Çalışmayı bıraktığımızda organların küçülmesi gibi zihin de küçülür. Rahat gerilemeye sebep olur.

Hangi hususta olursa olsun egzersiz vazgeçilmez bir geliştirme vasıtasıdır. İnsan ne kadar çok uğraşırsa bir şeyi o kadar iyi yapar.
Neyi çok yaparsanız onda ustalaşırsınız. Mükemmelliğin yolu: egzersizalıştırma talim .

Kimseyi küçük görme ve kimsenin önünde de küçülme. Yaşça senden büyük olana saygı göster
mevkice senden küçük olsa da...
Eğer böyle davranırsan senden büyük olanların önünde de ezilip büzülmezsin.
Büyük adam herkesi büyük görür, değerli adam herkese değer verir.
Küçük adam herkesi küçük görür. Bir insanın kendini büyük sanması onu büyük yapmaz, küçüklüğünü gösterir.
Gerçekten büyük olan, insanlara saygı gösterir, herkese değer verir, çünkü değerli olduğundan emindir.
Onun kendine olan inancı ve güveni kendisine yeter.
Kendi değerini biliyorsan ne insanların yermelerinden ve ne de övgülerinden etkilenirsin.
Gerçek büyüklük, saygıyı elde etmeye çabalama ihtiyacı duymaz
Hayirli geceler...

Üst Alt