• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kervan görmek

akdoganramazan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleykum ruyamda cok sayıda deve ve ınsanla yanı buyuk bır kervanla yolda oldugumu gordum sonra nereye gıdıyoruz dedım bana az kaldı dedı kervancıbası sonra bıraz gıttıkten sonra yanıma geldı kervancıbası sen burda bızden ayrılıyorsun dedı neden dedım sen su dagdakı patıka yolu goruyormusun dedı evet dedım sen o yoldan gıdeceksın dedı ama orası nereye gıdıyorkı dedımo yol kabenın kapısına gıdıyor sende oraya gıdıyorsun dedı daga tırmanmaya basladım tam tepesıne geldıgımde dagın bır eskı yapıt gordum ama sımdıkı kabeden cok farklı ıdı ıkı sutun vardı fakat yaklasmaya fırsat bulamadan ruyamın ve kalbımın atısını hıssettım malesef uyandım ama odam cok guzel bır koku ıle kokuyordu bu ruyamın yorumunu yazarmısınız lutfen bırde bundan 2 yıl once RAsullallah efendımızin yanına goturuldum yaslı ama cok guzel yuzlu ve heybetlı bır adam geldı yanıma colde beraber yuruyorduk sonra cok susadım su ıstedım sabret dedı o ınsan yuruduk sonra bır kuyu gıbı bır yere geldık yaslı adam bana su ortuyu su kuyunun ustune cekelım dedı tamam dedım bana o gelecek bırazdan dedı kım dedım Rasullallah dedı kuyunun ustune ortuyu cektık arkamı dondugumde Rasullallah efendımız bana bakıyor ve guluyordu ama hıc konusmadı tebessum ettı ve uyandım ama cok uzuluyorum benle konusmadıgı ıcın resullallah efendımızın allah rızası ıcın bu ıkı ruyamı yorumlarmısınız sıze cok tesekkur edıyorum ruya yorumunuz ıcın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..kardesim...
Hosgeldiniz cok derin ve manidar bir Ruya...
Berzah aleminde açan hz muhammed ve ekberiyetinden Allah cc.razı olsun.

Peygamber efendimizi (aleyhissalatü vesselam) rüyada görmek büyük bir nimettir.
Hadis-i Şerife "Beni rüyada gören elbette cehenneme girmeyecektir" buyurulmuştur.

Allahü Teala Silsile-i Âliyye büyükleri hürmetine bizleri bu büyük müjdeye kavuşanlardan olmak ile şereflendirsin.ins.Amin

Rüyada bir kervanla seyahat etmekte olduğunuzu görmek, ticaretinizi artırmak veya daha yüksek bir memuriyete veya daha kazançlı bir işe girmeniz için yaptığınız teşebbüslerin başarılı olacağına;
Rüyada kervan görmek, hayırlı işlere, ticaret hayatında başarıya ve yolculuğa delâlet eder.
Rüyada Mekke istikametinde giden Hac kervanını görmek, günahtan tevbeye,hidayete ve helâl rızka delâlet eder..
Lakin biraz daha Nefsinize hakim olup Hak Rizasini gozlemeniz gerekir seklinde yorumlanir Allahu Alem..
Hayirli geceler...

Üst Alt