• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kesik eller görmek

Ay-nur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı sabahlar,

Bugün rüyamda sokakta yürürken yerlerde yüzlerce kesik eller görüyorum,ilk önce oyuncak sanıp elime alıp kontrol ederken gercek olduğunu farkedip bir anda korkuya düşüp saklanıyorum, bir anda etrafın karanlık olduğunu farkediyorum ve siyah karanlık gölgeler etrafta uçuyor,benide yakalayıp elimi kesecekler diye panikliyorum ama yanımdan geçmelerine rağmen beni görünmez bi varlığın koruduğunu beni görünmez yaptığını farkediyorum.

Rüyamın anlamını çok merak ettim,yorumlarsanız çok sevinirim.

Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler Kardesim Hosgeldiniz..
Allah Yar ve Yardimciniz olsun...
Hayirdir insallah..
Rüyada kesik eller görmek ;etrafinizdaki insanlarla olan sosyal iliskilerinizi ve sizin dis dunya ile nasil baglanti kurdugunuzu gosterir.

kesilmiş eller, genelde size soylenen seyleri ( veya onunuzde olan biteni ) tam anlamadiginiz manasina gelir ayni zamanda da
bu karsinizdaki insanlarin sizi tam bir sekilde anlayamadigi anlamina gelir, belkide siz biraz karisik bir insansiniz ve kendinize bir ceki duzen verme zamani gelmistir.
Bu ruya ayni zamanda sizin kendinizi bir boslukta yani cok yalniz hissetiginiz anlamina da gelebilir.
insanlardan elinizi cekmeyin sadece araya belli bir mesafe koyarak ozelinizi kendinize saklarsaniz daha mutlu ve huzurlu olursunuz..
hayatın içine girmek, sosyalleşmek Islami, Toplumlara karismak size de iyi gelir unutmayin YANLIZLIK sadece Allah a mahsustur..
"gokyuzunun en karanlık oldugu an safaktan hemen oncesidir."
Hayirli gunler...

kadirkanca

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kesik el görmek

Rüyada ellerin bileklerden kesildiğini görmek, rüyada kesik ek görmek rüya tabiri.
Selamun Aleykum, bu sabah arkadasım beni aradı rüyasında,
ben bir masada oturuken basımın eğik ve ellerimin masanın üstünde oldugunu görür, yanıma doğru yanaştıgında ellerimin bilekleriminden kesik oldugunu ve basımı kaldırdıgımda gözlerimin simsiyah oldugunu görür ve birden uyanır.

Konu ile ilgili yardımcı olacak arkadaslarıma teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Kesik el görmek;
Sizin,duygu ve düşünce, fikirlerinizi karşı tarafa aktaramadığını veya diğer insanların sizi anlamakta zorluk çektiğini anlatır.

Rüyada elinin kesik olduğunu görmek;
ellerinin bilekten kesilmiş halde veya kendinizi elsiz olduğunu görmek, sizin kaderine küsmüş ve yalnızlık duygularına kapıldığınızı ifade eder.
Başkalarına asla kötü bir şekilde konuşma,davranma!! Evrene bıraktığın negatif enerji, sana katlanmış olarak geri döner...

"gözlerimin simsiyah oldugunu görür "
Hayata Bakış Açınızı Değiştirin!!Sizi strese sokan şey belki de göründüğü gibi değildir. ...
Hayatı sadece siyah ve olumsuz bakarsanız, olumsuzluklar yaşarsınız...
Hayat, bakış açınızdan ibarettir.Hayatı nasıl görürsünüz?Bakış açınıza göre değişir, nasıl gördüğünüz.
Üzüntülü bakarsanız, kötü yani olumsuz taraflarını görürsünüz.
Mutlu bir şekilde bakarsanız, iyi yani olumlu taraflarını görürsünüz.
Eğer mutlu değilseniz, hayata baktığınız pencereyi değiştirmeye çalışın. Her zaman diyorum “değişim” zordur
.Ama bunu yapmaya çalışın, yoksa mutsuzluk ,stress, yanlizlik, deprasyon peşinizi bıramayacak..

İnsanların etrafa yaydığı enerji çok önemlidir.Ben her zaman pozitif enerji yaymaya çok dikkat ediyorum.Çünkü pozitif düşününce herşeyin
pozitife doğru gittiğine inanıyorum..selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda ölümün el kestiğini söyleyen ve kesik eli eline alıp onun nabzına bak deyip göstermesi. Cevaplarsanız sevinirim şimdiden allah razı olsun.

Üst Alt