• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kına duvağı görmek

goknur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm kardeşler.
İkigün önce rüyamda evlendiğimi gördüm. Gelinlik giymiştim ama neden kırmızı kına duvağım yok diye ağlıyorum. Etrafımdaki insanlara kızıyordum neden kırmızı kına duvagım yok diye. Bir anlam veremedim kırmızı kına duvağı mutlaka birşeyi sembolize ediyor olmalı. Bir fikriniz var mı acaba. Şimdiden teşekkür edrim. ALLAH razı olsun:.dost.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam kardeşim, hos geldiniz
Rüyanıza gecmeden duvak, nedir ve neyi sembolize ettigini yazmak icimden geldi musaade ederseniz..
Duvak; gelinin başını ve yüzünü örtmek amacıyla, dantel ve tülden oluşan kırmızı bir örtüdür.
Duvak örtmek, tarihten günümüze gelinin bekaretini simgelemek amacıyla taşına gelmiş bir adettir.
Yani, sevdiginin ilk kez sima ve bekarettine sahip cikacak ozel bir seven insan ile birlesmesinin semboludur..
Geleneklere göre duvak, kına gecesinden itibaren evine gidene kadar gelinin başında kalır, damat geline "yüz görümlülüğü" takınca duvağı açma hakkı elde ederdi.
Kırsal bölgelerde bu gelenek günümüzde de sürdürülmektedir.

Hayirdir insallah rüyalarınız hayırlara vesile olsun ins.
Rüyada evlendiğini görmek; uyum veya geçiş anlamına gelir. Gerçek yaşamınızda önemli bir gelişimsel karar, degisim aşama geçiriyor olduğunuzu simgeler..

Rüyasında gelinlik giydiğini gören kişi; bekar ise hemen evlenir... veya nasip, kismet seklinde yorumlanir...
Gelin duvağı sevince, samimiyet, ihlas arzu ettiği şeye kavuşmaya delalet eder... Ayrica, duvak saflik, bekaret, temizlik seven ve sevilen anlamini da tasir...
Rüyada kırmızı duvak görmek; yakında romantik bir aşk, evlilik yaşamakla birlikte bazı tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir...
Rüyada kizmak; kafanızda, kalbinizde gelecek ile ilgili bir şeyin sizi rahatsız ettiğini ve bu şeyi nasıl çözeceğinizi bilmediğinizi işaret eder..

"kırmızı kına duvağım yok diye ağlıyorum. Etrafımdaki insanlara kızıyordum"
Bizim başımıza gelen olay, iftira ve hakkimizda konusulan dedikodular değil, o olaylara gösterdiğimiz tepkiler tanımlar...
Tedbir ve temkin Ya Hu...

EV, SİGORTA, MAAŞ, TAHSIL, MEVKI...
EVLİLİKTE ÖLÇÜ BUNLAR DEĞİL...
İMAN SAMİMİYET VE GÜVENDİR
Aile hayatı; samimiyet, durustluk, sevgi, saygı ve güven ile baslarsa anca mutlu bir sekilde devam edebilir...
Samimiyet, güven ve dürüstlük... Bunlar cook onemli...
Hayirli Gunler...

Üst Alt