• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kına görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eline kına yakmak, rüyada kına gecesi, yakıldığını görmek
Rüyada kına görmek, ziynet eşyasına, mal ve yeteneğe,

Kına ve boya kadınlar için sevinç, ferahlık ve güzel elbiseye,

Kadının eline kına yakması kocasından göreceği iyiliğe, kınanın tutmadığını görmesi kocasının sevgisini açığa vurmamasına,

Eline yaktığı kınanın nakışlarının bozularak karıştığını görmek çocuklar yüzünden sıkıntıya düşmeye,

Erkeğin elinin üzerine nakışlı olarak kına yakması iş ve sanatında şöhret bulmaya veya zillete düşmeye, avuç içini kınalaması mala, sevinç ve ferahlamaya,

El ve ayakların kınası kişinin durumuna uygun düşen eve, mal ve dünyalığa,

Kına ve boya durumunu gizlemeye, amelleri gizli yapmaya,

Parmakların kınalanması ya da boyanması Allah'ı çokça zikretmeye, tesbihhata, Sakalı kınalamak sünnete uymaya,

Saçları ağaran kimsenin başına kına yakması gücünün artmasına, derecesinin yükselmesine,

Saçları kınalamak kadın için sevinç ve mutluluğa, erkek için makam ve maddi imkana,

Kına satan kimse müjde ve sevince, şefkat ve herhamet görmeye işaret eder.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için linke Tıklayın

kelebek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kına görmek

selamünaleyküm;
Herkese hayırlı günler;Ben rüyamda elime kına yakıldığını gördüm.yani nasıl bi gelinin avcuna yuvarlak küçük yaş kına koyarsınız aynı benim avcumun içindede yaş kına vardı.gönül sızım ablacım,acaba bu ne anlama gelir?kına elimde tutmamıştı.kına avcumun içineydi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli Geceler..Hosgeldiniz kardesim..
Nikkiniz de cok hoş!
Hayirdir insallah..
Rüyada kına gecesi görmek:hayatınızda önemli bir değişikliğin gelişmenin olacağını işaret etmektedir.
ilk once aklinizi hayattinizi bazi gereksiz fikir ve dusuncelerden Temizleyip maddi manevi olarak kendinizi Toparladiktan sonra anca
hayatınızda olacak önemli bir değişikliğe ins. HAZIR olursunuz...

Rüyasında eline kina yaktiğini görmek, ziynete, süse düşkün bir kişi olduğuna
işarettir. Allah nazardan korusun..mutlulluga isaretir..

Gülmek; “Saf” denme riskini göze almaktır.
Ağlamak ise; “Duygusal” görünme riskini.
Birine yakınlaşmak; “Kendini kaptırma” riskini
Duygularını açmak; “Kendini ortaya koyma” riskini
Hayalleri ve düşünceleri sergilemek ise;
“Onları başkalarına kaptırma” riskini göze almaktır.
Sevmek; “Karşılık görememe” riskini…
Yaşamak ise; “Ölme” riskini göze almaktır.
Umutlanmak; “Hayal kırıklığına uğrama” riskini
Çabalamak ise; “Başarısız olma” riskini göze almaktır…
Ama riskler yaşanmalıdır. Çünkü hayatımızın en büyük riski hiç risk almamaktır.
Hiç risk almayan kişi belki acı ve üzüntülerden korunabilir;
Ama Büyüyemez sevemez değişemez hissedemez öğrenemez. Garanti arayışlarıyla zincirlenmiş bir köle olarak yaşarken bedelini; özgürlüğünü kaybederek öder.
Sadece; riski göze alabilen kişi hürdür.
Hayirli Geceler.. Kardesim..

HAZIR oldugunuzda Rabbim en guzel nimetti olan Sevgiyi kalbinizde yasatacaktir
...

achsokey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kina

Selamun aleykum. Ruyamda elime kina yakiyorum bir eldiven giyiyorum daha sonra iyi tutsun diye oteki elimle avuc avuc eldivenin icine kina dolduruyorum. Sizce yorumu nedir? Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Ruyaniz Hayr olsun.
Rüyada kina görmek süsle yorumlanir. Rüyasinda eline kina yaktigini görmek ziynete ,kismette...
Rüyasinda baska birisinin eline kina yaktigini görmek merhamet sefkat ve müjde ile tabir olunur.
Kirmani ye göre; kinayi bir kap içinde görmek mal ve müjdedir. Ellerini veya ayaklarini kina ile boyadigini gören Ailesini zengin eder. mutlak manasıyla hayra alamettir...
kadınların kına yakması sünnettir..kına cennet kokularının reisidir..cennette kına ağacı vardır..

Rüyada Eldiven Giymek;yaptığı işin doğru olmadığını bildiği halde, o işi haklı göstermek için bahane yaratması,
kendini haklı göstermesi, hatalarımıza kılıf yapmak, bunlarla içimizi rahatlatmaya yorumlanir..
ayrica Bazen herşey göründüğü gibi değildir!

nasihatlara uygun davrandığınız takdirde güzel sonuçlar elde edeceğinize yorumlanir..
ALLAH hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin. Hayırlı olanıda kalbinize kabul ettirsin
Selametle..

gül95

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kına görmek

merhaba.ben rüyamda kendi kınamı gördüm.annemle babaannem bana para veriyor ki kınaya koy.bende gidiyorum parayı koyuyorum.sonra akrabalarımız kına tepsisini götürüyorlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
rüyada kına görmek ;
Zinet ,yetenek,sevinç, ferahlık ve huzura yorumlanir..
Bazı şeyler de Allah cc. verdisi,vergisidir..Bazı Şeyler Değişir, Bazıları Değişmez..Mutlu olmak istiyorsaniz;değiştiremeyeceklerini kabul etmeyi öğrenin..

Rüyada para görmek;
laf,söz,dedikodu anlamında yorumlanır Biriyle yapacağınız bir konuşmada oldukça kırılabilirsiniz,kırabilirsiniz..Temkin ve tedbir Ya Hu..Selametle..

nurörs

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kına görmek

Rüyada eline kına yakmak, rüyada kına görmek tabiri.
İyi günler benim ailem istediğim kişiyle evlenmeme izin vermiyor. Ben İstanbul'da o Kahramanmaraş'da oturuyor uzak olduğu için ve benim orada yalnız kalacağım düşüncesiyle ailem onunla tanışmayı bile kabul etmiyor. Gece yatmadan önce bu konuda dua edip uyudum. Rüyamda da sol elime kına yaktım desenli bir şekilde. Sağ elime kına yakmaya çalıştım desenin aynısı olmadı sildim, tekrar yakmaya başladım uyandım. Anlamı nedir acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler Rüyaniz Hayr olsun
rüyada kına görmek ;
Zinet ,yetenek,sevinç, ferahlık ve huzura yorumlanir..

"Rüyamda da sol elime kına yaktım "
Veren El, Alan Elden Üstündür. evlenmek istediğin kişiyi, ailesini iyice araştır ve öğren.... Önce düşün,sonra tAŞın......

Her birey önce kendini geliştirmek ister.Kendini geliştirmek istiyorsan önce kendini tanı.
Kişi kendini tanıyarak tırmanabilir yükseğe ve geleceğe yola çıkabilir....
Aynalar konuşur aslında bizimle.Bunun içindir ki geç aynanın karşısına.
Bak önce bir kendine.Oradaki senin sadece yansıman değil.Gözlerinin içine bak.Göz bebeklerinin büyülüp küçülmesini takip et.
Göz rengini tanı.Kendini tanı.Hayatı tanı!Hayattaki önceliklerini belirle.........

kendi ayaklarınız üstünde durun sonra hayat yoluna çıkabilirsiniz...Değerlerimiz ve hedeflerimiz belirsiz olursa işlerin önceliklerini biz değil başkaları belirler.selametle......

acilangul1

Üst Alt