• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kına sürülmesi

ezgi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, hayırlı iyi günler..
Rüyamda; evdeyiz ev biraz kalabalıktı. Nişanlımın annesi ağlıyordu herkes sessizdi ve bir komşumuz eline sürmüş olduğu kınayı bana koklattı ben ise çok güzel kokuyor kına kokusunu severim dedim. Herkes sessizken ben gelinliği unuttuğumu söyledim sonra bir akrabam bana gelinlik verdi fakat gelinlik istediğim gibi değildi elime gelinliği aldım ve düğüne az kala gelinliğin detaylarını değiştirmek için erkek kardeşimi ve küçük görümcemi aldım gelinlikciye gidiyorduk fakat bir türlü gidemedik. Daha sonra görümcem nişanlıma telefon açtı ezgi gelinliği unutmuş gelirken gelinlikciye uğra dedi nişanlım iste takım elbiseleri giymiş hazırlanmıştı tamam geliyorum dedi ve telefonu kapattı. daha sonra küçük görümcem açık bir abiye giyip oynuyordu (normalde kendisi kapalı bir insandır) sonra birden yanıma geliyor ve kendi haliyle kapalı haliyle yanıma oturdu. sonra ben anneme kına gecesi yapmayı unuttuk nasıl unuturuz diye yüksek sesle konuşmaya başladım annem ise sakindi evdeki insanlar sessiz ol dediler ve sonra rüyadan uyandım. lütfen bu rüyanın ne anlama geldiğini söyler misiniz? rica etsem ? şimdiden teşekkür ederim. ALLAH' a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
Rüyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin..
rüyada kalabalık görmek kavgasız gürültüsüz ise iyidir.
Rüyada kalabalık gören kimsenin işinde tüm engelleri aşarak güzel bir yaşam süreceğine yorumlanır.

Rüyada ağlamak görmek büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...
Sonrasi ferahliktir Allah-in izni ile ..

Rüyasında kına yakan kişi, güzel haberler alacak demektir. Beğenilmek ve kısmettir.Rüyada kina görmek süsle yorumlanir. Rüyasinda eline kina yaktigini görmek, ziynete, süse düskün bir kisi olduguna isarettir.
Rüyasinda baska birisinin eline kina yaktigini görmek, merhamet, sefkat ve müjde ile tabir olunur. ,,
ama siz sadece simdilik kokusunu duymussunuz.. demek ki
kalbinizdeki muradin olmasi icin biraz daha zamana, SABIR ve teslimiyette ihtiyaciniz var..Allahu Alem...
Kardesim nisanlinizi seviyorsaniz bu bekleyis surecinde cikacak olan bazi olumsuzlari SABIR ve anlayis ile karsilayin...
boyle HAYIRLI bir ise bir beraberlige KIRGINLIK ile baslamayin.. bir sey nasil baslarsa da oylede devam eder...

önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil!. -Olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepkimiz yaklaşım şeklimizdir..
hic bir seydunyanin sonu degildir.. her imkansiz bin imkan ve yeni firsatlar dogurdugunu unutmayin.. siz sadece Dogru durust adil vicdanli, imanli olun Kul HAKKIna girmeyin gerisi Allah kerim..
Hayirli gunler...

ezgi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun

ALLAH sizden bin kat rası olsun. içimi ferahlığa kavuşturdunuz.

acina1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
saçlarımı kına yaktırdım

Selamun aleyküm,mümin kardeşlerim..
rüyamda annem saçlarıma kına yaktı ,o kınayı yaktığı sırada sevdiğim fakat kavuşamadığım erkeği kendi okulumda gezinirken gördüm ve yanına doğru gittim.bu saçla neden dışarıdasın dedi hafifçe kınaya dokundu elini geri çekti ,bir süre onunla konuştuk ,onunda saçında bir saç maskesi vardı sanki ama rüyamın o kısmı çok net değil bende onun saçını soracaktım ki uyandım.ALLAH rızası için hayırlı yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden ALLAH razı olsun kardeşlerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam mümin kardeşim..
Hayirdir insallah..
Rüyada kına görmek, iş yaşamında iyi işlere girişeceğinize işaret eder. Rüyasında kına yakan kişi, güzel haberler alacak demektir.
Beğenilmek ve kısmettir.
Rüyada Saça kına yakmak kadın için sevinçe ve feraha delalet eder..

önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil!. -Olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepkimiz yaklaşım şeklimizdir..
hic bir seydunyanin sonu degildir.. her imkansiz bin imkan ve yeni firsatlar dogurdugunu unutmayin..
siz sadece Dogru durust adil vicdanli imanli olun Kul HAKKIna girmeyin gerisi Allah kerim..
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.
Sizi kaybetmeyi göze alanı,geri kazanmak için uğraşmayin..Ayrılıklar da sevdaya dahildir!
Hayirli geceler...

züleyha

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
kına yakmak

Öncelikle selamlar...
Rüyamda ayrıldığım sevgilim önce öptü sonra saçıma kına yaktı.yorumlarsanız sevinirim.selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar Hayirdir insallah..
kadınların kına yakması sünnettir..kına cennet kokularının reisidir..cennette kına ağacı vardır..
ins. yakinda HAYIRLI bir habere nail olmaktir da ayni zamanda zahmet icinde ferahliga yorumlanir...

3 şeye kına yakarlar:
1-Gelinlik kıza, gitsin ailesine çocuklarına kurban olsun diye,
2-Kurbanlık koça, Allah`a kurban olsun diye,
3-Askere giden yiğitlerimize, vatana kurban olsun diye..
Sizi sevdigi halde kendisinden azad ettigine isarettir..

Rüyasinda baska birisine kina yaktigini görmek, merhamet, sefkat ve müjde ile tabir olunur...

ayrıldığıniz insan;Allahu alem..Duygusal kararsız ,dengesiz ,ne istedigini bilmiyen..biri..

ne istediğini bilmeyen insan,hayatta en dayanılmaz insan modelidir.
dengesiz, tutarsız, berbat bir ruh haline sahiptir. kişi, sadece anlık hareket etmeye ve bu bağlamda tutarsızlıklar sergilemeye başlar.
bir dediği bir dediğine, bir yaptığı bir diğerine uymamaktadır.
bir an sizin için delirmekteyken, bir sonraki dakika ayrılmaktan söz edebilir.
ruh sağlığınızın güveni için böyle insanlardan uzak durulması gerekmektedir.
çünkü bu dengesiz halleri, yaşadıkları tutarsız duygusal hezeyanlar sizi de içine çekmeye başladı mı kendinizi yıpratırsınız.
en iyisi böyle dengesiz insanların yanından ilk elinize geçen fırsatta arkanıza bakmadan uzaklaşmanız...sizin için en hayırlısı bu olacaktır.

Sizi kaybetmeyi göze alanı,geri kazanmak için uğraşmayin..Ayrılıklar da sevdaya dahildir!
Hayirli geceler...

Üst Alt