• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kiraz Çekirdeği Görmek

suzzy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı Günler,
Öncelikle çok teşekkür ederim bizleri böyle bir konu da aydınlattığınız için.
2 gündür bir mahkeme alacağım için istihareye yatıyorum. Alacağım para helal mi haram mı bilemedim ama hakkım olan bir şey için dava açtım. İlk yattığımda Ramazan ayının 29. Günüydü sabah namazının ardından istihare namazı kılıp yattım. ( Bu detaylar yorumunuz için önemli olabilir diye belirtiyorum) rüyamda bir römork dolusu kiraz gördüm, aralarında beyaz üzüm ve kayısılarda vardı. Ben bu kirazların içinden bir poşet kadar alıp şuan da konuşmadığım (dargın olduğum) amca’ma veriyordum fakat arkamı döndüğümde bütün kirazlar bitmiş hepsinin yerini kirazların çekirdekleri almış. Öbek öbek kirazların çekirdeklerini gördüm. Kirazın manasına göre mi rengine göre mi yorum aramalıydım bilemedim ve aynı konu için 2. Kez istihareye yattım.
2. istihare rüyası için Arife günü sabah namazı ardından yattım. Neresi olduğunu bilmediğim bir evin penceresinden dışarıyı izliyorum. Her yer bembeyaz kar ile kaplı ve küçük pembe sevimli evler vardı. Ardından aynı rüyanın devamı mı bilemiyorum. Bir erkek arkadaşım Üsküdar’da bana altın sarısı renginde yeni bir çift ayakkabı hediye ediyor ayakkabıyı çok beğeniyorum ama ben ayakkabıyı alırken üzgün gibiyim. Sonra beni yanağımdan öpüyor. Bu arkadaşımın elinde kağıtlar var ve o kağıtlar da benim ismim yazıyor. Ardından aynı rüya mı yine bilemiyorum Üsküdar’da deprem oluyor. Ama çok büyük ve ürkütücü şekilde değil. Ölen olmuyor çok fazla kaçışan da görmüyorum. Yerin dalgalandığını görüyorum ve deniz’in kabardığını görüyorum ama deniz taşmıyor sadece kabarıyor. Ben tam kaçacakken baktım deniz taşmıyor rahatlıyorum.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Hakk’a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı Günler,Rüyaniz Hayr olsun,Alacağın para helal mi haram mı bunu vicdanınıza sorun..Vicdanınız rahatsa sorun yok demek ki helal para...
Rüyada Kiraz Çekirdeği Görmek ;
karşılaşılacak çelişkilere , olaylar karşısında gösterilecek farklı tepkilere ,size karşı farklı tutumlar sergileyen kişinin tavırlarının sebebini öğreneceğinize delalettir.

Rüyada kiraz çekirdeği görmek;
rüya sahibinin etrafındaki kişiler sayesinde kazanca nail olmasına işarettir. Rüya sahibinin yakalayacağı bol kazanca; ailesi, akrabaları veya arkadaş çevresi vesile olacaktır.

"Üsküdar’da bana altın sarısı renginde yeni bir çift ayakkabı hediye ediyor ayakkabıyı çok beğeniyorum ama ben ayakkabıyı alırken üzgün gibiyim.
Sonra beni yanağımdan öpüyor. Bu arkadaşımın elinde kağıtlar var ve o kağıtlar da benim ismim yazıyor. Ardından aynı rüya mı yine bilemiyorum Üsküdar’da deprem oluyor"

Rüyada Sarı ayakkabı;sıkıntıyla hastalığı anlatır...Vicdan-i daraltan şeyleri yapmayın!! diye bir uyarı Rüyasi..
Allah cc rehberiniz olsun! Nefsiniz değil.. NEFSİNE KUL OLANIN AHİRETİ HÜSRANDIR.
selametle
..

Üst Alt