• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada kirmizi gelinlik görmek

EmeliNur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kırmızı gelinlik görmek, rüyada kirmizi gelinlik giymis birini görmek islami ruya tabiri.

Selamunaleykum, iyi geceler.. Ben kendimi tanitmistim, yeniyim, 33 yasindayim, bekarim, Belçikadan, isçiyim.

Ben birkaç zamandir kotu, zor zamanlar yasiyorum, Rabbime siginiyorum ve sürekli dualar ediyorum. Bir gönül meselesi.. Öyle uzaktan çok baglandigim bir insana.. Cok uzun zamandir umutla bekledigim ve nasil oldugunu bilmeden çok ama çok baglandigim bir insan.. Cok farkli ve çok guçlu bir duygu içindeyim.. Fakat ne olduysa oldu, bir hayal kirikligi oldu, o simdi baska biriyle birlikte.. Elbette, hersey taktir-i ilahi yinede herseyin hayirlisi diyorum, Rabbim en iyisini bilir.. ama gerçekten çok zorlaniyorum..
Yine öyle sabah namazindan sonra kalpten dua ettikten sonra yatip uyudum, sanirim sabah ve ogle arasi gordugum bir ruya. Rüyamda bir oda goruyorum sonra içeri bakiyorum buyuk modern siyah renkte bir giysi dolabi hatta aynali bir dolapti, orasinin yatak odasi oldugunu anladim ve iki kisilik yatakta var, sonra odada o kizi gordum, sevdigimin simdiki beraber oldugu kizi, odada birseylerle ugrasiyordu tam olarak goremedim ne oldugunu, ve ben kendimi kotu hissetim orada, oda çok ufak deyildi ama çok buyukte deyildi tam dolapla yatak sigacak sekilde, içerisi birazda hafif karanlikti sanki isik girmiyor gibiydi.. sonra benim o anda birden is yeri aklima geliyor ve heyecanlanarak ise geç kaldigimi hatirliyorum ve diyorum eyvah geç oldu artik ise gitmiyecegim, geç kaldim diyorum. Sonra ruyamda sanirim aklimda o kizla sevdigim kisi var hep sanirim ve kalbim hep daraldigini hissediyorum, birden baska bir mekana geçiyor, sanirim ufak bir salon gibi, hafif bir kalabalik var gibi ama oyle çok deyil, belli belirli oyle bir kaç kisi, sadece bir kismini goruyorum, masalarda var ve ben içimden bu ya bir hazirlik yada bir nisan gibi yada emin degilimde dugun hazirligida olabilir, neyse o arada kimin getirdigini gormuyorum kimin giydiginide goremiyorum, salona sevdigimmi gelecek diye heyecanla korkuyla bakarken, birden bire kirmizi gelinlik geçiyor onumden ama ben giymiyorum kimin giydigini de gormuyorum, ama gelinlik oldugunu ve kirmizi renkte oldugunu çok iyi goruyorum, sonra salona giren kisi onu aliyor birine giydiriyor, tuhaf olan kirmizi gelinlik sanki ufak, sanki cocuk gelinligi gibiydi ama ondanda emin deyilim, onu giydiriyor sonra o kisiyi aliyor ve gelinligiyle havaya kaldiriyor.. hani birini severken belinden tutup havaya kaldirirsin o sekilde.. sonra yine birseyler goruyordum ama uyandim tam net goremiyor bazen insan ruyasini, sonra da sanki is yerindeyim isçiler var arada baska insanlarda goruyorum karisik böyle bir ruya gordum.. Ben gerçek yasamda is yerimdede çok sikintilar yasiyorum, o yuzden cogu zaman ruyalarima giriyor. Evet, ruyayi yorumliyacak kisi sanirim Gönül sizim, simdiden tesekkur ederim umarim açiklayici olmustur ruyam, ve insaAllah bir hata yapmamisimdir, ALlah razi olsun, Rabbim kolaylik versin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ALLAH'IN Selamı Rahmeti Bereketi Üzerinize olsun..
Hayırlı Huzurlu Sabahlar..Her Şey Gönlünüzce Olsun.İNŞALLAH..Rüyaniz hayr olsun

Rüyada kırmızı gelinlik görmek;
duygusal ilişkiler, büyük bir tutku ve hassasiyeti bazen de tartışmalar yaşanabileceğine ,cinsel isteği, kızgınlığı ve insanda gerilim uyanmasina da işaret edebilir...
Üzülme Evlat ; kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki

Rüyanizin Psikolojide ki Yorumu;
Stress,Korku kızgın ve kırgın Karmaşık bir Ruh halinin dalgalanması, Halk arasında kendinizi tedirgin hissediğinize yorumlanir..
Rüyanız içinizdeki çok özel ,samimi duygularınızı simgelemektedir. Masum, samimi, sevgi ve iman gücünüzü kaybetmediğiniz sürece hayatta her şey istediğiniz gibi gelişecektir..

Ne kadar tasalansakta Kader de ve hayatın akışı nereye akıyorsa onları yaşıyoruz.Sadece irade derecesi ölçüsünde seçimleri biz yapıyoruz.Ama hayat aktığı yöne sürüklemeye devam ediyor bizi...Sana diyeceğim şu ki HAYAT SANA RAĞMEN DEĞİL...SENİNLE BİRLİKTE AKSIN.
Kafaya takman seni daha çok mutsuz ve umutsuz eder,hayatın renklerini görmeye çalış ve neşeni umudunu yitirme..Gurbetcim...
Her şeyin hakkınızda hayırlısı dilek ve dualarimla selametle,,

Hayat ve olaylar karşısında müsbet tavır almanın şartı ;Bazen olup bitenlere akıl sır erdiremediğimiz zamanlar olaylar karşısında duygusallığa kapılmadan
akılcı ve imani yoldan ;en güzel şekilde Rabbim'in bir bildiği ,bir hikmetti mutlaka vardır!deyip Allah'a güvenip teslim olabilirseniz her zaman mutlu ve huzurlu olabilirsiniz.. selametle...

acilangul1

edrab

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kırmızı gelinlik görmek

Rüyada kırmızı gelinlikle kaçmak, rüyada kırmızı gelinlik görmek, rüyada kirmizi gelinlik giymek rüya yorumları.
Selamünaleyküm rüyamda annemle birlikte kırmızı gelinlikle kaçıyordum, arkamdanda tanımadığım bir bayan turuncu gelinliği ve annesiyle kaçıyordu. Teyzemde geldi sonradan. Annem ben ve teyzem taksi çağırdık. Şişman bir erkeğe sarılıyordum o ara annem ve teyzem taksiye binip gittiler. Daha sonra taksi geri döndü ama annem ve teyzem yoktu. Taksiye bindim ormana götürüyordu beni, bunu fark ettiğimde aşağı attım kendimi. Kaçarken 3 adam beni silahla vurdu, başka bir arabanın altında korunurken, Allah'ım bana yardım et diye dua ediyordum. Sonra uyandım zaten. Yorumu icin yardım edermisiniz rica etsem?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada gelinlik görmek;
rüyada beyaz gelinlik giydiğini görmek, tüm genç kızların gördüğü bir ortak rüyadır ve genel olarak yeni, temiz gelinlik mutluluk, pozitif, güzel gelişmeleri işaret ederken, pis,gri ,kırmızı veya eski gelinlik bunun tersini ifade eder.

Rüyada kırmızı gelinlik görmek;
duygusal ilişkiler, büyük bir tutku ve hassasiyeti bazen de tartışmalar yaşanabileceğine ,cinsel isteği, kızgınlığı ve insanda gerilim uyanmasina da işaret edebilir...
Üzülme Evlat ; kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki

Rüyanizin Psikolojide ki Yorumu;
Stress,Korku kızgın ve kırgın Karmaşık bir Ruh halinin dalgalanması, Halk arasında kendinizi tedirgin hissediğinize yorumlanir..
Rüyanız içinizdeki çok özel ,samimi duygularınızı simgelemektedir. Masum, samimi, sevgi ve iman gücünüzü kaybetmediğiniz sürece hayatta her şey istediğiniz gibi gelişecektir..

Rüyada kaçmak;
geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığını gösterir. Rüyada kaçtığını görmek, bilinç altınıza yerleşmiş bu konuyu çözmeniz gerektiğini, aksi halde bu gizli endişe veya korkuyu sürekli yaşayacağınızı temsil eder.

Koşarak kaçmak, koşarak kaçtığını görmek, aklını kullanarak bütün sorunların üstesinden gelmek, hepsine çözüm bulmak olarak yorumlanır.

Rüyada kaçmak genellikle yanlış ve günahlı yoldan ayrılıp, Allah'ın emirlerine ve Peygamberimizin sünnetlerine ve kendinize yönelmeye, tövbeye, emniyete işaret eder..

rüyamda kırmızı gelinlikle kaçtığımı görmek;
Sevdiklerinizi artı ve eksileri ile kabul etmeyi öfke ve duygularimizi kontrol etmeyi öğrenmedikçe, hiç bir gönül ilişkisine girmeyin!! yoksa hem incinir hem incitirsiniz..
aklen ve duygusal olarak Biraz daha büyümelisin ...
Küçüğüm .Etkiye tepki, tepkiye etki vardir.. selametle..

Üst Alt