• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kırmızı yüz görmek

yasiny

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Hocam,

Benim işle ilgili yaklaşık 2 yıldır yaşadığım ciddi sıkıntılarım var. Evliyim iki çocuk babasıyım. 19 yıldır çalışma hayatım var. Satış müdürü pozisyondayım. İlk yaşadığım sıkıntı iş yerim iflas etti. Sonra girdiğim iş yeri hakkımı vermeden çalıştırdı. Çıkmak zorunda kaldım. Şimdi çalıştığım yeri çok büyük çabalar sonunda buldum. Sonuçta devam etmekte olan çocuğum okulu ve aile yaşantım vardı. Ancak şimdiki iş yerimde daha önce çalışmadığım bir alan ve işyerim maddi olarak yine sıkıntıda. Benimle ilgili sanırım işten çıkarma planları var ama emin değilim. Bu arada ben yeni bir iş teklifi aldım. Hayırlı olup olmadığı konusunda istihareye yattım ancak ilkinde birşey göremedim. Dualarımı okuyup kıbleye doğru sağ tarafıma yattım. Rüyamda yeni iş teklifimle ilgili niyet kurdum. İstiharemde kırmızı bir yüz kel tel tel saçları olan birisini gödüm ve ürpererek uyandım. .Bu ne anlama geliyor acaba? Değerli yorumlarınız Allah (c.c.) rızası için bekliyorum. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hayirdir insallah
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Rabbim hem dünyada hemde ahirette Sizi,utandırmasın,
ALLAH SENİ UTANDIRMASIN DOSTA DÜŞMANA KARŞI BOYNUNU
BÜKMESİN İNŞALLAH ...

Rüyada insan yüzü görmek sevinçle yorumlanır.
Yüzünde bir azasının eksik olduğunu görmek bir ayıbı olduğuna; yüzünün renginin kırmızı olduğunu görmek, feraha ve sevince; sarı olduğunu görmek bir hastalığa delalet eder.
Rüyada görülen yüz kızıllığı, izzet ve şeref ile tâbir olunur.
ama sizin ruyanizda farkli.. Siz yinede oteki isi saglama, guvenceye almadan bu isinizi BIRAKMAYIN..

Allah, Fettah; çok iyi hüküm veren, bütün kapıları açan.
Nasıl açılır kapalı kapılar?.. Allah’a halisane teslim olarak, tevekkül ederek, sabrederek, ümitvar olarak, sığınıp dua ederek.
Kapılar kapandığında, aciz ve çaresiz kaldığımızda, güç yetiremediğimizde, şeytan oradan çıkamayacağımızı fısıldadığı ve umudumuz
azalmaya başladığında Allah yardımıyla yanımızdadır. O, bize şahdamarımızdan yakındır ve yardım edenlerin en hayırlısıdır.
O, Kendisine yalvaranların isteklerini veren, dualarına icabet edendir.

Üst Alt