• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kiyamet ve karmasiklik görmek

gönüldas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm admin kardes,
rüyamdam cübbeli bir hoca bu cuma kiyametin kopacagini söylüyor bunun üzerine beyimi uyarip bütün tanidiklariyla hellallesmesini söylüyorum, bende abdest alip namaz kilmayi düsünüyorum ama almiyorum korkmuyorum sadece herkesle hellallesmek derdine düsüyorum. evimiz karmakarisik darmadaginik, disari cikiyorim yollari arabaya kapatip sadece otobüslerin gececegi sekilde isaretlerle degistirmisler. kaldirimlar araba parki olmus, arabayla dolu. tekrar evime giriyorum ve birseyler ariyorum (ne aradigimi hatirlamiyorum) o daginiklikta. sonra amcamin kizi sirtinda bir yara ile geliyor oda benim evimde birseyler ariyor ama bulamiyoruz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum kardesim..
Rabbim Ruyanizi Hayra cevirsin ins..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..

İmam Cafer Sadık r.a.: Rüyada iyi insanların kıyameti görmelerinin dört tabiri vardır:
1-Kurtuluş
2-Üzüntüden kurtulma
3-Düşmana karşı zafer
4-Talih.

rüyada kıyametin koptuğunu görmek bir uyari bir ikaz bir irsad gorevini de yapmakta..
rüyada kıyametin dehşetini görmek rüya sahibi için çirkin şeylerden korkutulmaya ve onu günahlardan sakındırmaya “İşte bak önünde böyle bir gün var” diyerek
uyandırmaya delâlet eder.ölmeden ölenlerden olalim ins.
Rabbim Size cook buyuk bir iyiligeguzelige hayra vesile olmanizi nasip edecek ins.Allahu Alem.
Abdullah Ey Allah-in kullu Darginlik ve kirginliklara son vererek kirik gönülleri tamir edelim ...Sila-i rahim yapilmali..Muminler barismali
kim öle kim kala..sonra Allah-in kullu Abdullah da Guzel insan Mda cook pisman olurlar..
Hak Hukuk bu dunyada hal edilip helalesmeli.. yarin Kiyamet ve Hesap cook cetin olur kardesim...
Gelin aradaki aileakraba darginligini mubarek Ramazan ayindan once siz de vesile olun barissinlar ins.

Resûlullah sav. buyurdular ki: “Allah merhametli olanlara rahmetle muamele eder.
Öyleyse sizler yeryüzündekilere karşı merhametli olun ki semada bulunanlar da size rahmet etsinler.
Rahim (akrabalık bağı) Rahmandan bir bağdır. Kim bunu korursa Allah onunla rahmet bağı kurar kim de koparırsa Allah ondan rahmet bağını koparır.”

birde keske namazinizi alip namaza baslasaniz veya hic aksatmaniz seklinde size bir uyari ruyasidir Allahu alem..
hayirli gunler..

gönüldas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
cok tesekkür ederim admin kardes Allah razi olsun, namazimi Allahin izniyle aksatmamaya calisiyorum. haklisiniz, bu bir kac gündür saglik sorunlari sebebiyle sabahi aksatiyorum :( . insallah daha fazla özen gösterecegim. elinize dilinize saglik Allahim insallah bütün müslüman aleminin dertlerini giderir, sayfanizi cok begendim faydali bilgiler buldum, Allah razi olsun hayirli günler

Üst Alt