• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kız bebek görmek

betüll

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeni doğmuş kız bebek görmek, rüyada kız bebek görmek, rüyada kız bebek doğurmak rüya tabiri.
Allah'ın selamı üzerinize olsun.. Evliyim ve bir oğlum var. Sabah namazından sonra yattım ve anlatacağım rüyayı gördüm. Rüyamda doğum yapıyorum ve bir kız bebeğim oluyor. Bebek yürümeye başlıyor, beyaz tenli etrafa gülücükler saçan şirin bir kız bebek. Seccadenin üzerindeyim ve oğluma namaz öğretiyorum. Bu bebeği eltim için doğurduğumu anımsıyorum ve içim yanıyor. Fakat söz vermişim bir kere, bir şey söyleyemiyorum. Bebek yürürken yerdeki baltaya dokunuyor ve eli kanıyor. Sonra eltim geliyor bebeği alıp götürürken ben ağlıyorum. Doğumda yumurtalıklarımın zarar gördüğünü ve bir daha çocuğumun olmayacağını öğreniyorum, bir kez daha kahroluyorum, hep ağlıyorum. Zaman geçiyor, kız bebek büyümüş çok güzel bir genç kız olmuş. Kaynımın ona bağırdığını görüyorum ve kızım bana doğru dönüyor yüzünü görüyorum; Güzel fakat hüzünlü bir yüz ve uyandım. Çok etkilendim bu rüyadan, uyandığımda hala içim yanıyordu..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah'ın selamı ,bereketi, fazli Sizin üzerinize ve Rüyaniz Hayr olsun..

Rüyaniz ağır bir imtihandan geçeceğinize yorumlanır..
iman muhakkakki imtihanı gerektirir ..Allah cc. muhakak ki kulunu imanı nispetinde imtihan eder ..
Ve sizi mutlaka korku ve açlıktan ve mal, can ve ürün eksikliğinden imtihan ederiz. Ve sabredenleri müjdele..

bizim en büyük imtihanımız malımız ve evladımızdır.
Aslında hayatımız bir imtihandır.
"Dünya bir imtihan dünyasıdır - İmtihan yeridir"
Rabbimiz bazı kişilere evlat vermez bazı kişilere de mal vermez bu şekilde imtihan eder.

Bazılarına evlat verip evlatla imtihan eder bazısına mal verip mal ile imtihan eder. mal ve evladın kıymetini malı ve evladı olmayan kişi en iyi şekilde bilir.
Rabbim ikisininde yokluğunu göstermesin.

Bize yakışan malın, evladın, kısaca elinde olan herşeyin tek sahibinin Allah olduğunu her ikisininde de mevlamızdan olduğunu bilmek ,Sahibi gibi davranmamak........

Verdiğiniz sözleşmeyi tutunuz. Çünkü verdiğiniz sözlerden sorguya çekileceksiniz. (İsra Süresi 34)

Rüyada kız çocuğu, bebek görmek ;
birçok sıkıntı ,çektiğinizi,çekeceğinizi, imtihana tabi tutulacağiniza fakat bu sıkıntıdan sonra mutlu olmak mutluluğu yakalamak ,bereket olarak yorumlanır.
selametle...

Üst Alt