• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kız çocuğu görmek ne demektir?

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kız çocuğu görmek.
Selamün aleyküm,
ben rüyamda annemin arkadaşının sarışın kızının daha küçük halini gördüm. Üzerinde naylon branda olan bir işportacıdan kırmızı bir çocuk şapkası aldım. Yalnız dükkanda kimse yoktu. İçeri girdim ve çıkarken de naylon branda biraz yırtıldı galiba. Kız çocuğunu biri ile bir yere gönderdim. Siz gidin ben sonra geleceğim dedim ya da içimden öyle düşündüm. Yolda giderken o işportacı karşıma çıktı, iki kişiydiler. Beni cezalandırmak için kafamdan aşağı beyaz kum döktüler. Ama çok değil hepsini dökmediler. Ben ben sadece şapka aldım çocuk için bir günlüğüne diye kendimi savundum. Brandanın yırtılması ile ilgili olarak ben yapmadım dedim. Herhalde o yüzden kumun hepsini dökmediler. İçlerinden biri bana inandı. Böyle bir rüya gördüm. Yorumunu merak ediyorum. Hayırlı günler:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Unutmayın ki rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansımasıdır ve içinde bulunduğunuz durum ile geleceğiniz hakkında önemli mesaj verebilirler..
Allah [c.c.] hayra çıkarsın inşaallah.
Rüyasında kız çocuğu görmek;
kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.

Rüyada sarı saçlı bir kız çocuğu görmek ;
umut, özlem, masumiyet, saflık, mücadele, geçmiş yaşam, kısmet anlamlarını simgeler.
Rüyada çocuklar hala büyümediğinizi, geçmiş çocukluk yaşamına özlemleri ifade eder. Aynı zamanda çocuksu duyguları bastırmak anlamına gelir.
bazende aptalca ,gereksiz ,illa birilerine bir şeyleri İspatlamaya Çalışırken ,kendinizi yıpratmayın diye bir uyarı....
Rüyada ki sarı saçlı bir kız çocuğu hayatı dolu dolu yaşamanız için daha yapmanız gereken çok şey olduğunu, daha atik, daha çalışkan olmanız gerektiğini işaret eder...Gereksiz İnsanlar ,İçin zamanınızı harcamayın...aklınızı kullanın !!

Rüyada görülen kum, maldır. Çok kum, din ve dünya uğraşına işaret eder
selametle...

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/30173-ruyada-kiz-cocugu-gormek.html

https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/9341-bir-avuc-kum-tanesi.html

Sonsuzİfadeler

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kız Çocuğu Görmek

Selamun Aleyküm arkadaşlar.

Dün sabah daha yatmamıştım. Tam olarak istihare namazı kılmadım. Ama abdest aldım. 2 rekat namaz kıldım. Allah'ım şu konuda sabır etmem gerekiyor mu, düşündüğüm şey benim için hayırlı mı gibi bir şekilde dua ettim, yattım. Aslında rüyamda istediğim şahısı göremedim. Ancak bir kız çocuğu gördüm. Kucağımda uyuyordu. Sıcak bir vücudu vardı. Yorumlarsanız çok memnun olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Unutmayın ki rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansımasıdır ve içinde bulunduğunuz durum ile geleceğiniz hakkında önemli mesaj verebilirler..
Allah [c.c.] hayra çıkarsın inşaallah.

Rüyasında kız çocuğu görmek;
Birçok sıkıntı çektiğinizi fakat bu sıkıntıdan sonra mutlu olmak, mutluluğu yakalamak için o kız çocuğu da Sen de aklen ve duygusal olarak Biraz daha büyümelisin!acele etme kalbi Sıcak Küçüğüm olarak yorumlanır.
Güzel bir kız çocuğu huzurlu, mutlu ve düzenli bir yaşama yorumlanır.

Umutsuzluğa kapılmak mutsuzluğa kapı aralar.İçinde beslediğin umut seni hayata bağlar.......
Hayırlı ve mutlu sabahlar... gününüz ve gönlünüz hep açık ve dürüst olsun..Yusuf...

Yusuf olmaksa muradın Korkmayacaksın ölümden.
Ölümün ayrılık değil kavuşmak olduğunu bileceksin, Yusuf...

Selametle..

dreamtown

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kız çocuğu görmek

Selamun aleykum akşam gördüğüm bir rüyadan çok etkilendim. Bir kız çocuğu ablamın yanında onun kızı olduğunu düşünüyorum. Alti yedi yaşlarında bir kız çocuğu. Üzerinde kan var. Ablam hem üzerindeki kanı temizlemeye çalışıyor hem de onun boğazını kesecek ve ben de evet yapman gerekiyor diyorum ama dayanamıyor uzaklasiyorum. Evlilik dışı olduğunu düşünüp ona onay veriyorum ben de. Kendi kendime cahiliye döneminden ne farkımız var deyip ağlıyorum. Sonra bir kız bebek görüyorum ama yeni doğmuş çok güzel daha giydirilmemis bile, alıyorum koltuk altından havaya kaldırıyorum. Ne anlama gelir? Bekarim, 32 yaşındayım. Allah razı olsun şimdiden.

Üst Alt