• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kız cocugu görmek

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba tekrar rüyamı yorumladığınız için çok teşekkür ederim.
rüyamda gecekondu tip evlerin oldugu bir yerlerdeyim kıkz cocugum var ama babası yok cocugumu uyutuyorum kapının önüne çıkıyorum eglence var bir arkadaşım geliyor hadi büşra seni bi yere götürecem diyor bende çocugu alıyım diyorum içeri giriyorum bebek yok halbuki kapının önünden hiç ayrılmadım dışarı çıkıyorum bağırıyorum cocugum yok diye aglıyorum arkadaşım buluruz diyor cok kısa yürüyoruz o mahhalleden cıktık o kadar lüks bi yere geldik ki büyük büyük binalar felan biri cocugun orda en üstte diyor. arkadasımla ben başlıyoruz cıkmaya merdivende bir sürü kişi var cıkamazsın biz kaç senedir ugrasıyoruz sen bikerede mi çıkacaksın ugrasma diyolarr bi bakmışım en üst katta bebeğimle birlikteyim. teşekkür ederim tekrar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz busra kardesim..
Hayirdir insallah..
rüyada kız cocugu görmek ;gören kisi Bekâr ise ;
kız görmek gam ve kedere ve imkânların güçlenmesine işarettir.
merdiven cikmak.. hayattimizda bir cikis, yukselis,ins. ileride yuksek, guzel bir mevkiye geleceginize..
Hayat yollunda Önünüze çıkan dikenlere
aldırmadan ilerliyebilirseniz anca o zaman hayalinizdeki gelecek ve umuda erebilirsiniz seklinde yorumlanir...

"merdivende bir sürü kişi var cıkamazsın biz kaç senedir ugrasıyoruz sen bikerede mi çıkacaksın ugrasma diyolarr "

Olumlu şeyleri aradıkça ve olumlu şeylerin olacağına inandıkça, önünüzde pek çok ..engel olsa da yine basarirsiniz..
Hayirli Gunler...Okula ve Egittime Devam...

Üst Alt