• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kız çocuğu görmek

elif pınar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm size gördüğüm rüyayı anlatmak ve yorumlamanızı istiyorum. Önce ben hamileymişim normal doğum yapmışım (gerçekte 2 çocuğumuda sezeryanla doğum yaptım)Nasıl olur diye sezeryandan sonra meraklanıyorum. Bayıldığımı söylüyorlar. Sonra bebeği kucağıma alınca sol gözünün çoğunlukla beyaz kısmı görülüyor, göz bebeği sürekli kayıyor. Bende çok endişeleniyorum. Çok güzel tombul bir kız çocuğu idi tevafuken eşimde aynı gece rüyasında benim normal doğum yaptığımı görmüş. Yorumlarsanız sevinirim, Allah razı olsun inşAllah ebeden daimen. duaa..brrvo

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam ve Hayirli Cumalar..
Unutmayın ki rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansımasıdır ve içinde bulunduğunuz durum ile geleceğiniz hakkında önemli mesaj verebilirler..
Allah [c.c.] hayra çıkarsın inşaallah.
Rüyada hamile olduğunu görmek; Gecici bir Sıkıntıdır.

"normal doğum yapmışım "
Ruyada doğum yapmak; yeni bir fikre veya projeye imza attığınızı temsil eder. Hayatta yeni başlangıçlara,berekette semboldur Allahu alem...

Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu
yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.

"bebeği kucağıma alınca sol gözünün çoğunlukla beyaz kısmı görülüyor "

Sağ göz erkek, sol göz kız çocuğuna,isarettir..
gerçek yaşamınızda etrafınız için pek çok fedakarlık yaptığınızı, onlar için bir sürü zorluklara katlandığınızı, ancak bu yaptıklarınızın görünmediğini
yeterince kadri kiymettiniz bilinmedigini dusundugunuzu, hissediginizi işaret eder..
ama yaniliyorsunuz!!her insan sevgisini farklı biçimde gösterir..
Bakış açınızı değiştirin rahatlayın.
Hayirli gunler..

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm,
Ben rüyamda bir kutunun içinde şeker, çikolata gibi şeyleri düzeltiyordum. Sonra birden bembeyaz tenli sarışın güzel bir kız çocuğu yanımda belirdi. Benden çikolata, şeker istiyordu galiba. Ben de ona kızıyordum, bağırıyordum. Bu rüyanın anlamı nedir? Ben niye o kıza şeker vermedim de ona kızdım. Yorumlayabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada kız çocuk görmek, şu anda gerçek yaşamınızda bazı sıkıntılar çekmekte olduğunuzu ancak sabır ve gayretlerinizle bunlardan kurtulacağınızı ve mutluluğa kavuşacağınızı simgeler.

Rüyada kız çocuğu sevmek; zarif kişiliğinizle çevrenizin beğenisi kazandığınıza işarettir.
Rüyada kız çocuğuna kızmak,bağırmak;sorunlarınızın acısını kendinizden ve baskalarindan cikarmayin..seklinde yorumlanir..
Davranışlar Sözlerden Yüksek Sesle Konuşur...ve Sizi herkese tatli veya acı tanitir...

İçimde sevme hissi birikmişti….korkuyordum…
içimdeki kız çocuğu ya incinirse ya kırılırsa ve kırarsa…
Ya hor görülüp dışlanirsa..
oysa içimdeki kız çocuğu sadece mutlu, huzurlu olmak ve sevilmek istiyordu...azarlanmak ,kinanmak degil...

acilangul1

özge8787

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kız çocuğu görmek

selamünaleyküm
ben biraz sıkıntılı bir dönemdeyim ablamın rüyaları genellikle çıkar, rüyasında başında sarı bir yazma bağlı kız çocuğu görmüş. Bizim çocuğumuz olmuyor ama rüyada eşimle benim çocuğumuzmuş bu ne anlama geliyor ...

Erkan81

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm Hocam.Size gördüğüm rüyayı ve gördükten sonraki durumu anlatmak istiyorum.Ben dün gece rüyamda 2-3 yaşlarında sarışın mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm.Aynı çocuğu bugün iş icabı gittiğim bir evde gördüm.İşin ilginç tarafı ben bunu sonradan farkettim biraz düşündüm acaba mı diye ama rüyamda hatırladığım kadarıyla o çocuk yani.Sizce bunun anlamı ne olabilir?Cevabiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada sarışın mavi gözlü bir kız çocuğu görmek;
şu anda gerçek yaşamınızda düşüncesizce davranmaniz sebebi ile bazı sıkıntılar çekmekte olduğunuzu yada cekeceğinize
ancak sabır ve gayretlerinizle egonuzu da ayaklar altina alabilirseniz bunlardan kurtulacağınızı ve mutluluğa kavuşacağınızı simgeler.

Bilirim delisin gönül.. Söz dinlemezsin, tesellî kabul etmezsin..
Seni zapt etmek kolay değil, bilirim gönül..

Kaç kez tırmanırda atarsın kendini dağlardan..
Paramparça kendini seyretmek hoşuna gider acılar içinde..
Yüzün gülerde.. içten içe, inceden inceye kanarsın...
yinede mavi hülyalara dalarsin..

Üst Alt