• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kız çocuk görmek

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı akşamlar hocam; rüyamda kısa küt saçlı, gözleri mavi bir kız çocuğu gördüm. Kayık üzerinde denizde hızlı gidiyor ve gülümsüyor sözde o benim kızımmış. Ben esmerim, şaşırıyorum kızımın sarışın olmasına. Adını duyuyorum iki isim koymuşum çok beğeniyorum ismini ama unuttum tabi. Birde aynı gece okul sıralarında oturan 4 kız görüyorum ve bir kız yanındaki kızın kafasını kesiyor kan görmüyorum ama çok korkuyorum, o şekilde uyandım. Çok çelişkili rüyalar değil mi? :) Şimdiden teşekkür ederim hocam, hayırlı akşamlar. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirli Aksamlar..Hosgeldiniz Okyonus yurekli kardesim..
Hayirdir insallah..
rüyada ki sarışın kız İçinizdeki Çocugun Gam, keder SIKINTI icinde oldugu.. icinde bulundugunuz durumdan da kurtulmaniz...
"gözleri mavi "bakış açısınizda gizlidir...
Güzel bakan güzel görür. Güzel gören güzel düşünür . Güzel düşünen Sevdiklerini af eder ve onlarla barisir!!baybyy
Hayat yollunda Önünüze çıkan dikenlere
aldırmadan ilerliyebilirseniz anca o zaman hayalinizdeki gelecek ve umuda erebilirsiniz seklinde yorumlanir...

Okula kendinizi adapte edin Arkadas ve sosyal cevreye degil.. Ogluma sorarsaniz okulda en cok hangi dersi seviyor.. derki Teneffusu ve Spor ve beden dersini...dfgtnilginç::.
Olumlu şeyleri aradıkça ve olumlu şeylerin olacağına inandıkça önünüzde pek çok ..engel olsa da yine basarirsiniz..
Hayirli Gunler...Okula ve Egittime Devam...

Yaşadığınız yorgunluklarla acele kararlar almamaya özen gösterin
Yasadiginiz olaylar karşısında su 5 seyi hic elden birakmayin..
Adaletli ölçülü saygılı olmayi ve SABIR ve duayi hic elinizden dilinizden eksik etmeyin...
goreceksiniz Siz adil ve ölçülü davrandikca cevrenizdeki insanlarda degisecektir..
Hayirli Geceler... Okyanus Yüreklim ..

Üst Alt