• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kiz isteme

E

Elaaa

Kayıtsız
Misafir
Selamun
Aleykum hayirli geceler

Ruyamda dayimin oglunu ve dayimla yengemi gordum beni istemeye geliyorlar annemi aramislar ve bir hayirli is icin evinize gelicez dediler. Annem de ruyada bana, seni galiba istemeye gelecekler dedi. Kuzenimin adi onur kendisini öz abim gibi goruyorum gercek hayata ama ruyamda beni ona istiyorlar hazirlandigini gordum. Takim elbisesi vardi sonra tatli getiriyorlar.

Elaa yas 22 yer hollanda ogrenci bekar

Bu ruyayi nasil yorumlayabilirim...

Hayirli geceler ..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
aleykümselam, ben mesajınızı açtım, Gönül Sızım kardeşimiz foruma girdiğinde size yorum yapacaktır? Yanlız benim sorum şu ki foruma elaa nicki ile üye olmak için başvuran sizmisiniz? Bu isim şu an beklemede olduğundan siz bu nicki kullanamazsınız elaaa olarak mesaj gönderiyorsunuz o nedenle, kayıt için başvuran sizseniz bunu bildirin ona göre aktive olsun.

E

Elaaaaa

Kayıtsız
Misafir
Ruyada kiz istemek

Selamun aleykum hayirli geceler

Evet ela ismi uyeli benim dediginzde haklisiniz cunku o isimle olmadigi icin elaaa yapmak zorunda kaldim..

Selametle kalin

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
aleyküm selam, neden o isimle üyeliğinizi tamamlamadınız? üyeliğinizi mailden aktive etmeniz lazım. Ayrıca kayıt başvurunuzdaki bilgilerle buradaki yazdığınız bilgiler birbirini tutmuyor. Kayıt olurken geçerli bir mail adresi vermeniz lazım, yoksa sahte veya kullanılmayan mail adresi ile kayıt olursanız aktive edemezsiniz! ayrıca mail adresi ve faceebook profilleri çok farklı birbirini tutmuyor.

Yaşınız-19 Mesleğiniz-EV hanımı facebook profiliniz- burçin ismail duman Üye olma nedeniniz-ruyalarıma acıklık getıremıyorum Nereden katılıyorsunuz -balıkesir (kayıttaki bilgileriniz bunlar)

Elaa yas 22 yer hollanda ogrenci bekar (buradaki bilgileriniz bunlar) hangisi doğru bunların?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam.. Size de Hayirli geceler.. bazen insan bazilari tarafindan taninmak.. rahatsiz edilmek istemediginde farkli isim ve profil ile uye olsada kisi hep ayni kisidir...
eminim baskanimin sordugu ve sizin de soylediginiz her kelimenin bir sebebi ve hikmetti vardir..

Rüyanız Hayır Olsun!
Ruyada Dayi,Dayi oglunu yani annenizin tarafini gormeniz:Anne tarafından gelecek hayra, öğüt dinlemeye ve bir konuda istişare yapmaya delalet eder...
Genc kardesim ne olursa olsun nekadar hata yaparsaniz yapin annenizden SAKIN SIR saklamayin...seklinde yorumlanir..
Allahu Alem..

Onurlu olmak, Onurlu yaşamak, bir erdemdir.
Bilgili, ilkeli, faziletli, kendine saygisi olanin, dürüst olanların işidir onurlu olmak.
Onurlu olmak farklı koşullarda değişik özelliklerde bile kendi kisiliginde ,kendi fitrat ve mizacinda dogal olmayi gerektirir.
maddi manevi bedel ödemek zorunda olmak pahasına da olsa insan,onurunu korumalı, dik durmalı ve yürekli olmalıdır.
Neden mi? Bakın şöyle bir çevrenize... Kaç kişiyi göreceksiniz, sözünün eri, yalakalık yapmayan, dostlarını satmayan.
Günlük hayatta, bireysel çıkarı için en yakın dostunu, arkadaşını yüzüstü bırakan birakip gitmeyen kac vefali insanimiz kalmistir..
nesileri tukendigi icin onurlu olanlarin degeri paha bicilmez olmustur...
Kimi üç kuruşluk dünya menfaati için, kimi bir koltuk veya çıkarını korumak uğruna maalesef kişiliğinden ödün vermekte. .. ve bir gun bir bakmissiniz ki...
inandığın gibi yaşamazsan,yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.
Guzel kardesim bu nasihatlarimi iyi dinle inan her birini yasiyarak ve sahit olarak dogruluguna yuregimden inanmisimdir!!

O yuzden her yerde her kardesime su nasihatti bar bar bagiriyorum duyun beni artik...
Çevremiz,dostlarımız, konuştuğumuz kişiler ,girdigimiz sitteler,forumlar,programlar..bizi etkiliyor..değiştiriyor...
etrafinda bulundugumuz ortamda bir süre sonra yaptığımız yanlışları NORMAL görmeye başlıyoruz...
Selamet ile Hayra kalin...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykum Selam.. Size de Hayirli geceler.. bazen insan bazilari tarafindan taninmak.. rahatsiz edilmek istemediginde farkli isim ve profil ile uye olsada kisi hep ayni kisidir...
eminim baskanimin sordugu ve sizin de soylediginiz her kelimenin bir sebebi ve hikmetti vardir..

Evet Gönül Sızım, Biliyorsunuz bizim amacımız insanların üye olmaları değil, öyle olsa rüya yorumları için üyelik şartı koşardık. Hatta buraya üye olmak bir çok foruma göre daha zor. önce mail onayı yapıyor üye olmak isteyen, ondan sonra ben bilgilerine bakıp onaylıyorum. Ben özellikle böyle yaptım zorlaştırdım ki herkes üye olmasın. Çünkü rüya yorumu, soru sormak, dertleşmek gibi ihtiyacı olanlara zaten bunu üye olmadan da yapma imkanı sunuyoruz. Üye olanlardan da paylaşım bekliyoruz aslında üyeliğin iki kademeli seçici ve zor olmasının nedeni bu. Paylaşım yapacak, özgün yazılar yazacak kişiler üye olsun. Amacımız bu İnşAllah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
""Evet Gönül Sızım, Biliyorsunuz bizim amacımız insanların üye olmaları değil, öyle olsa rüya yorumları için üyelik şartı koşardık"

Biliyorum baskanim...bazi sittelerde ruya yorumu yaptirmak isteyenlerin mesaj sayisi 25 uzre olmasi gerektigini de gordum...
Yani hizmet beklerken hizmette vermeleri bekleniyor..
ama Siz gercekten bu islamiforumlar.net ailesini sadece Allah RIZASI ve hizmet aski icin actiginizi bildigim icin Ben de
Size Allah RIZASI icin destek ve elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum..
yoksa benim burada psikolojik danismanligim saati bile cook yuksek ucrettedir inanin bana...

"Üye olanlardan da paylaşım bekliyoruz aslında"

demissiniz amenna bu da sizin en dogal HAKKINIZ..
Hizmet sunuyorsunuz ve Gonullu insanlardan baskalari icin hizmet vermesini bekliyorsunuz...
Düşün ki hepimiz bir iyilik ,hizmet zincirinin halkalarıyız..
Size birisi iyilik mi yaptı? Sizde başkasına yapın ve bu iyilik zinciri
insanlara ulaşsın...donup dolasip yine sizleri kalbinize verdigi huzurda bulacaktir...
ve Forumdaki uyelerin kisilik ve insanliklarini
yazilarindan cozdugumden her biri ile daha samimi Muhabbet Gonul kopruleri kurabilmekteyim..
ama bu kardesimizin boyle davranmasinin..gercek sebebini bilmedigmiz icin sadece Husnu zan ile vardir bir sebebi diyerek Gonul kapim aciktir Ona...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Allah razı olsun, aynen katılıyorum, benimde anlatmak istediğim bu zaten, bu değerli kardeşimiz rüya yorumları için üye olmak mecburiyetinde değil zaten bunun için üye olmaya uğraşmasın, dolayısı ile bilgilerini saklamasına gerek yok. siz herkese açtığınız gibi ona da gönül kapılarınızı açıyorsunuz. Zaten biz kayıt bilgilerini güvenlik amaçlı istiyoruz. Sizde yorumların doğruluk derecesi için bilgilerini istiyorsunuz. O nedenle endişeye gerek yok. İslamiforumlar.net sitesi güvenlik ve güvenilirlik açısından her zaman en başlarda yer alır vesselam.

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Görücü usulu kız görmek.

Hayırlı çalışmalar efendim. Benim akrabalarım sana bir kız bulduk diyorlardı. Kız başka bir ilde oturuyordu. Kız yarın gelecek eğer bir birinizi beğenirseniz evlenirsiniz diyorlardı. Evet kız geliyordu kız örtülü güzel bir kızdı ben şahsen kızı beğeniyordum ve aşık oluyordum kıza. Sofrada kız bana zaten seninle birazdan konuşacağız diyordu. Bu şekilde uyanıyordum. Hocam yorumunuzu merakla bekliyorum saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı geceler,Herkesin bir planı, projesi var. Ancak en güzel plan ve proje Allah'a ait olandır.
Rah. annem derdi ki "sen başka planlar yaparken,kader ve kismet Çoğu zaman gülermiş

Hayata bir de böyle bakın...
Hak şerleri hayr eyler: Başımiza ne gelirse iyi ya da kötü, bunda bizim için iyi olan bir şeyler var.
Bize yol gösteren,tecrube kazandiran, fırsatları işaret eden. O olay,gelişmemizi, olgunlaşmamızi sağlar..

Arif anı seyr eyler: Biz buraya üç boyut ve zaman alanı içinde var olabilme deneyimini yaşamaya geldik. Bu nedenle başımıza gelen olaylar;
önceden programlanmış bir “show” ve biz burada aktif birer izleyiciyiz.
Olayları yaşayacağız. Gözlemciyiz. Şahidiz. İyi veya kötü diye bir şey yok. Her kes bizim öğretmenimiz ve her şey bizim dersimiz.

Mevla görelim neyler / Neylerse güzel eyler: Bütün güç ve kuvvet Allah’ın. Bizler O’nun elinde bir fırçayız. Biz yazıyoruz ama yazdıran O. Bizler yayız oku atan O.
Ve ondan daha iyi kim yapabilir. Ne oluyorsa bu anda bize iyi görünmese de iyi oluyor çünkü o hikayenin sonunu biliyor.
Bu nedenle ne yaptıklarından suçluluk duy, ne de gelecekten endişe duy. Olan neyse olabilecek en güzel şekliyle oluyor. Sen rahat ol

Sen Hakk’a tevekkül kıl / Teslim ol ve rahat bul / Her işine razı ol: Sen yaptığın işlerin neticesini düşünme. Önüne ne gelirse, bildiğin en iyi şekilde o işi yap!!
ve değerlendirilmesini Allah’a bırak. Çünkü sende O’nda olan bilgilerin verilerin hiçbiri yok.
Olan ve karşına çıkan her şeyi şikayet etmeden kabullen ve RAZI ol!!

Deme şu niçin şöyle / Yerindedir ol böyle / Bak sonuna seyr eyle: Hiçbir şeyi sorgulama olan her şeyi tercih kullanmadan kabul et.
Sonunda her şeyin neden olduğunu göreceksin.biraz SABIR ve DUA ile beklemeyi bil...Kimseyi suçlama! Allah’ın herkes için ayrı bir planı var.

Bir işi murad etme / Olduysa inad etme / Haktandır o reddetme: Olanı öylece kabul et. Olanın başka türlü olmasını isteme ve hayata beklentilerin olmadan,
tam bir rıza haliyle kucak aç...

Hiç kimseye hor bakma / İncitme gönül yıkma / Sen nefsine yan çıkma : Hiçbir şeyi “Ben yaptım, ben başardım” deme.
Kimseyi suçlama ve başarısız görme. Kibirlenme, böbürlenme çünkü sen hiçbir şey yapmıyorsun. O gücün de yok.
Herkesin de böyle olduğunu bil. Bilerek kimseye zarar verme...

Geçmişle geri kalma / Müstakbele hem dalma / Hal ile dahi olma: Geçmişi, geleceği ve hatta bu günü dahi bırak, bu ana odaklan, şimdi bu anda burada ol...

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Görücü usulu kız Görmek;
birisi vesilesi ile Mutlu bir yaşamın olacak anlamına gelir.Allahu alem..
Senin olan Dnasibin olan döner Dolaşir yine seni Bulur,sana geri gelir......
Giden Kendiliğinden Gitmediği gibi,Gelen de Kendiliğinden Gelmemiştir...
Ne Gidene çok Üzülmeli ,ne Gelene çok Sevinmemeli...
AN da Tecelliğde Kalıp,AN-ı Yaşamak ve Hakkını Vermek en Güzeli... selametle..

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok faydalı bir yazı olmuş. Ağzınıza yüreğinize sağlık. Elleriniz dert görmesin inşallah. İnanın bu yazıyı defalarca okuyup her seferinde ilkinden daha fazla tat aldım. Sizler de selametle kalın.

Üst Alt