• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kiz Isteme

Miss Mavigöz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

ben almanyada, 20 yasinda bekar üniversite ögrencisiyim. Üniversitede beraber okudugum cok cok yakin bir arkadasim var, zaman zaman dertlerimizi bile paylastigimiz oluyor. Hergün cok yakin iki arkadas olarak, hatta bazen cok samimi abi kardes gibi yazisiyoruz, halimizi hatrimizi soruyoruz. eminim o da beni sadece cok yakin bir arkadasi olarak görüyordur.
Bir süredir onu kendime daha yakin hissediyorum, belki hoslaniyorum, ama bunun ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum.
Bu gece onun ve ailesinin beni istemeye geldiklerini gördüm. evin ici tiklim tiklim insan kayniyordu. tanidigim ve tanimadigim insanlari gördüm o rüyada. Ama rüya´m cok garipdi: istemeye geldiler, ama ben rüyamda annesiyle istendikden sonra tanistim. Ve istemeye geldikleri ev bizim evimiz degildi.

Yorumunuz icin simdiden cok tesekkür ediyorum, Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam.. Size de Hayirli geceler..
Rüyanız Hayır Olsun!Rüyayı gören bir kız ise
Bekar bir genç kız rüyada istendiğini, erkek ailesi tarafından istenmeye gelindiğini görürse, sevdiği hoşlandığı erkek ile yuvasını kuracak
yada yakın bir zamanda bu erkekle karşılaşacak...veya duygularin gelismesine isarettir.
Mutlu bir yaşamı olacak anlamına gelir...Allahu Alem..

Onurlu olmak Onurlu yaşamak bir erdemdir.
Bilgili ilkeli faziletli kendine saygisi olanin dürüst olanların işidir onurlu olmak.
Onurlu olmak farklı koşullarda değişik özelliklerde bile kendi kisiliginde kendi fitrat ve mizacinda dogal olmayi gerektirir.
maddi manevi bedel ödemek zorunda olmak pahasına da olsa insanonurunu korumalı dik durmalı ve yürekli olmalıdır.
Neden mi?
Bakın şöyle bir çevrenize... Kaç kişiyi göreceksiniz sözünün eri yalakalık yapmayan dostlarını satmayan.
Günlük hayatta bireysel çıkarı için en yakın dostunu arkadaşını yüzüstü bırakan birakip gitmeyen kac vefali insanimiz kalmistir..
nesileri tukendigi icin onurlu olanlarin degeri paha bicilmez olmustur...
Kimi üç kuruşluk dünya menfaati için kimi bir koltuk veya çıkarını korumak uğruna maalesef kişiliğinden ödün vermekte. .. ve bir gun bir bakmissiniz ki...
inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.
Guzel kardesim bu nasihatlarimi iyi dinle inan her birini yasiyarak ve sahit olarak dogruluguna yuregimden inanmisimdir!!
Selamet ile Hayra kalin...

seniha

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kiz isteme görmek

Merhaba, benim ruyamda kizimi gormeye (veya istemeye tam emin degilim) gelmisler. Bende bir yemek telasindayim, nasil olur hic bir hazirligim yok diyorum gorumceme. O da hemen alir birseyler yapariz diyor . Bu arada olan yemegimi ikram ediyorum, o da et koftesiymis. Ayni zamanda ben kendimi mutsuz hissediyorum kizim verilmis gibiymis ve ben olmaz deyip zaman istiyorum. Hayirdir insallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rabbim, evladlarımızın karşısına hayırlı insanları çıkarsın amin

Rüyada görücü gelmesini görmek ;
Evinde bir genç kızı olan kimsenin rüyasında evine görücü geldiğini görmesi; o kızın yakında; talip nasip,kısmet Çıkacağına işaret eder...
Rızkın ne zaman ve nereden geleceği ve ne şekilde imtihanımız olacağını hiç belli olmaz...

"Rızık deyince aklına yenilip içilecek şeyler gelenin aklına şaşarım.Allah’ım akıl, irade, hikmet, irfan, ihsan, muhabbet rızkımızı bol eyle.”
Hz. Âişe (r.a)

"o da et koftesiymis "
"Gönülsüz yenen aş, ya karın ağrıtır yada baş "
Kızınız, ile ilgili bazı sıkıntılar yaşayacağınıza işaret etmektedir. Çevrenizdeki insanlara dikkat edin Sevdiklerinizi Allah'a emanet edin.Sevmediklerinizi Allah'a havale edin.Selametle.

Üst Alt