• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kol görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Uzun kol cömert insana, kısa kol yiğit ama kendini beğenmiş bir kimseye, Kolunda acı ve ağrı hissetmek üzüntüye yahut eliyle yaptığı şeyin değer ve kıymet bulmamasına, Kolun kırılması vefat etmeye yahut bir musibete uğramaya, Kolda görülen aşırı kıllar, kişiyi rahatsız edecek borca, Çıplak erkek kolu, kendi kazancını yiyen şerefli bir erkeğe; çıplak kadın kolu dünyalığa delalet eder.

Kollar iş ortaklarına, iki dosta, kardeşlere ya da yetişkin çıcuklara delalet eder.

Rüyada görülen kollar, rüya sahibinin iki dostu, yakın kardeşi, baliğ olmuş çocukları ya da kendi haline uygun ve kendisiyle faydalanacağı ve kendilerine itimat edeceği iki ortağıdır.

Bir kimse rüyada kolları kısa bir adam görse, o adamın yiğit, cömert ve kendisini beğendiğine işarettir.

zeko

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kolun kırıldığını ve çıktığını görmek

s.a canım kardesim,
Rüyamda yan komsumun cocugunun ıkı kolununda gözümün önünde kırıldıgını, omzundan dogru cıktıgını gördüm. Tanı etten ayrılmıyo gercek hayatta, kırık cıkık kol gıbı oluyor ve acıdan bagırıyor. Ben de hemen arkadasımla ambulans cagırmak ıcın arıyrum. Otobuse bınıp doktora gıdıyoruz, yolda da annesını arayıp haber veriyorum. Şimdiden teşekkur ederim. Bu arada kendı evımde, muthıs sıkıntıdayım gercek hayatta evlılık ile ılgılı komsu cocugunu görmek, o kafa dolulugu ıle ruyamda cok tuhafıma gıttı :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun Hayirdir insallah..
Rüyada Kol görmek Güç, Silah, Mücadele, Zorluklar anlamlarını simgeler. Öfkeli ve Tartışmaya hazır bir tutum içerisinde olduğunuzu temsil eder.

Rüyada kolun kırıldığını ve çıktığını görmek ;
Başkalarına ulaşma konusunda kendinizi, Çaresiz ve Yetersiz hissettiğiniz anlamına gelir. Sınırlı duyguları, Özgürlük ve faaliyetleriniz açısından kısıtlı olduğunuz anlamını taşır...

"yolda da annesını arayıp haber veriyorum"
O Kolunun kırıldıgını gordugunuz cocuk kendi evladiniz haber vermeye calistiginiz anne ise Siz siniz..
Çaresiz Değilsiniz Çare SİZsiniz..
Siz Kendinizi Değiştirmedikçe...icinde bulundugunuz ortam ve sartlarda degismiyecegine ruyaniz yorumlanir..
cok gec olmadan Kendinize Gelin...

Kolu kanadı kırılmış bir evladiniz var!!cok hassas ve her seyi gozliyen ve kendini icin ,icin yiyen..
Çocuklar, hayatı, bir bütün olarak yaşarlar.hayatın görünür-görünmez bütün bölmelerine, bütün duygularina açıktır..
çocukların: vicdanları diridir, tabiatları ise bozulmamış, ümmî ve fıtrî.
O yüzden, biz çocuklara değil, aslında çocuklar, bize, Rahman'ın rahmet eseri olarak kol kanat gererler...
her çocugun hem kolu hem kanadi vardir!!
Öfkeli ve Tartışmalarinizin esiri olup ;çocuklarınizin, kollunu kanadini KIRMAYIN!!!
Uzgunnn

asagidaki konuyu okursaniz beni daha iyi anlarsiniz..
Hayirli gunler...

Üst Alt