Merhaba kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada sag kol görmek, şu şekilde tâbir olunur:
a) Kuvvet,
b) İktidar,
c) Maharet,
d) Sanat,
e) Malve nimet.
Bir kimsenin rüyada kolunu kuvvetli, sağlam ve metin görmesi, maharet ve san'ata, kudret ve kuvvete, mal ve servete delâlet eder...
İmam Nablusî (r.a) demiştir ki: Rüyada görülen kollar, rüya sahibinin iki dostu, yakın kardeşi, kemale ermiş çocukları ya da kendine uygun ve kendisiyle faydalanacağı ve kendilerine itimad edeceği iki ortağıdır.
sol kol arkadas cevresi sag kol Aile ve sevdikleridir...
demek ki aile cevreniz ,arkadas cevrenizden daha guclu, guvenilir ve samimi...
Rüyada kolunun işe yaramaz derecede sakat ve zayıf olduğunu veya kısa ve noksan olduğunu görmek, kuvvet ve kudretinde, san'at ve maharetinde, mal ve servetinden noksana ve bütün mahrumiyete delâlet eder.
Bunun aksine kolunun kalın, kasli, kıllarla bezeli olduğunu görmek, teşebbüs edeceği işlerde ve san'atta muvaffak olmağa delâlet eder.
Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim
Ya da asla birini severken karşılığını beklemedim.
Dostluğuma değer biçmedim sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim.
Ya Benim ile evlenirsin Yada cekip gidersin diye iki secenek arasinda kalip onu zor duruma dusurmedim..
Sevdigimin icinde bulundugu sart ve ortam icinde en dogru karari alacagini dogru olani yapacagina hep inandim..
Her sevdiğin sevecek diye ağlıyorsun ama zorla herkes herkesi sevemez ki! Sırf iyi bir insansın âşıksın hayatının anlamı o diye o seni sevemez ki!
Her şeye hükmedilebilir belki her şeye sahip çıkabilirsin belki bir gün dünyanın hâkimi bile olabilirsin ama bir kalbe hükmedemezsin ki.
Birini seviyorsanız o'nu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir...
Sizin elinizde degil...