• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kol saati görmek

Abdul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sayın forum yetkilileri Rüyamda Büyük Bir devlet adamından üç adet çok güzel kristal kol saati hediye geliyor.ve ben çok mutlu olduğumu hissadiyorum.lütfen yorumlarmısınız.

Yağmur Salih

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kol saati gormek

selamın aleyküm
rüyamda bana altından kenarları pırlanta işlemeli bir saat hediye ediyorlardı ve ben onu takıyordum veren kişinin elleride çok güzeldi .yorumladığınız için şimdiden teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah
Rüyada kol saati zaman ile ilgili mesajlar verir.
zamanın kıymetini bilmenizi, zamanı iyi değerlendirmeniz gerektiğini işaret eder.
Rüyada kol saati almak, kol saati aldığını hediye edildigini görmek ;vaktin kıymetini öğrendiğinizi ve bundan sonra zamanı iyi değerlendireceğinizi ifade eder.
Zamanınızın kıymetini bilin ve onu en iyi şeylere sarfedin! Nitekim; - Sevgili
Peygamberimiz; “Musibetlerin en büyüğü, vakti faydasız şeylerle geçirmektir”
vaktinizin kıymetini bilerek gecirirseniz ileride insallahu rahman maddi ve manevi makamlara ulasacaginiza da isarettir..

O saati Sahibi,(Yani Siz) hazır olduğunda vakti geldiginde koluna takilacak..Allahu Alem..
Hayirli gunler..

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kol saati

Merhaba Gönül Sızım, :.dost. nasılsın,iyisindir umarım...
Siteye uğramayalı uzun zaman olmuş,tam 1 hafta hy..

Hayat çok hızlı geçiyor,malum... Yetişmesi gerekli o kadar çok görevleri var ki herkesin... Kendi derdimizin peşine düşmüş gidiyoruz çoğu zaman... Sınavlar,üniversite hazırlık,okul,şudur budur derken.Günler de akıp gidiyor.

Herkes bu dünyada daha iyi bir yaşam standardına sahip olmak için didinip duruyor,ÖTE TARAFı unutan çook insan var maalesef...

Allah kalplerimizi yolundan saptırmasın ablacıgım... duaa..

insanoğlu zamanın çok kısalığından dert eder. Oysa ki başlangıç zamanımız var, sonumuz yok ki... Bu dünyada olan ruhumuz ,sonsuzluğa kanatlanacak, sonsuzluk içinde,sonsuz zaman içinde,ölümsüz olacak..

Gelelim rüyamıza ablacığım,cok konusuyorum kusura bakma sırıtık.:, sırıtık.:,

rüyamda arkadaşımı görüyorum,ama bir kütüphanede baktım uyuyakalmış. Yanına gidip uyandırıyorum. Uyandığında ise kolumda olan saati çıkarıp kırıyor,parçalıyor.

Rüyam bu ablacım,simdiden teşekürler,sağlıcakla... baybyy kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Gönül Dostum..evet aynen..Zaman hızla geçip gidiyor.., hayat dediğin her gün geri gelmeyecek bir şekilde yaşanıp
bitiyor da ne şekilde yaşıyoruz..işte bütün mesele de burada!!

hayatımız nasıl da çabuk geçiyor...Hepimizin hayatımızı mutlaka sorguladığımız, “neden bu dünyaya geldim, hangi amaçla yaratıldım, bu dünyada yaşama amacım ne” diye kendi kendimize sorguladığımız dönemler oluyor.
Kimimiz doğru cevapları buluyor, kimimiz de insanların söyledikleri yalan yanlış bilgilere kapılıp gidiyor.
Ama her şeyden önemlisi bizi oyalayan o kadar çok şey var ki, dünyadaki yaşamımızın aslında ne kadar kısa olduğunu bir türlü fark edemiyoruz.
Nefes nefese sabah kalkıp işe, akşam olunca da eve koşturuyoruz ve bu arada hızla ölüme doğru yaklaştığımızı bir türlü fark edemiyoruz.
Ailemizden insanları, dostlarımızı birer birer kaybetmemiz, hep birlikte onların ölümüne şahit olmamız da bu dünyanın kısacık olduğunu anlamamıza yetmiyor...

Hayirdir insallah
Rüyada kol saati zaman ile ilgili mesajlar verir.
zamanın kıymetini bilmenizi, zamanı iyi değerlendirmeniz gerektiğini işaret eder.
Rüyada kol saati almak, kol saati aldığını hediye edildigini görmek ;vaktin kıymetini öğrendiğinizi ve bundan sonra zamanı iyi değerlendireceğinizi ifade eder.
Zamanınızın kıymetini bilin ve onu en iyi şeylere sarfedin! Nitekim; - Sevgili
Peygamberimiz; “Musibetlerin en büyüğü, vakti faydasız şeylerle geçirmektir”
"Uyandığında ise kolumda olan saati çıkarıp kırıyor,parçalıyor. "

eğitiminizi zaman ve vaktinizi en değerli ve faydalı bir şekilde geçirmenizi hic kimsenin mani olmasina izin vermeyin...
Amaç ve Hedeflerinizi Belirleyin Zamanı Verimli Kullanın.

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kol saati görmek

Selâmün aleyküm hayırlı günler. Rüyamda bir dersanenin önündeyim. teyzemin oğlu bana gümüş renginde parlak, , taşlı, güzel bir saat veriyo. bende de birtane vardı ama eskiydi. sonra teyzemin oğlu kayboldu. bende dersaneye girdim.

Üst Alt