• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kolye görmek

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamın Aleyküm Rabbim Cumalarınızı hayırlı eğlesin Her mü'min kardeşimin gönlüne göre olanı hayırlısıyla nasibi eğlesin Ablacım Rahatsız ediyorum gene müsait olursan yorumlarsan sevinirim Hayırlara vesile inşaallah
Rüyamda ben evlimiyim yada nişanlımıyım bilmiyorum çünkü kendi evimmiş gibi içerde bi erkek var galiba tam hatırlamıyorum ama bu erkeğin kızkardeşiyle annesi kapıyı çalıyorlar gülümseyerek kızkardeşinin elinde bir kutu kutunun içinde altın sarısı ve gümüşten kolyeler var veriyorlar elime tutşturuyorlar daha doğrusu senin için aldık sana beğendik kabul et diye şaşırıyorum alıyorum bir kaçtane 2 veya 3tane belki daha fazla gümüş altın iç içe bende utanıyorum hediye alınca öyle hemen kapıdan verip gidiyorlar kalakalıyorum?
Nedemekki acaba ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Size de Hayirli Cumalar..
Hayirdir insallah..
Rüyada kolye görmek, sosyal ilişkiler hakkında bilgi verir.
icinde bulundugumuz,olumsuz, mutsuzlugumuz baskalarini acitmak, incitmek,KIRMAK, kul hakkina girme HAKKI vermez...
Etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder... ve hep oyle kalmaya calisin!!
her kesin kendi kapasite ve kisiliginde size soyledikleri soz ve davranislara fazla Takilmayin..seklinde ruyaniz yorumlanir...
Dünya ve kendinizle barışık olmak. ..ancak inanc, iman ile olabilir..
Hayirli gunler...kardesim asagidaki yAZIYI lutfen okuyun!herkese geneldir.. lutfen paylasimlarini bekliyoruz..

https://www.islamiforumlar.net/uyel...r-ve-sorular/28756-bir-uyari-bir-intizar.html

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Saolasınız Hakkınızı helal edin.
Çok şükür kul hakkına girdiğim yok bilmeden oluyor ise Rabbim bağışlasın merhametiyle kendime yapılmasını istemediğim birşeyi hiç bir yaradılana yapmamaya çalışıyorum.
Yazdığınızı okudum Herkes konu açamayabilir Sadece rüya yorumlatmak için üye olunması üzücü bi durum fakat iştirak edeceğim inşaallah Elimden geleni yapmaya çalışacağım Rüya yorumunuz için de Allah razı olsun saolun .

Üst Alt