• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kömür görmek

hhamutcu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm 15 gün öncesi bizim bahçeye yumurtaya benzeyen bahçe dolusu kömür bahçeye bu kömürü kim getirdi nasıl taşınır? Hayret içinde kaldım selamün aleyküm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hos geldiniz de ben yazdiginizi anliyamadim yani bu rüyada mi yoksa gerçekmi gördunuz anliyamadim...

eSmeRim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, ruyamda cuvallari yesil komurler goruyorum. Ardindan ev sahibimin bekar kizi oluyor, kendi tektasimi falan goruyorum ve dogum yapan arkadasimi. Sonrasinda da bileziklerimin kirildigini, parca parca oldugunu goruyorum. Yardimci olun lutfen, cunku beklentilerim var belki de piskolojik ama yinede bir umut iste. :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
3667045865_1a84180ac9.jpg

Ve aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun..
Düşler insanın iç dünyasının yansıması olduğundan kişiye şahsına ait düşünce ve hislerini tartması konusunda aracı olur.

"Hamdım, piştim, yandım” sözünü unutmayin..
Öfkeye sarılmak birine atmak için kavradığınız sıcak bir kömür parçası gibidir; yanan aslında sizsinizdir..
Sevdiklerinizi Allah'a emanet edin.Sevmediklerinizi Allah'a havale edin...ve Siz sadece kendinize ve sevdiklerinize bakin!!

Bu rüya zahmet çekerek ulaştığı ganimete, verdiği uğraşların sonunda istediği daha sağlıklı bir hayata, çektiği zorlukların meyvesini,
umudunu yitirdikten sonra özlediği,hayra işaret eder.

Çuval Gizli olanı açığa vurmamaya, sır saklamaya..plan ve sırlari her kes ile paylaşmayin!!
Rüyasında bilezik kırilmasi; maddi,manevi, ruhani durumunun kötüye gitmesi, hastalık,korkular veya hayal kırıklıklarının etkisi olabilir.
Ancak temel düşünce her zaman olumlu düşünmek, konuya hayırlı yaklaşmaktır..

Hepimiz bir imtihan dünyasında yaşıyoruz. Dünya hayatı çileli bir kervan yolculuğuna benzetilecek olursa; bu yolculuğun başlangıcı ile bitişi arasında yokuşlar olduğu gibi,
inişler de vardır.

Hayatımız boyunca bizi üzen, korkutan, ümitsizliğe düşüren bin bir çeşit olayla karşılaşıp dururuz. Bazen inancımız ve hayat tarzımızdan dolayı suçlu muamelesi de görebiliriz.
Zayıf görüldüğümüz için hakarete uğrayabilir, şefkatle uzattığımız elimize tokatla karşılık görebiliriz.
Ama şunu unutmamalıyız ki Allah Teala daima bizimle beraberdir ve O’ndan asla ümit kesilmez.
Bu konuda Allah Teala bakın bizlere ne buyuruyor:

"Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Çünkü kafirler topluluğundan başkası Allah’ın rahmetinden ümit kesmez.” (Yusuf, 87)

Üst Alt