• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada konsere gitmek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
iyi günler.ben dün gece çok ilginç bir rüya gördüm.Rüyada bir kutlama yapılıyormuş ve ben de eğleniyorum.Müzik duyuyorum güzel bir müzik çalıyor.ve annem bana ve yanımdaki güya kuzenimmiş ikimize altın yüzük takıyor ben de içimden diyorum ki neyse çıkartırım sonra şimdilik takayım diyorum ve takıyorum sonra emel sayın konseri varmış konsere gidiyorum ve lisedeki arkadaşımı görüyorum sevdiğim bir arkadaşım ve bazı tanıdıkları da görüyorum.sonra ben arabaya biniyorum ve önümüzde de bir araba emel sayın onun içindeymiş . ama arkamı bi dönüyorum ki emel sayın benim olduğum arabada.beyaz bir bluz giymiş.önde de beyaz araba ve herkes emel hanımın o beyaz arabada olduğunu sanıyor ve diyor ki söylemeyelim korumalar var yanımızda sonra iniyoruz arabadan ve ben emel hanıma sarılıyorum ve diyorum ki emel hanım sizi çok seviyorum hep konserinize gelmek istemiştim demek ki kısmet bu güneymiş nasıl sarılıyorum ama içten öperek.o da konuşuyor benimle kısmet bugüneymiş diyor.sonra konsere çıkıyor ve bir şarkı söylüyor sonra ara veriyor konsere ve ben orada uyanıyorum.rüyam bu şekilde yorumlarsNIZ ÇOK SEVNİRİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN SAĞOLUN .ALLAH!A EMANET OLUN.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Iyi Gunler..kardesim.. Hos geldiniz..
Bizlere yaşamımızda Acı Tatlı olayları YAŞATAN her şey aslında Bizim İçimizdekini BİZE göstermek Fark ettirmek için oradadır...
Bu aleme baktığımızda Hakkın fiilini müşahede edeceğiz alem bir ayna olacaktır ve biz bu aynada Hak’kı göreceğiz...

Hz Mevlana "Ne Arıyorsan Kendinde Ara Senin canın içinde bir can var o canı ara!
Beden dağının içinde mücevher var o mücevherin madenini ara! A yürüyüp giden sufi gücün yeterse ara;
Ama dışarıda değil aradığını kendinde ara. "demistir..
Hayirdir insallah..
Bu ne celiskili bir ruya artik bu olaya virgul mu Nokta mi koymaniz gerektigi zamani gemedi mi ?
bir yanda emelleriniz ,bir yanda aileniz ve sizin bu ikisi arasindaki Siz ve gercekten ne istediginiz...

Rüyada konsere gitmek ilişkilerinizde veya sosyal hayatınızda dikkatli olun.. etrafinizda sizi cekemiyen veya gecmisten arkadas olup bugun farkli dusunen insanlarin elinize lehinize, dedikodu yapabilecek firsatlar vermeyin...
kalabaliklar icinde kendini unutmaya calisan guzel insan...
bir sorununuz oldugunda ilk once anneniz ile dertlesin arkadaslariniz ile degil...
Günlük yaşamın yükünü atma tarsiniz.., Kendinizi ifade etme konusunda dikkatli olun...

Rüyada şarkıcı görmek, ferahlığa, bazen bir yerden diğer bir yere gitmeye ve bazen de Gam, keder ve guler iken ic aglamasi..melankolik, bir ruh halini simgeler..

Uzun emeller ve hülyalar peşinde koşmak..tan sa bugun gerekeni yapmak ile yolla baslasaniz..
inanmak gerçektende başarmanın yarısıdır. diğer yarısıda harekete geçip yapman gerekeni yapmaktır.

önceleri önüne çıkan engeller hızını keser insanın, şevkini kırar! sonra bünye o engelleri de yok saymaya çalışır. ilerisi pek aydınlık görünmez... yarın ne olacağına dair hiç bir öngörü olmadığı halde basireti bağlanmışçasına atılır koşar insan var gücüyle...
insan hayal ettiği müddetçe yaşar ' demiştir atalar. ancak bir yandan çalışıp çaba göstermeyi de unutmamıştır.
insan hayat yolunda yorulur, ayaklarına kara sular iner, bazen bu mücadeleyi neden gerçekleştirdiğini sorgular.
benim gibi bir sürüsü bu yollarda eridi gitti. neden? olmayacak şeyleri hayal etti hepsi de, ulaşamayacakları dorukları. '
o an susar. sessizce etrafını dinler, kendisini takip eder. elleri hala kılıcını tutacak, atını dizginleyecek, köpekleri okşayacak, kısacası sevgi ve saygı yayabilecek güçtedir. dişlerini sıkar, kalbi yeniden atmaya başlar, çünkü yaratıcı onu yalnız bırakmaz ve başarabileceği şeyleri arkasında bırakıp geri dönmesine izin vermez.
yumruğunu sıkar ve ilerlemeye devam eder, dağın doruğu ne kadar uzak da olsa, görünmektedir ve de oraya ulaşana kadar saçları ağırsa da, ilerlemeye değer her zaman, sevgi, saygı, asalet ve tüm tertemiz değerler adına, onu oluşturan her ne varsa.

ecenaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba.Ben rüyamda en sevdiğim grubun en yakın arkadaşımla konserine gidiyordum.Ve bu konserde en çok gitmek istediğim şeydir.Hayalini kurduğum ve çok istediğim bişey.sevdiğim grubun konserine gitmeyi birkaç kere de görmüştüm.Bunun neye işaret olduğunu söylermisiniz lütfen ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba genc kardesim Hayirdir insallah ama bu belkide bu konsere gitmeyi cook istediginiz icin bilincalti bir ruya da olabilir...
Rüyada konserde bulunmak,konsere gitmek; rüya sahibi hakkında çıkacak dedikoduya işarettir.
dedikodulara kapi araliyacak soz ve davranislardan uzak durun..
Hayirli aksamlar...

Üst Alt