Selamünaleyküm hayırlı sabahlar. Allahın hayrı bereketi üzerinize olur inşaallah.Sizden gece gördüğüm ve beni rahatsız eden bir rüyam hakkında bana yardımcı olmanızı istiyorum, bana tercüman olursanız sevinirim...Rüyamda belediye otobüsüyle çarşıdan geliyorum, arkdaşlarımda var otobüste, kalabalık. Sonra farkında olmadan evimin yanındaki durakta değilde bir ilerdeki durakta iniyorum ve evime yürüyerek gidiyorum...Benim oturduğum ev bir site içinde ve bu site çok büyük, bahçesi tel ve duvarlarla örülü. Yolumda ilerlerken karşıma normal boylarda beyaz bir köpek çıkıyor ve ben kaçıyorum ama bu köpek sol elimden beni ısırıyor, ben de can havliyle elimi sağa sola savuruyorum kurtulmak için, ama köpek hala elimde diş izleri çıktı ve benim canım daha çok acıdı. Daha sonra tekrar savuruyorum, köpek o zaman tellerin sivri yerlerine takılıyor ve canı acıyor, bahçenin içine giriyor tekrar bana ulaşmaya çalışıyor. Bende o arkaya dolanınca tellerden atlıyorum, koşa koşa evimin kapısına geldiğimde başka bir köpek ve bu ondan daha büyük, o birşey yapmıyor ama korkutuyor. Sonra binanın içinde komşumun evine sığınıyorum. Sonra duyuyorumki o köpek bir adamınmış ve ben köpeğine öyle yaptım diye beni arıyor. Komşum beni saklıyor bu sefer yanımda kızımda var ama beni bulamıyor adam. Sabah benim huzursuz bir şekilde uyanmama sebep olan bu rüyama yorum yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allaha emanet olun....