• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada köpek saldırısı görmek

E

emremus

Kayıtsız
Misafir
selamünaleyküm;

Devamlı rüyalarımda köpek saldırısı görüyorum. Son 1 aydır yaklaşık 3 veya 4 kere gördüm. hepsi siyah köpekti ve elimi ısırmaya calışıyordu.

Son gördüğüm rüya ise şöyledir;

Çarşı gibi biyerdeyim. kafeteryalar var. Siyah bir köpek bana havladı koştu ve elimi ısırmaya çalıştı. Ağzını tuttum ve var gücümle sıktım açıp ısırmasın diye.(Daha önceden gördüğüm ruyalarda da hep aynı şeyi yapıyodum.) Köpek sakinleşince ileriye doğru ittirerek bıraktım. Bir daha saldırdı. Yine yakaladım ağzından sıktım ama bu sefer cenesini kırarcasına sıktım. Öfkeliydim ve kırılmasını istedim cenesinin. O ara babamı gördüm elinde kırmızı şal gibi bir bez vardı. Tut bırakma bidaha sana yaklasamiyacak simdi dedi babam. tuttum merak ettim napcak diye. boynuna dolicam dedi bidaha saldırmicak sana dedi kacıcak senden dedi. buyu gibi bişe sandım. ben tuttum köpeği sımsıkı babamda kırmızı bezi boynuna deydırdı köpegin. Bezi deydırdıkce köpek aglamaya ve korkmaya basladı. Boynuna ve ağzına güzel bir şekilde sımsıkı doladı. Şimdi bırak acamaz ağzını dedi. bıraktım uzaklastım bıraz. Babam bezin bir ucundan tutuyor kopekte bana saldırmaya calısıyordu. Köpek saldırdıkca bez boynunu sıkıyor. Kovboyların kementi gibi dusunun. sıktı sıktı ve kopek nerdeyse bogulcak duruma geldı ve saldırmayı bıraktı. babam bezi cozdu. Köpek ise bana bakarak hızla kaçtı gitti.

İzmir'den Emre yaş 27 bekar erkek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim..
Hayirdir insallah..
Siyah köpek görmek; bir dost tarafından ihanete uğrayacağınıza…veya kendi icinizdeki korku ve guvensizlik,endise bunlardan kurtulup sadece tedbirli olmanız gerektiğine…
Öfkenize Hâkim Olarak anca Kötülüğü Yenebilirsiniz..
Duyguların kontrolü ve değişim kolay değildir. ...
icinizde bulunan Korku ve cevrenizdeki insanlarin yaşamınızi kontrol etmesine izin vermeyin...seklinde yorumlanir..

Üst Alt