• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Köpek ve Fare Görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm abla, hayırlı günler. Bizim evin arkasında bahçemiz var. Binamız 5 katlı ve akraba binası. Yani kiracı yok, biz bizeyiz. İşte rüyamda da arka bahçemize devamlı bi köpek gelip, her defasında aynı yeri kazıyor. Biz köpeğe kızıyoruz niye böyle yapıyor diye. 3. veya 4. kattan aşağı bakıyoruz hep, köpek öyle 5-10 defa aynı yeri kazıyor sonra ben köpeği kovmak için tam inecekken, tekrar camdan bakıyoruz, köpek biraz daha kazıyor, iyice derinleşiyor ve tam o anda köpeğin kazdığı yerden bir sürü fare çıkıyor. Onlarca fare, üst üste birikmiş vaziyette köpeğin kazdığı yerden tabiri caizse fare fışkırıyor. Fareler normal bildiğimiz kahverengi farelerden. Köpek ise siyah renk. Rüyamı yorumlarsan çok sevinirim abla, hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam hayırlı günler Hayirdir insallah..
La havle vela kuvvete illa billâh
Rüyada köpek görmek sezgi dostluk cömertlik koruma ve sadakat simgesidir...
Rüyada köpek görmek, gören kişinin o rüyayı gördüğü zamanlarda, birileriyle kavga halinde olduğu, birilerinden kaçmak istediği, yada o sırada kimseyle kavga etmediği halde, kendisinin birileriyle kavga etme ihtimali konusunda kafa yorduğunu gösterir..

Rüyada fare görmek ; zarar, ziyan cimrilik, aç gözlülük ve aşırı hırsla tabir olunur.

Rüyada Köpek ve Fare Görmek ; merhametten maraz değil, İnsani,vicdan ölçüsünde, merhametten muhabbet doğar seklinde yorumlanir...

Etrafinizdaki insanlara, dikkat edin.. SIRRInizi hic kimseye aciklamayin.. Bu gunlerde duygusal bakımdan bir yük altında olduğunuzu ve bunun sağlığınız için risk oluşturduğunu işaret etmektedir.
Gerçek yaşamınızda sizi yoran sıkıntılardan kurtulabilmek icin cokca sabah namazindan sonra Seher vaktinde Allah a yonelin..
Hayirli gunler..

glowss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada köpek ve fare görmek

Selamın aleyküm, rüyamda arkadaşım ile sokakta yürürken köpek gördük. Bir fare ise o köpeğin makatından içeriye girmeye çalışıyordu. Arkadaşım "ne yapıyor bu fare?" diyince ben de "herhalde köpek hamile, yavrularını yemek için oraya giriyor" dedim. Fareyi hep "içi dışı pis kadın" diye okudum internette. Başımda evli bir kadın var beni zina için zorluyor. Bunu da eklemek istedim, belki yorumunuza yardımcı olur. Şimdden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun
La havle vela kuvvete illa billâh rüyanıza geçmeden biraz sohbet edebilirmiyiz..abla kardeş gibi..
Hayatınız boyunca iradenizin hakkını verin ..
Nasıl ki Allah göz vermiş, harama bakmamakla o gözün hakkını istemiş, siz de o hakkı ödemeye çalışıyorsunuz.
Ya da dil vermiş, tat alma duyusu vermiş, içki içmemekle onun hakkını vermeye çalışıyorsunuz.
Size verilen iradenin hakkını da doğru olanı yaparak vereceksiniz..

Mesela bir insan Sizi seviyor olabilir ama Sizi Zina ya, Cehenneme, inandığınız değerlere karşı çıkmanizi istiyorsa..ve siz bunu kabul etmiyorsaniz!!
kalbiniz, aklınız içinizdeki ses bu yanlış,bunu YAPMA!! aileni utandırma !!deyip huzursuz oluyorsaniz ama sadece O üzülmesin,diye yada nefsinizi tatmin etmek icin bu ilişkiyi;
girmek, zina yapmak harama el uzatmak.. kendi iradenize karşi gelmek hakkını verememektir..
iradenize karşi gelmek Sizi stresse, deprasyona sokar,sıkıntı yapar!!!!,aklınızla kalbiniz arasında sıkışıp kalır!!Panik atak yaşarsınız

Kendini kontrol edebilme ,özdenetim, kendine hakim olma... Kendini kontrol etmek;hayati bir önem taşıyor.
İradeli insanlar hayatın her alanında daha popüler ve daha başarılı ve mutlu ,ruhen sağlıklı oluyorlar.

"köpek gördük. Bir fare ise o köpeğin makatından içeriye girmeye çalışıyordu"

-çirkin ,hasta,yasak, anormal ve yasaklanan, ters Cinsel ilişkiye yorumlanir..O insandan uzak durun..Sizi maddi ve manevi zarara uğratabilir...

Haramdan kaçınmak ibadettir ..Âhir zamanda yaşıyoruz. Maalesef, haramlarla iç içe bulunuyoruz. Haramlara karşı siperde durmayı, kendimizi haramlardan korumayı, gerektiği yer ve zamanlarda gerektiği gibi Allah’a sığınmayı muhakkak öğrenmeli ve bunu başarmalıyız. selametle.

Blue.mavi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Fare ve köpek görmek

Merhaba, rüyamda eski evimizin bahcesindeki giriş kapımıza yakın bir delikten ki bu delik gerçektede vardı, fare sesleri duyuyordum, yanımda yengem vardı ne sesi bu diye sordugumda fare deyip elini deliğe koyup onlari cikartiyordu. Ben korkup geri koymasini istedigimde koyup gidiyordu. Aradan biraz zaman gectikten sonra o delikten akın akın fare çıktığını gördüm. Farelerle birlikte 4-5 tane de köpek cikiyordu. Köpekler evin icine giriyordu farelerden de girenler oluyordu. Biz farelerin girmesini engellemeye calisirken uyandım.

Filiz eroglu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Fare ve köpek görmek

Hava gece iki tane otoban var. Arabadayiz, ablam kardesim herkesi görüyorum ayni arabanin icindeyiz, enistem de diger arabada otobandan basip gidiyor. Siyah bir köpek arkasindan gidiyor saniyoruz tam dönüyoruz o yola bir farenin arkasindan kosuyor atliya atliya. Sonra köpek kayboliyor fare arabanin camindan gelip benim yüzüme atliyor, elimle yitiyorum o sirada uyandim.

Tugce11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum
Rüyamda bir yerden gelip eve girmek istiyordum.Kapının önünde uyuyan bir köpek vardı.Ben de kopekten korktuğum için kenardan geçtim. Kapıyı açtığımda karşımda komşuları gördüm. Yere baktığımda da bir fare gördüm. Fareyi görünce bağırdım ve fare alttaki bodruma indi. Sonra bir tane daha gördüm ve o da aynı sekilde bodruma indi. Ben fareden korktuğum için bir an önce kaçmak istedim. Tam kacacagim sırada arkamda 3-4 tane daha fare gördüm. Ve o sırada uyandım. Bu ruyami yorumlarsaniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamun Aleykum
Rüyamda bir yerden gelip eve girmek istiyordum.Kapının önünde uyuyan bir köpek vardı.Ben de kopekten korktuğum için kenardan geçtim. Kapıyı açtığımda karşımda komşuları gördüm. Yere baktığımda da bir fare gördüm. Fareyi görünce bağırdım ve fare alttaki bodruma indi. Sonra bir tane daha gördüm ve o da aynı sekilde bodruma indi. Ben fareden korktuğum için bir an önce kaçmak istedim. Tam kacacagim sırada arkamda 3-4 tane daha fare gördüm. Ve o sırada uyandım. Bu ruyami yorumlarsaniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Aleyküm selam. Köpek görmek zevkine düşkün günah işleyen bir kimseye işarettir.
fare görmek fesatçı bir kimseye işarettir.
bağırmak ise aksaklığa işarettir. hayırlı bir rüya değildir. selametle.

Üst Alt