• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada köpük görmek

tuansu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
iyi günler,
Gördüğüm rüyamı yorumlanız beni sevindirir...

Rüyamda hiç tanımadığım bir yerdeyim...sanki iş için çalışıyoruz...
üretim yeri gibi...renkli köpükler görüyorum...çevremdeki hiç tanımadığım erkeklerden biri sağ elimi tuttu..''yanındayım''
der gibi idi...sonra elimi öptü...öyle mutlu oluyorum ki....

Ben gerçek hayatta bekarım ve evlenmek istiyorum...
yorumunuz için şimdiden teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Iyi Gunler kardesim..
Ruya yorumunuzu yapmak icin profilinize baktigimda evli yaziyor burada bekarim evlenmek istiyorum diye yazmissiniz..
bu tip celiskili bilgiler beni de celiskiye dusuruyor.. ne olursaniz olun ama kendiniz olun ki kalbinize mukabil bir kalp bulasiniz..
Hayirdir insallah...
Rüyada köpük, kişinin duyguları ile ilgili hayal kırıklığına işaret eder.
renkli sabun köpüğü uçarı mizaçlı insana yahut tutarsız duygu ve düşüncelere; Kirli sabun köpüğü malın zekatına insanın günahlarını sildirecek tövbe ve iyiliğe delalet eder.

ilişkinin hayal aleminden çıkıp, gözlerini gerçek dünyaya açan ilk taraf genellikle kadınlar oluyor...Hayal aleminden cikmadikca ruyalariniz gerceklesmez kardesim...

Farkettik değil mi, hayal kurmakla o kadar meşgulmuşuz ki gerçekleri aramak hiç geçmemiş içimizden.
Yoksa bizim hayal dediğimiz şeyler gerçeğin ta kendisi mi. Aynanın ardındaki görüntü olan biz şu anda, hayal ve gerçeğin arasındaki sınırda eridik mi?

Hayal etmeyi bırakınca gerçek de alındı elimizden.
Hiçbir şeyimiz kalmadı. Mutluluk yokmuş meğer kalbimizde, sadece onu elde edeceğimizin hayali varmış zihnimizde.
bizi mutlu eden duyduğumuz değil duymayı kurguladığımız, kalbimize dokunan değil rüyalarımıza giren aşkmış meğer.

Eğer hayat bitecekse, ki bitiyor gördüğümüz gibi, buradakileri hayal etmek yerine gercekler ile yuzleselim..
Hayirli gunler...

https://www.youtube.com/watch?v=RifVcGqsvu0

Üst Alt