• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada köpüklü banyo yapmak

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUN ALEYKÜM HOCAM,

hocam dün akşam rüyamda teyzem bir banyoda banyo yapıyordu yabancı bir kadınla sonra birden banyoya girdim ki teyzem köpükler içinde yere yığılmış ayağı kırılmış ve yabancı adamlar görüyordum bana böyle çok dindar kişiler gibi geliyordu.Hocam teyzemin eşide gerçek hayatta hasta bi kaç gün içinde kalp ameliyatı olacak ne olabilir acaba.

Hocam bir de teyzemin eşi hastalanmadan önce rüyamda, vefat eden anaannem ve dedemin evinde teyzemin kızını ağlarkn dizlerine vururken görmiştüm ondan sonra gerçekte eniştem hastalandı böyle işte.ALLAH RAZI olsun.selam ve dua ile...

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam parlakk. Rüyan, hastalık varsa hastalıktan sıhhat bulmaya iyleşmeye, kurtulmaya işarettir. Yere düşmek bir sıkıntı habercisi, ayağın kırılması ise bazı maddi kayıplara veya üzücü haberlere işaret olabilir. En doğrusunu rabbim bilir.

Allah'ın her şeyi bir kader ile yaratması en büyük nimetlerden birisidir. Kader insanlar için çok büyük bir rahatlıktır. Kadere iman eden, hayatındaki her şeyi, hayatı boyunca karşılaştığı ve karşılaşacağı her olayı Allah'ın kaderinde yarattığını bilen bir insan hayatı boyunca bunun rahatlığını, güvenini ve iç huzurunu yaşar. Bu nedenle ki kaderimizdeki olayları yaşarken bunların bir imtihan aracı olduğunu ve bu imtihandan geçmek zorunda olduğumuzu unutmayalım kardeşim...Hayırla kalın.

Üst Alt