• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada koşuşturmak

mumın1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada koşuşturmak, rüyada koşturmak.
Essalamun aleykum ve rahmetullah hayırlı cumalar abla ve kardeslerım.

Abla ruyamda bugun herkese salavat getırmesını ıstıyordum. Sankı elımde bır yazı bırılerı ıcın kosusturyordum, ınsanların salavat-ı serıf getırmesı ıcın bır mucadele ıcerısındeydım. Yalnız
yuruyordum, arıyordum bazılarını, ınsanları. Ben arastırdım ama bırde senden duyayım ıstedım. abla sımdı dıycen kı sende hep cumaya mı denk gelıyorsun. var bundada hıkmet dıyelım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Rabbimin rahmeti ve bereketi üzerimize olsun....
Rüyalar, hem baştan sona “hakikat” hem de kurgu ,psikoloji, duygu, hayal,ve gerçeküstü.
Üstelik biraz “ben’sinizdir rüyada biraz da evren biraz da; İçinizdeki İç aleminizdir..

Sabrın,yoksa selamette eremezsin..edemiyorlarsa onlara KIZMAYALIM!!
her şey nasip, kismet, idrak, meselesi ve Allah-in lütfettigi kadardir...
Her insan,ancak kendi kabı kadar mana ve Hikmet doludur...
yaşadıklarınız sizi ne kadar üzmüş olursa olsun,hayal kırıklığından sonra insan ruhsal olarak daha da olgunlaşmış ve güçlü bir şekilde çıkabilmektedir...

Sabırlı olmayı öğrenin, Hem kendinize, hem karşınızdakine karşı Sabırlı olmayı bilin..
bu O insanın ruhsal olarak ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir.

Rüyaniz Hayr olsun,
Rüyada koşuşturmak ;
sıkıntı ve ıstırap verecek şeylere, işleri aceleye getirmeye ya da hırslı davranmaya delalet eder.
görmüş olduğun rüya hayırlara işaret etmekte,sadece içinde bulunduğun kararsız ve sabırsız ruh halinden çıkıp, gizli korkularında kurtulmaya işaret etmektedir.

Ancak burada bir önemli konu var ki o da anlatılan güzelliklere ulaşman için yapman gereken bir şey kaldığını göstermektedir ki bunu sen bilebilirsin...

"ınsanların salavat-ı serıf getırmesı ıcın bır mucadele ıcerısındeydım"

Dinde zorlama (ve baskı) yoktur..derler Din apaçık bir şekilde beyan olmuştur.
Bir insanı dine uygun davranmaya çağırmak zorlama değildir.
Mesela bir kör bir kuyuya veya uçuruma doğru gidiyor. Onu çağırmak, uyarmak vaciptir.
Eğer işitmiyorsa, sağırsa onu kolundan tutup engellemek yine vaciptir. İşte dine çağırmak da böyledir. Din apaçıktır. Delilleri ortadadır. Bir insanı kötülükten nehyedip dine yönlendirmek zorlama değildir.tebliğ yaparsin gerisi Allah kerim ...
Peygamberimiz sav. hak yola çağırıyor ve hakkı tebliğ ediyor. Sadece bir davetçi, hidayet Allah'tan ...

Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd.

Bir kimsenin rüyasında salavat getirdiğini görmesi;
acele yapmak istediği bir şeyi şiddetle istemesine rağmen işin yapılabilmesi için sabra ihtiyaç olduğuna işaret eder..Rüyanız Hayır ve mubarek Olsun!

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

acilangul1

https://www.islamiforumlar.net/psikoloji/24273-kosar-adim-nereye-gidiyoruz.html

Üst Alt