• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kot Pantolon Görmek

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kot pantolon giymek, rüyada kot pantolom görmek tabiri.
SelâmünAleyküm. Dün gece Mevlüd Kandiliydi. Bir rüya gördüm hayr olsun inşallah.

Rüyamda bir mağazadaydım kot pantolon alacaktım ama normalde kilolu bir insan olduğum için bana kot pantolon olmaz ben normal kumaş pantolon giyerim. Bu sefer pahalı bir markanın kot pantolonuna baktım hatta 55 bedendi, bildiğim kadarıyla kot pantolonda 55 beden yok. Her neyse çıkardım giydim açık renk bir kottu beğendim ama gelin görün ki annem beğenmedi. Bu kadar.

Selam ve dua ile.

Saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada pantolon görmek;
iyilik ve hayırlı iş ile yorumlanır.
Rüyada yeni bir pantolon giydiğinizi görmek, çeşitli şekilde yorumlanır.
Siyah pantolon, hatırlı bir kimse ile tanışacağınıza,
mavi pantolon genç kimselerle dostluğa..
yeşil pantolon dinine bağlı kimselerle arkadaşlığa.
beyaz pantolon mutlu günler geçireceğinize yırtık ve kirli pantolon giymek keder ve sıkıntıya

Rüyada Kot Pantolon,giymek, Görmek ;
kendinizi kimi konularda güvensiz hissettiğinize,yeni durumlara veya role ayak uydurmak için çalıştığını göstermektedir.

'Ya olduğunuz gibi görünün ya göründüğünüz gibi olun'
Dünyanın en güç işi, olmadığınız bir kişi olmaktır.
Gerçek benliğinize doğru yaklaştıkça o kişiliği benimseyin ve her zaman öyle kalın.. ki kendiniz gibi birini bulabileseniz..ve Kendinizle Barışık Olun..
İdeal insanı ararken kendinizi kaybetmeyin ..selametle..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam uyum sağladığım ve kendimi güvensiz hissettiğim şey zikir...Üstadım hani müminler kardeşti.Siz bu yolu çok iyi bildiğinizi biliyorum. Hani bir ara size sormuştum.Siz Risale-i Nur dilinden konuştuğunuzu belirtmiştim o gün ben sizin Risale-i Nur dili ile konuşmadığınızi biliyorum. Siz Rüya Tabiri yapıyorsunuz belkide gözlerinizi kapattığınızda mana alemini aşıp beni görüyorsunuz. Sayın Üstadım size şunu söyleyeyim bugun tahminimce zikirden dolayı Akşam Namazında üstüme bir şey çöktü ağzımdan salyalar aktı bugün resmen bir şeyler çöktü üstüme ama Cenab-ı Allah yardım etti biraz bakmıştım tedbirlere Cebrail(A.S) Hz.Peygambere öğrettiği dua ve bazı kuran ayetlerini okuyunca rahatladım gitti üstümden ve bende mecburen bıraktım sayın hocam gelin görün bize yardım etmeyecek misin? Bu işin ehli yok işte etrafımda... Hani müminler kardeşti. Kardeşine yardım etmeyecek misin ?
Olaki yarın öbür gün daha sıkıntı olur.

Hz. Muaz İbnu Cebel (radıyallahu anh) anlatıyor: "Kul, kendini Allah'ın azabından kurtarmada zikrullahtan daha müessir bir ameli işlememiştir."

Muvatta, Kur'ân 24, (1, 11); Tirmizi, Daavât 6, (3374); İbnu Mâce, Edeb 53, (3790).

Bizi bu ameli gerçekleştirmek için hem teşvik hemde yardım etmeyecek misin ?

Selam ve dua ile.

Saygılarımla.

Üst Alt