• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada koy görmek

melek12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH'IN RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN.ablacığım selamlar iyi haftalar daha öncede rüyamı göndermiştim eşimle ayrı olduğumuda belirtmiştim şimdi bir tabirine daha ihtiyacım var hayırlısıyla. rüyamda tepeden (kuşbakışı) bakış denizle orman yada dağın bitiştiği bir koy görüyorum. deniz düğümlenmiş bir iple ayrılmış bir yere kadar, bir tarafında kadınlar diğer tarafında erkekler var. ben erkeklerin o kadınların tarafında, onların tarafı daha geniş. ileri doğru yüzerken denizin içinde bir set görüyorum ve galiba geçiyorumda. geri dönerkende peşimde eşimle yüzüyoruz. ve denizin bi yeri ağaçlık, içinde çok dar bir su devam ediyor ben orada başkalarına bakıyorum sonra tekrar deniz genişliyor. ve sahile çıkıyoruz barışmışız camı olan bir mutfakta pembe bir ayak havlusu görüyorum.üzerinden zaman geçmiş bir rüyamdı hatırladığım gibi anlatmaya çalıştım yalan yanlış olmaz inşAllah.ablacığım hayırlı yorumlarını bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
600127976_29c19943ce.jpg

ALLAH'IN RAHMETİ ,HUZURU SIZIN ÜZERİNİZE DE OLSUN..
Allah hakkinizda en Hayirlisini nasip etsin.. Hayirdir insallah

Rüyada koy görmek çok çalışmaktan dolayı iyice yorulduğunuza,bunaldiginizi dinlenmeniz gerektiğine yorumlanır.
bugünlerde islerinizin ve ozel yasantinizin çok karisik ve içinden çikilmaz bir halde oldugunu dusundugunuz...Kafanız karışık bir halde oldugunuza delalettir..
bu işleri bir süre ertelemeniz ve durum olacagina varir diyerek kendinizi lutfen baska sorumluluklariniza konsantre edin..
unutun bunlari...kainatta her sey ic ice birbirine bagli bu konu bu yerde düğümlendi ise o noktayi birakin!!yoksa kendinizi de orada
düğümlenip TAKILABILIRSINIZ...
baska islerinize gidin.. hayattiniza devam edin daha sonra belki ortam durum ve duygular degistiginde tekrar o
düğümu acmaya bilahare denersiniz bir sey simdi olmuyorsa demek ki zamani vakti aradaki buzlar cozulmemis demektir..
ins. beni anliyabilirsiniz..
Bazen Her şeyi en iyisi zamana bırakmaktir..
Hayirli gunler...

melek12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ediyorum ama bir yanlışlık olmuş sanırım ben köy değil koy görmüştüm. düşünceli yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim hayırlı günler dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
photo_4fb16810b19ff.jpg

Hayirli gunler kardesim..evet bir harf ,bir An, bir hareket, bir soz yanlis anlasildiginda butun olayin mana ve gidisattinin FARKLI ciktigini sahit olduk..
samimi bir hata...ama demek ki Herşey göründüğü gibi değildir ..
bir bakış açısından ibarettir hayat...Ya bakış açınizi degistirin..ya da oldugunuz gibi oldugunuz yerde sayiklamaya devam edersiniz..
Dayan yüreğim, bu da geçecek...
Daha nerede durup nerede terkedeceğimize karar veremezken... Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmezken..nasil karar verecegim..
icinizde bulundugunuz olumsuz durumu duzeltmek icin görüneni degil görünmiyeni arastirip cozumu sabir ve Dua ile kesf etmeye calisin seklinde ruyaniz yorumlanir..
Hayat denizinizde bazen fırtınalar kopar ve sığınacak liman ve koylar ararız.
Koy, denizlerin karaların içine doğru girdiği küçük sığ yerlerdir.

rüyada koy görmek ;icinizde kopan fırtınalar ve sığınacak bir liman,koy, destek, yardim arayisi icinde oldugunuza isarettir..
"içinde çok dar bir su devam ediyor ben orada başkalarına bakıyorum sonra tekrar deniz genişliyor. "
ins.. bu darlik gunleride genişliyecek ..herseyin bir olus sebep ve hikmetti vardir...
hic bir sey sebepsiz ve gayesiz vuku bulmaz...

Rüyada havlu görmek ;taze bir başlangıç ve yeni bir geçiş temsil eder..
Havlu genel olarak hedeflere ulaşmak ve içinde bulunduğunuz duygusal durum hakkında bilgi verir.
Rüyada havlu görmenin anlamı görülenin temiz havlu – kirli havlu, yeni havlu – eski havlu, kuru havlu – ıslak havlu, beyaz havlu – siyah havlu olmasına göre değişir.
Rüya ayak havlusunu görmek ;yaşadığınız bir sıkıntı konusunda farklı bir çözüm bulmanız gerektiğini simgeler.
ins cok yakinda icinde bulundugunuz durum da HAYIRLI bir sekilde sonuclanmasi icin duaciyiz hayirli gunler..

Üst Alt