• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kraliçe görmek

Azeri_gizi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam herkese ve Hayirli Ramazanlar.
Rüyam biraz uzun ve eger bir kac yalnisim varsa simdiden ozur dilerim. Kendi dilim Azeri ve fransiz. Turk dilini burdaki arkadaslardan ogrendim. Ben bugun ruyamda bir otobus gordum ve o otobuse binenler ya zaman olarak yada mekan olarak istedikleri yere gidebiliyormus. Sanki o otobus bizim meslegimizdi. Otobuse bir kac kizla bindik ve gecmise geri gitik.
Gecmiste olan meslegimiz kraliceyi eglendirmekti. Onun icin bahcede muzik yapiyorduk. Kendisi ve hizmetcisi bizi severek dinliyorlardi. Aniden bir kiz elbisen yirtilmis dedi. Kralice bunu duydu ve onunla konustuklarini sanip cevap verdi. Elbise bana gore ve elde yapilmis. Elbiseye yakindan baktim, gercekten ince dikilmisti. Pamuktan ve tulden yapilmisti. Ben de kralicenin sag tarafinda oturan bizimle calisan bir kiz vardi, onun elbisesinin bir tarafini yirtim ve bakin bununumus dedim ve yeniden kralicenin onunde elimle duzeltim.
Sonra, herkesin elbisesi buyuk yuvarlak etekleri eski zamanlarda oldugu gibi, sanki o elbiselerin havasi cikti. Kralicenin bile. O anda kralice cok kizdi ve muzigi durdurdu. Biz de korktugumuzdan kendimizi gorunmez yaptik. Artik hic kimse bizi goremiyordu, kralice bile. Ama kralice konusmaya devam ediyordu. Buralar temiz olsun diyordu. Bazi kizlar da gorunmezler ve ben bile goremiyordum. O anda kralice bana taraf yuruyerek buralar yine temiz olsun diyordu. Ben de gozunu gormekten korktugum icin baska odaya girdim. Kralice arkamdan geliyor ve aniden gozume bakiyor. Ben gorunmez olsam bile kralice beni goruyordu. O anda utandim. Kralice odada herkes ortaya ciksin dedi, halbuki odada yalnizdik. Oluleri bile cagiriyordu. Ortaya cikmasini istiyordu. O anda abimin ismini soyledi, ben de aglayarak ne oldu abime dedim. Dedi vuruldu. Yureyim kopacakti sanki. Kralice bile bana uzuldu ve soylemek istemiyordu sanki. Sonra keski arabanin arkasina koymasaydi deyip giti.
Rica ederim bunu bana dogru sekilde yorumlarin. Korku icindeyim abim icin ve kendisine soylemek istemiyorum cunku onu da korkutmak istemiyorum. Tabiki bu ruyalarin anlamini tek tek anlamak isterdim bir zahmet. Size simdiden cok tesekkur ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Size de selamlar ve Hayirli Ramazanlar.
Rüyada kraliçe görmek ;iyiye yorumlanır.İyi, güzel bir yaşam, şeref ve haysiyet anlamlarına gelir.

"Otobuse bir kac kizla bindik ve gecmise geri gitik."
Kardesim gecmise fazla takilirsaniz bugun etrafinizdaki guzelikleri korkarim idrak edip goremezsiniz..
Rabbimden hakkiniz da HAYIRLI olani icin Dua edin...
mutluluk bi yolun sonundaki bir amaç değil yolun kendisidir ...

Rüyada ailenizden birinin agbinizin öldüğünü gördüyseniz, ölen kişinin uzun ömürlü olacağı anlamına gelir.
Bazen bu rüya, sıkıntı ve üzüntüyle endiseye de yorumlanır..
agbinizin ,arkadaş çevresi de pek iyi ve guvenilir olmadığına da isarettir..Temkin ve Tedbir ya Hu...

Sevdiklerinize değer verdiğinizi iddia ediyorsanız ona vakit ayırmalı arayıp sormalı ve gerektiğinde destek vermelisiniz...
Sevdiklerinize zaman ayirmasaniz korkarim bir gun gelir ZAMAN sizi sevdiklerinizin arasina girip ayirir..
Modern insanın hastalıklarından biri olan erteleme; nefis ile mücadele çabasındaki müminin de önemli
bir problemi haline geldi ne yazık ki...
Yani toplumca bir erteleme hastalığına tutulmuş gitmekteyiz. En tuhafı da bunun bir hastalık olduğunun farkında bile olmayışımız.
Hep erteleriz bir şeyleri tüm umudumuzu yarınlara bağlayarak. Ve unutarak bu günlerin de aslında dün'lerin yarın olduğunu.
...

Azeri_gizi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam Gonul sizim. dogru soyluyorsunuz. sevdigim insanlarla fazla konusmuyorum. İcime kapanmisim. Arkadaslarimi bile az gorurum. Yakinlarda kendi evime tasinacagim yalniz yasiyacagim. ve ailemi gormek dahada nadir olcak. Bunu bana hatirlatiginiz icin tesekkur ederim. Onlari sik sik gormeye calisicam. Abimde alsinda bugun uzun yola cikacakti calismak icin ve is arkadaslariyla orda 10 gun kalacakti. Ama babam bana soylediki abimin patronu birakmiyor abimi gitmeye. Belkide boyle daha hayirlidir inshAllah. Kendisinide ariycam bugun. Tekrar cok cok tesekkur ederim beni okudugunuz icin ve ruyalarimi cozduyunuz icin. ve en guzeli, bu guzel tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim.

Üst Alt